Мъжете - защо се отдръпват

• 17 101
  • 436
  •   1
Отговори
# 15
Виж, по-лошо е да не дава признаци, че е охладнял, да се виждате, да мислиш как всичко е наред и изведнъж да се чупи. Разочарованието и неприятната изненада е пъти повече тогава. Така един с когото излизах може би 2-3 месеца, не е хич много, но аз явно бях лапнала или просто нямах достатъчно опит, приемах го сериозно. Мисля, че всичко е наред, лято е ходим на плаж насам натам. Идва време за отпуски, аз нямам други планове за пътуване, той казва че също няма, наивно вярвам че би споделил поне част от почивните си дни с мен ако се синхронизираме, дори просто за плаж. Коментирам и подпитвам, сега се сещам как той нищо конкретно не каза, но аз явно съм "чула каквото искам". Пускам си седмица и първия ден от отпуската ми той изведнъж ме гоуства, просто изчезва отвсякъде, не ме отразява и 2 дни не ми отговаря по чат. Тогава се светнах каква съм овца и че човекът въобще не желае да прекарва времето си с мен, а с приятелчетата си. Адски гадно го изживях, че си внуших нещо повече. Написах му една тирада в яда си да му набия канчето, сигурно съм му звучала като луда лепка. Но толкова ли е трудно да кажеш преди това "сори, нещата не вървят, не ме брой". Явно е огромно усилие да си коректен.

Този твоят поне не успява да скрие, че има някакъв проблем. Не го гледай какво говори, гледай действията. Или скоро ще те зареже или до последно ще се прави на гръмнат и ще те наранява с поведението си, докато ти не си тръгнеш. Изпревари го. Не прави като мен.

# 16
Ами постъпете като него - отдръпнете се и вие. Ако имате надежди, че е друга причината за отношението му - казвате му, че сте насреща ако има проблем и иска да се борите за връзката си, но сте уморена, няма да се борите сама и си определете срок(например 1 месец), в който ако не ви потърси, приключвате отношения. И двамата ще преосмислите нещата далече един от друг. Той ако няма чувства, няма да направи нищо. Ако е бил в някаква дупка, като остане сам без вниманието ви, ще се освести. Но имайте предвид, че е по-вероятно да не ви потърси и да използва ситуацията да се изниже тихо. Наистина ги обичат мъжете тези раздели. Тъй че се настройте на вълна раздяла, по-добре ще е за вас.

# 17
  • София
Мис Каприз, наскоро преживях съвсем същото! Отпуските и гоустването. И то бяхме повече време с човека... Офффф

# 18
  • Melmak
Този не те иска. Явно е.

Не, не мисля, че мъжете са толкова слабохарактерни да не могат да кажат до тук. Обаче жените понякога прекаляват. Тоест едни сцени, едни чудесии. Наскоро един приятел ми споделяше, няколко месеца бил с една жена, на 37, не е някое момиченце. Ред сълзи, ред сополи, в тях дошла уж да поговорят, не може да си тръгне, сцени, не знам си какво. Ми кой иска тая драма?

# 19
Да, направо е офффф. Само мъже съм чувала да постъпват по този начин и е много смотано. Това беше преди няколко години, но още го помня. За късмет поне случайно срещнах тогава бивша колежка, с която набързо си организирахме една разходка, тя ме спаси да не тъпея сама. Дано съм поумняла, ще видим скоро някой ден, хаха.

# 20
Мъжете се отдръпват, когато нямат интерес или когато имат цел, която вече е достигната/в повечето случаи чисто сексуална/. И да, повечето нямат пишки да кажат "край" окончателно, тук работи принципът "Думам ти дъще, сещай се снахо".
Беше ми интересно да прочета мненията на мъжете във форума, но още не са се включили. Stuck Out Tongue

# 21
  • София
Подозирам, че тези отношения устройват мъжа. При това положение той няма причина да казва "край". "Край" би трябвало да каже този, когото не го устройват.

# 22
Много ми е трудно да си тръгна от него. В общи линии от самото начало на връзката никога не е било перфектно при нас, карали сме се много и за дреболии. Вината вероятно е и моя, тъй като смятам, че прекалих с навлизането в личното му пространство и него това го побъркваше... но заради няколко лъжи от негова страна и страх да не ми изневери и да не го загубя беше неизбежно. Заедно сме от почти 2 години, не е много, но не е и малко. Странно е как всичко приключва просто за една седмица. Бях заминала в чужбина по работа за 7 дни и все едно това беше неговото време да се отдръпне, докато не се виждаме, за да му бъде по-лесно. Преди това бяхме неразделни, а сега съм се прибрала от 3 дни и дори не е изявил желание да се видим. Докато бях в чужбина всяка вечер му звънях да се чуем или заспиваше без да се обади или вдигаше и се изнервяше, че звъня, защото бил изморен. При въпроса ми защо в момента не изявява желание да се видим отговора е "все всичко аз ли трябва да правя първи".

# 23
  • Melmak
За тези две години не живеете заедно?

# 24
  • София
О, на каква възраст сте, че след 2 години не сте заживели заедно?
То явно и сериозна връзка нямате, щом не се виждате с дни.
Ти сигурна ли си, че имате връзка, а просто не убивате понякога време заедно? Поне той, залъгвайки те.

# 25
  • София
Изсъхнала работа, сори. Колкото и да наливаш, няма да покара.
Сори за градинарските метафори, ама така ми дойде.

# 26
  • София
Защо трябва да заживяват заедно след 2 години Astonished

# 27
Не живеем заедно, защото обстоятелствата в момента не позволяват. Но имахме планове на пролет вече това да се случи. Но определено не смятам, че това, че не сме живяли заедно ни е пречело на връзката.

# 28
  • София
Миленака, не е задължително, но пълнолетните и свободни хора, когато са влюбени, обикновено предпочитат да изкарват максимално време заедно. Особено работещите хора, които имат едва по няколко часа вечер и през уикенда, за да се насладят на компанията си, да общуват, говорят, да са интимни.
Аз поне така разбирам една връзка.
Иначе са си приятелчета с привилегии. С приятелите обикновено човек се вижда само в свободното си време, когато няма друго по-важно. През останалото време си е свободен електрон.

Авторке, явно ви е пречило, след като той дори се е дразнил, че му звъниш. Не му е приятно дори да те чува, ти искаш срещи.

# 29
Явно след тази раздяла е осъзнал, че така му е по-добре. Или е имало "я елате пиленца при батко", кой знае... Animal Hatching Chick

Общи условия

Активация на акаунт