BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 6 - 11.11 - 17.11.)

• 70 680
  • 2 146
  •   1
Отговори
# 2 070
Е , защо ? На тях не им дреме

# 2 071
Не е от маалата Пламен, абсурд. Няма нито една тяхна черта. Но е кофти човек. Ходил, правил деца… Като го погледнеш ти става ясно - изживявал се е като плейбой и братле. Гледал си е кефа. И още се опитва - не може да приеме, че е остарял.

# 2 072
  • Sunshine state
Точно на някой тийн се изживява, мисли си, че е готин, а то направо смешен и жалък. И каква е тая коса не мoга да разбера?? 🤦🏼♀😆

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 17:23 от Pupitka

# 2 073
Точно на някой тийн се изживява, мисли си, че е готин, а то направо смешен и жалък. И каква е тая коса не мига да разбера?? 🤦🏼♀😆
Някой беше написал “прическа тип проскубан петел” преди време. Много се смях. 😁

# 2 074
И странно се облича, и той ми прилича от етноса, ама щом казвате не е. Как може на тея години да не си малко по-уравновесен? Дъщеря му нали това проповядва, а той обижда ужасно хората.

# 2 075
И странно се облича, и той ми прилича от етноса, ама щом казвате не е. Как може на тея години да не си малко по-уравновесен? Дъщеря му нали това проповядва, а той обижда ужасно хората.

Сашинка е още по-шано от баща си

# 2 076
 Паци е бивш чейнчаджия от коми тайм, към днешна дата пенсионер, дето търка билети от лотарията.
Тя и дъщерята, не я слуша главата, моля вА видяхме я в други предавания.."Завалията" черешки и т.н.

# 2 077
  • София
Аз дъщерята на Пацо я гледах в Хелс Кичън, но само в 2-3 серии. Не ми остави лошо впечатление. Но явно е било временно нормално състояние. Като чета, по другите предавания май не е била много в час.

# 2 078
  • София
Баш на чейнчаджия прилича Пацо, с тоя лукав поглед, прическа отстрани късо-отгоре модерно, обръщения бате, баце и чувството му за превъзходство..

Ланеца или е висш сводник с мрежа от работнички или е с мрежа от джебчийки или нещо в тази посока. Какво друго може да прави във Франция и Германия?? Не е работил в селското стопанство, нито някаква легална работа на 200%..

# 2 079
  • Sunshine state
Толкова странно се облича, че не бях забелязала като беше надянал на Веска роклята, никаква разлика със стила му. Даже му тичаше. А и с тая прическа съвсем мяза на някой изтърван от тъмните дебри на Карлуково. 😝

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 17:37 от Pupitka

# 2 080
  • София
Аз съм по-черногледа и си мисля, че не му е чиста работата...
Дори и да каже, че е зидаро-мазач или посредник в този бранш, няма да му повярвам.. А и се вижда, че там всеки може да се представя за какъвто си прецени- то гимнастичка, то юрист, ако иска някой космонавт, но совите не са това, което са...

# 2 081
За Гош е ясно, че каквото и да прави, не му отнема много усилия. Той сам се определя като “тарикат”, пък и ясно се вижда колко обича да се скатава от работа, мисии и т.н.

Нещо не съм ентусиазирана за епизода довечера. Само като си представя, че половината време сигурно ще гледаме как Виктор бърше сълзи и сополи, ми се отщява.

# 2 082
  • Някъде в Матрицата
Не знам с какво се занимава Георги, но в някакъв разговор спомена "мама Гошка". Не помня в какъв контекст. Може да е съвпадение, ама преди години една леля Гошка в Испания, която си е нашенка, удари едни милиони евра в някакво тото. Нищо чудно да са род. А може и да нямат нищо общо.
На мен ми е чудна мотивацията с която е решил да участва в шоуто. Той каза, че също пеел. Популярност ли търси?

# 2 083
Сто процента търси точно популярност, неслучайно постоянно пее. Независимо дали съквартирантите искат или не искат. 😁

# 2 084
  • гр.Пловдив
На мен си ми е интерсно и в допълнение с темата купона е гарантиран Smiling Imp

Дразнят ме дъртия и Веселката,която много си повярва и чакам ББ да я избачка с нещо,че много нахално му каза,че бил за психолог?!

Общи условия

Активация на акаунт