Отговори
# 195
Много ме напряга това лашкане на Ферит. То вече става несериозно неговото.

# 196
  • Пловдив
Привет следобедно,  момичета!
Най-напред да благодаря на MisteryG за поредната цветна и уютна тема, както и на Рени и Еви за преводите на трейлърите и резюмето и въобще за всичко, което споделяте. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Момичета, имам питане: може ли някой да ми обясни на лични как става това с докладването на постовете, защото не ми е ясно.
А, що се отнася до "този или тази" аз лично нямам обяснение защо изобщо го прави на някой, който е изразил различно мнение.
Все пак мисля, че тук сме се събрали големи и зрели хора, които споделят мнение за любимия сериал.
Относно кака толкова ме дразни, че едвам я понасям, но както изглежда ще има да ме дразни още доста серии. Rage
И, въпреки всичко този сериал ме привлича като магнит пред телевизора всеки петък.

# 197
Всички искат да си играят с косата на Рамо! ❤🔥 Афито най-много! 🤍♾🧿🧄🪬

# 198
Така се хвърля пръстен Joy
Скрит текст:
Да не ги достраша да пуснат фрага?

# 199
Преди минути Емрулах писал, че това е най-страхотното представяне за сезона, идваме и ще е страхотно. Ама така като пише и страх ме хваща, като знам те какво харесват...

Ох, че хубаво би било, когато хванат Синан да натопи и кака. Защото има някой, който го снабдява с информация за Ферит. Кой му е пратил снимка на запознанството им?

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 17:37 от ani.zaiche

# 200
И тримата великолепни са влюбени сега! Така ли се получи? ❤🔥

# 201
  • София
Някои не я харесват Ураз, но за 15 минути й направиха 1000 коментара с хаштаговете, че нали все има проблеми

# 202
Пишат, че Афито май снима нова реклама!
И Бейза има стори от това място. Някой нещо да е чул?

# 203
Пишат, че Афито май снима нова реклама!
И Бейза има стори от това място. Някой нещо да е чул?

Може би снима реклама за мебели...Свързвам го със сторито й с диванчето...Беше тагнала май някаква марка мебели..

# 204
Дааа, може! После откриха, че снимките ѝ на онова диванче от наградите Алтън Келебек от миналата година е на същата марка! ✌🏻

# 205
# 206
Здравейте  Heart
Еве  мерси за превода на резюмето  Kissing Heart
Позитивно ми звучи това резюме и заедно с на Емрулах  съобщението за новия трейлър направо нещата си ми изглеждат като за голяяяяяяяяяяяма заря след петъчния епизод . Simple Smile Айде дано  Hands Pray  Hands Pray  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover     Flowers Four Leaf Clover     Flowers Four Leaf Clover
Еми време е вече да започнат да се нареждат нещата за Сейран и Ферит.Той мисля вече си отговори на въпросите ,разбра се със себе си и се надявам ,че след горещата му молба към деде да не пуска Сейран да си отива вече ще се престраши да направи нужното и да прекрати взаимоотношенията си с кака си.
А Дияр може да си остане и още серии в нашия сериал мен не ми пречи .Стига да не е гадже или годеница или съпруга на Ферит нека си седи ,тя сама ще си покаже всичките възможности и като се сблъска челно със Сейран  е ясно ,че Ферит ще се настрои срещу нея и така вече няма да има угризения  на съвестта ,че не е постъпил добре с кака си.
Ето така ги искам вече Сейрн и Ферит Heart

Стига са страдали един за друг. Да се разберат и да се прегърнат и целунат ,крайно време е вече.  Flowers Four Leaf Clover

# 207
Еве, Благодаря за озета🤗
Кака много си обича Ферит,защото ако него го няма на кой ще дърпа ухото…Да сте ги виждали да се целуват страстно обаче….Няма и да го видим това..
Според мен кака си заминава вече,но сценаристите нямат идея вероятно какво да правят след нея….

# 208
Еее ,оставам без търпение вече.
Специално чакам фрага за да запаля цигара и да го гледам 10 пъти тоя фраг. Joy

# 209
Аз от чакане ще свърша цигарите пък! 😂😂😂
Красивото Афи! ❤🔥

🤍🪬🧄🧿♾

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 18:55 от BELL-

Общи условия

Активация на акаунт