Отговори
# 165
Няма пак нито една сейферска снимка, срамота!

На Абидин какъв му е проблемът пак? Вече взе да става досаден, линията му е изключително скучна и безинтересна.

# 166
Ще се въздържа,ще чакам фрага и серията,но от ушите ми започна да излиза пушек на талази.Щом ума му е начертал пътя,открит да му е.

# 167
# 168
Тук деде и леля Хатуч,кроят план как да съберат Сейро и Феро. Joy

# 169
Здравейте, момичета. 😊

Вече ми свършиха конфетите, ама като шаран ще приготвя нови....ъгейн. 😁

# 170
Ще се въздържа,ще чакам фрага и серията,но от ушите ми започна да излиза пушек на талази.Щом ума му е начертал пътя,открит да му е.

Ключовото е, че Ферит не иска да нарани никого. И това е човекът, който се води сваляч, женкар, любовчия и т.н. Обаче явно от любов не разбира. Няма как да не нараниш никого, ако искаш да съхраниш любовта си. Как пък не го разбра?  А относно умът му, който му чертаел пътя, нямам думи просто. Интересно, като съзерцава портрета на Сейран, умът му с какво се занимава? Сигурно си остри молива за следващия чертеж.

# 171

Ключовото е, че Ферит не иска да нарани никого. И това е човекът, който се води сваляч, женкар, любовчия и т.н. Обаче явно от любов не разбира. Няма как да не нараниш никого, ако искаш да съхраниш любовта си. Как пък не го разбра?  А относно умът му, който му чертаел пътя, нямам думи просто. Интересно, като съзерцава портрета на Сейран, умът му с какво се занимава? Сигурно си остри молива за следващия чертеж.

Да разбирам ли че Ферит ще избере Дияр или не съм разбрала правилно?

# 172
Тая стъпка, водеща до голямо развитие, много притеснителна изглежда. Да не изскочи някоя бременност?

# 173
Тая стъпка, водеща до голямо развитие, много притеснителна изглежда. Да не изскочи някоя бременност?

Силно се надявам да не е това. Много банално. 😫 Може да реши да се нанесе и тя в имението… 🤯

# 174
Стъпката може да е предекорирането на стаята на Ферит и виждането на картината от Дияр.

# 175

А, не може! Тогава ще нарани Сейран, а вероятно и сценаристите могат да бъдат наранени от интернационална тълпа, която ще иска да ги линчува.

# 176

Ключовото е, че Ферит не иска да нарани никого. И това е човекът, който се води сваляч, женкар, любовчия и т.н. Обаче явно от любов не разбира. Няма как да не нараниш никого, ако искаш да съхраниш любовта си. Как пък не го разбра?  А относно умът му, който му чертаел пътя, нямам думи просто. Интересно, като съзерцава портрета на Сейран, умът му с какво се занимава? Сигурно си остри молива за следващия чертеж.

Нали Дияр му наместваше ума.Така каза на Сейран.Милна,топ си с остренето на молива. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
Явно Дияр си пада по наместване на умове и разместване на мебели и декорация, вкл. картини.

# 178
Тенисистчето бая задобряло! ✌🏻

https://www.instagram.com/stories/mertramazandemir/3501077021121 … =bXlhdDFjdmplcjV4

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 13:09 от BELL-

# 179
Когато гледам аз Сейран,
умът ми хич го няма
Дълбоко нейде е заврян
далеч от мойта драма

Когато цъфне пък Дияр
ума ми да намести
отново слагам на кантар
аз двете ми невести

Общи условия

Активация на акаунт