Отговори
# 345

Тук първо е влюбеният Мерт и после е актьора Мерт...и аз не мисля,че ако се стигне до халвет,ще видим нещо кой знае какво, а и не трябва,според мен.Стига ми и сутринта да ги видя в леглото,гушнати,влюбени и целуващи се...и най-накрая да и каже "Безумно те обичам,не мога да живея без теб",или от тоя род. Heart

# 346
  • София
Всички официални акаунти със СейФер се рекламират! 🥰

Тук май са зад кадър, Мерт държи ръцете на Афра, а може и да ме изненадат.
За халвет съм на обратното мнение, миналия сезон нищо кой знае какво не показаха. Вижте какви сцени има в другите сериали. Те са актьори все пак, не пречи да снимат една страстна сцена, която се чака от миналата година.

# 347
Всички официални акаунти със СейФер се рекламират! 🥰

Тук май са зад кадър, Мерт държи ръцете на Афра, а може и да ме изненадат.
За халвет съм на обратното мнение, миналия сезон нищо кой знае какво не показаха. Вижте какви сцени има в другите сериали. Те са актьори все пак, не пречи да снимат една страстна сцена, която се чака от миналата година.

Здравейте, момичета. 😊

Споделям мнението на Мистери за халвета. При СейФер всички подобни сцени са естетически издържани и според мен не се е показало кой знае какво, което би притеснило АфРам.

# 348
На стоп кадър изглежда страхотно 😍. Приятно гледане ви пожелавам ,момичета .

# 349
# 350
  • Ямбол
Добър вечер момичета.Пожелавам ви приятно гледане и дано епизода е мега як и нашите сладури най-накрая да се съберат.🥰☺️💋

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 19:07 от roxy94

# 351
Приятно ви гледане, мацки! Тази вечер няма да мога да споделям емоциите ви, но не защото съм си наложила забрана. Дано в серията има повече хубави сцени, отколкото лоши; повече приятни емоции, отколкото негативни; повече усмивки, отколкото нерви. И халвет да имате, нищо че се дърпате, и то такъв, дето да ви изчерви. Wink
P.S. Пишете, моля! Ще ви прочета на един по- късен етап.

# 352
Замислих се защо Сейран не забременя предните два сезона. Може да е свързано с проблемите, които е имала. Все пак беше гинекологичен проблема й. Може пък този сезон да се случат нещата 🤔

# 353
Теро, аз не вярвам да има проблеми със забременяването. В първи сезон нямаше време, във втори трябваше да гледаме цял сезон бременната риба, та на Сейран не й дойде реда. Отделно, че бяха разделени половин сезон. Тъкмо се събраха, айде отвличания и изтезания. Айде тъкмо да се оправи Сейро -  незнайна болест. Сега чакай да видим дали кака няма да изскочи с някоя бременност Grinning

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 19:28 от Еванджелин

# 354
Приятно гледане момичета Heart Eyes
Дано най-после има СейФер, че ни се изчака чакането Heart Eyes.

# 355
Благодаря за линка, Еве! 🌹
Приятно гледане, момичета!

# 356
Хич не ми е "бяла" кака, такъв изкусен манипулатор е, така хубаво омайва с приказки "слабия" ни падишах, контролира го, но каква е нейната нужда...щом иска да бъде като Сейран и да е на нейно място. Когато се появи Сейран започна да очаква и да изисква от Ферит. Не му ли каза, че родителите й са били алкохолици и са починали и после го изгони, защото предната вечер го прибра пиян. Спасила го е и му намеква за това, за да засегне съвестта му. Дияр е страхлива и затова иска да контролира поведението му, а той не може да поставя граници и става послушен, липсва себеуважението.
Тактиките за контрол са най-често две – или предлагат някаква полза или ви изнудват със загуба.
Манипулатора обича да контролира хора, ситуации, собствения си живот, има нужда да изразява превъзходството си. Желанието за контрол идва от несигурността им и когато не усещат контрола над другите, се чувстват застрашени. Реакциите им не са съзнателни, понякога могат да се правят на жертви и ако не проработи могат да преминат към заплахи и унижения- пр. разговора й със Сейран.
Друга тактика на манипулаторът е да влиза в отношенията между двама души и да ги настройва един срещу друг като всява смут между тях с различни цели. Той използва такива убеждения към вас, че ви оставя с мислите, че нещо не е наред с вас. Той ще се опита да засили точно слабите и несигурни убеждения, които имате за себе си.

Ако чувството ви на пълноценност или самочувствието ви са недоразвити, той ще ви убеди че сте още по-зле. Единствената цел на подобен тип хора е да могат да контролират другите, изливайки собствената си несигурност и болна психика.

# 357
Сейро някоя пръчка трябваше да вземе да го погне Феро пак. Как се обясняваше пред кака си, ужас.

# 358
Тейзето е истинска манипулаторка, обиграна ……! ✌🏻

# 359
Дедето и Сейро😎😎😎

Общи условия

Активация на акаунт