Мъжете - защо се отдръпват

• 17 092
  • 436
  •   1
Отговори
# 90
Сещам се и друго - ако мъжът прецени, че жената има много багаж и психични проблеми, но се чувства привлечен, след първи-втори секс ще се изпари за негово добро.

# 91
От хубавото никой не бяга.
Щом някой бяга, значи не е неговия човек, не го харесва и това е.
Причини бол.
Но никой няма да избяга от мъж или жена с която им е хубаво във всеки аспект.

# 92
Елементарно. Не го кефиш. Не те харесва.
He is just not that into you
Rolling Eyes

# 93
Аз спрях да питам защо.
Какво, ако знам причината ?
Продължавам напред.
Или е характера, или е секса, или е нещо друго.
Ако питаш настоятелно Simple Smile най-много да получиш отговор, който определено няма да ти хареса.

# 94
Мая, ти си говорила с мъжете и са ти казали причината ли, че си толкова категорична и груба? Или анонимно във форума дай да ритаме хората?

Роки, случва се и причината не е в теб. Има една порода в днешно време, серийни свалячи, които се интересуват само от новите завоевания. И на първа среща да си легнеш с тях и на стотна, все тая. Като преспят с една жена се ориентират към следващата. Също, доста мъже не желаят обвързване, а като се срещат и спят само с една жена, им замирисва на връзка и бягат.
Няма какво да направиш, не мисля, че може да ги различиш от самото начало освен тези, които са най-първични и неприкрити. Пишеш го в графа опит и продължаваш. Хич да не ти дреме. Ти деца имаш, жилище имаш, работа, мъже бол на този свят.

# 95
  • София
Знам, че причината не е в мен. Просто се опитвам да проумея логиката, или ако щете - правилата по които играят тези мъже. Защото това си е точно като игра с 4 нива максимум - минават 4 ниво и - game over.
Ами да - четири срещи си е цял месец и прилича на връзка. Аз точно затова се "връзвам", че ще стане нещо. А те явно точно затова бягат.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 11:52 от Rockstar

# 96
Абе... Колко да е връзка, нали виждаш че и на първия секс не е станало на връзка 😁
За теб е старание и вложено време, за господина е дълъг foreplay явно Grinning

# 97
Rockstar, изумяваш ме. Каква връзка от 4 срещи? На твоите години би трябвало да имаш по-реален поглед и да не разсъждаваш като тийн.
Дали мъжете не бягат от теб точно затова? Излизат с приятна жена, а тя още отначало започва да ги натиска за връзка. Дори да не го казваш с думи, то по отношението ти могат да се досетят, все пак и те не са неопитни момченца.

# 98
  • here and now
Роки, ако и в реала си така обстойна за отношенията с бившия ти мъж, то нормално да бягат.
Мъжете, и не само те, искат да им е леко и приятно и такива драми бързо ги дистанцират.

# 99
Мисля, че ако сексът е "Лелеее!" (a.k.a. Wow!) доста мъже са склонни да пренебрегнат известни неприятни черти на характера или семпъл интелект. И обратното - ако сексът куца, жената трябва да отговаря на много дълъг списък други условия, за да се "прежали" мъж за връзка, и то с ясното съзнание, че ще си търси нещо настрани.

# 100
А просто тези мъже карат втора младост – излизат с жени, за да се забавляват, не търсят непременно връзка. И бягат, ако попаднат на напориста мадама, която дава знаци, че отчаяно си търси мъж, да не кажа и провайдър.
А жена, която си има всичко – работа, дом, деца, спокойно може да се отпусне и да се забавлява и тя. И току-виж толкова са си допаднали в забавленията, че се привържат един към друг и по някое време решат да се съберат. Но това не става от първа, десета или коя да е там поред среща. Става, когато хората се опознаят и решат, че са един за друг.

Rockstar, моят съвет е да забавиш малко темпото. Много си напориста и явно плашиш мъжете. Също така ми прави впечатление – кога се разведе, кога овърша интернета. И това без да ти следя писанията, само от случайни попадения на твои постове. Може да не е така, може да греша, извинявай за откровеността, но точно такова впечатление оставяш – на лекомислена. А с лекомислените жени мъжете нали знаеш какво правят? Чук и бег...
Вярно, че на твоите години не върви да се държиш като невинна девица, но и малко повече достойнство и самоуважение няма да ти навредят. Мъжете трябва да бягат след теб, не ти след тях.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 11:56 от Как' Сийка

# 101
  • София
Казах "прилича на връзка". Не съм казала, че е. В реала съм много обрана в това отношение, никакво излишно писане, говорене за връзка, камо ли драми. Трая си и каквото - такова.

За бившия почти не говоря вече. То няма и какво.

# 102
  • София
Скрит текст:
А просто тези мъже карат втора младост – излизат с жени, за да се забавляват, не търсят непременно връзка. И бягат, ако попаднат на напориста мадама, която дава знаци, че отчаяно си търси мъж, да не кажа и провайдър.
А жена, която си има всичко – работа, дом, деца, спокойно може да се отпусне и да се забавлява и тя.
Скрит текст:
И току-виж толкова са си допаднали в забавленията, че се привържат един към друг и по някое време решат да се съберат. Но това не става от първа, десета или коя да е там поред среща. Става, когато хората се опознаят и решат, че са един за друг.
С 5 ръце съм "за" този съвет.
Натискът е отблъскващ.

# 103
Знам, че причината не е в мен. Просто се опитвам да проумея логиката, или ако щете - правилата по които играят тези мъже. Защото това си е точно като игра с 4 нива максимум - минават 4 ниво и - game over.
Ами да - четири срещи си е цял месец и прилича на връзка. Аз точно затова се "връзвам", че ще стане нещо. А те явно точно затова бягат.

Играла ли си игрички на компа? Особено пък игра, която се играе и от познатите ти и се обсъждат постижения и рекорди? Ми може да се зарибиш до степен да не ядеш и да не спиш, ама да го минеш това скапано ниво.
При бройкаджиите е същото - его и силен ловен инстинкт, с основно желание да се стигне нивото. Иначе и при тях се случва както прелитат от цвете на цвете пък накрая да останат някъде. Но, както писах преди, критериите за оставане са много по-високи от критериите за секс.
И на теб препоръчвам да не се връзваш, а да се наслаждаваш на момента и квото такова. Когато не натискаш току виж те се амбицират, а иначе се плашат.

# 104
И аз още не мога да я схвана. Преди известно време излизах с един мъж, мой колега, който си даваше сигнали отвсякъде, че не е сериозен тип. Признавам, че беше откровен за намеренията си, което уважавам. Дълго се дърпах, понеже не съм за такъв тип връзки(над половин година), но беше до мен емоционално в много трудни моменти и почувствах и аз нуждата за една авантюра. Спахме два пъти и усетих, че няма да стане така за мен. Ще се привържа и ще страдам. Казах му го - той реагира със съжаление, че се лишава от забавление и хубав секс, което все пак ме обиди. После над 1г ме търсеше, пишеше, какви ли не поводи намираше и чрез други колеги да поддържа връзка и да ми казва колко тъпо се е държал и как съжалява, колко му липсвам и т.н.
Не съм се връщала назад, за мен всичко беше приключило, но и до ден днешен се питам - как може да полагаш толкова усилия толкова време само за единия секс? Не мисля, че беше и само това. Просто някои мъже наистина много ги е страх от обвързване и те самите не знаят какво точно искат.

Общи условия

Активация на акаунт