Мъжете - защо се отдръпват

• 17 212
  • 436
  •   1
Отговори
# 60
Права е майка ти. Та той до миналата година е бил тийнейджър. Колкото повече продължава тази връзка, толкова повече ще продължаваш да се измъчваш. Сложи край и си продължи живота.

# 61
Защо не слушаш майка си? Майките винаги са прави! За всичко! Аз съм толкова благодарна на своята майка, защото винаги ми дава най-правилните съвети, а и защото ме познава най-добре.

# 62
  • София
Защото на тази възраст трябва да се изживее една такава връзка. Просто е част от живота, като бала, примерно.

# 63
  • Варна
Знам какво й е на авторката, трудно ще премине през това и дълго ще го изживява. Сега не й се вярва, но и това отминава и раните зарастват. Появяват се други мъже, дори по-интересни.

# 64
Сега й се струва, че ще й е трудно. При нас младите много бързо се променя всичко. Друг е въпроса, когато загубиш родител. Преди 6 години, когато бях на 14 баща ми почина. Само аз си знам, колко трудно ми беше и още ми е трудно, но нищо не мога да променя.

# 65
  • SF
Прави се на интересен. Наситил ти се е. Не го познаваме и няма как да знаем какво му се върти в главата и за какво си мечтае.
Все тая. Слагай край.

# 66
Подозирам, че този младеж вече не може да те понася и само като ти види името на екрана получава уртикария. Обсебваща си, лепкава, мрънкаща, носиш със себе си драма, а никой не обича това. Връзката ви се е изчерпала, но той просто е много млад още и явно не знае как да сложи края. Държи се така, че да предизвика реакция у теб, но ти вместо да се отдръпнеш продължаваш да му навлизаш в пространството, да го разпитваш и да дълбаеш.

Тръгни си, не те иска. Спри да му пишеш, звъниш, не го търси. Излагаш се като продължаваш и съвсем ще му опротивееш. Ако се оттеглиш навреме има шанс поне малко от достойнството си да запазиш.

# 67
Ами такива се.
Не се оттегля напълно, защото може би те пази да има кого да оправя отвреме навреме.
Блокирай и не се занимавай.

# 68
Аз като мъж ще ти отговоря.
Ако един мъж се държи така най вероятно не желае бъдеще с теб. Зависи в коя фаза сте разбира се. Много подробности нямаме тук.
Правилното тук е да се отдръпнеш и да му покажеш, че можеш да бъдеш щастлива и сама. Виж той как ще реагира. Ако те потърси отново и почне да те преследва ( най вероятно това ще стане) значи той се е чудел и е бил на кръстопът.
Ако не те потърси повече не си губи времето.
Мъжете сме логични същества и следваме планове. Чертаем ги и ги следваме. Това ни прави силни. Ако този индивид е объркан и не знае кой път да поеме ( типично женска черта) не се занимавай с него. Ще трябва ти да носиш панталоните във връзката ви за в бъдеще.
Както казвам Мъж не е всеки човек от мъжки пол. Мъж е титла която се заслужава! Както и баща и майка са титли които се дават от децата. Те трябва да бъдат заслужени!!!

# 69
Достатъчно опит имам, за да ти отговоря...Не се отдръпват мъжете, които те обичат. Такива и планини ще преобърнат, за да бъдат с теб. Другите, които не знаят какво искат, дали те искат, не ти трябват. Лабилни, слабохарактерни, егоисти.
Никой мъж не заслужава да тичаш до безкрай след него.
Който те оценил, оценил.

# 70
  • Paris, France
Никой мъж не заслужава да тичаш до безкрай след него.
Който те оценил, оценил.

Че тичането е по желание и не е според заслугите и оценката. Аз като тичам след мъж го правя за да си начеша собствената краста и защото го искам. Понеже съм пасивна, не ми се е случвало често и не е било дълго. Ако вече съм излизала с мъжа и/или сме имали връзка е различно и няма шанс да тичам.

Според мене отдръпващите се мъже не са слабохарактерни и лабилни, напротив. Слабохаректерните и с ниска популярност седят с жена, с която вече не им харесва.

# 71
Ами такива се.
Не се оттегля напълно, защото може би те пази да има кого да оправя отвреме навреме.
Блокирай и не се занимавай.
Явно тя не търси края. Инак няма да пита.

# 72
Ми да чака като няма акъл Joy

# 73
Да си чака, иска да я огрее, ама няма как да стане.

# 74
Достатъчно опит имам, за да ти отговоря...Не се отдръпват мъжете, които те обичат.

И още една категория не се отдръпват - тези които са си поставили за цел да те изчукат, но още не са успели. Те може да се  направят и на маймуни за да успеят, няма да пожалят време, усилия и пари, но само докато си отметнат бройката. После не ги търси.

Общи условия

Активация на акаунт