Отговори
# 480
Момичета, зрели хора сте, не се чепкайте. Всеки има право на свое мнение и вижда света от своята камбанария, затова мненията ни са различни. А това прави света пъстър и ни обогатява като поглед. Нека всеки пише каквото мисли, ще четем и премисляме, ще спорим интелигентно, такива каквито са всички в тази група, защото в спора се ражда истината. Нека се насладим на нашето виртуално запознанство, като не забравяме, че не сме идеални.

# 481
Момичета, нещо много задълбахте темата, викам аз. Не видях нещо кой знае колко обидно в поста на Фи, че така да сте се хванали за него. Няма нищо, което да не са писали и други, включително и аз.

Фи Hands Plus1 Харесвам постовете ти и се припознавам в много от тях.

# 482
Еве,щом не усещаш сърказма в постовете на Fi,евала.
Точно за взаимно уважение призовавам и аз.

# 483
Вал, със сигурност усещам всичко, ако ме разбираш Smirk

На този ден преди 4 години Heart

# 484
И от мен гюле, гюле! ✌🏻

# 485
Скрит текст:
Скрит текст:
Ох, Феро, Феро, как пък нито веднъж до сега не си ме разочаровал, значи?! Заслужаваш си кака, даже ти е малко и искам да имаш и втора. Няколко месеца след като се ожените, дано си намериш любовница, която да е същата манипулативна к*чка като тази. Да си те подхвърлят като топче за пинг-понг, а ти да рониш крокодилски сълзи за Сейран, когато те оставят за малко сам. Ама, че плужек!
Много мразя, когато някой ми каже аз казах ли ти?, но когато аз го казвам, нямам такива проблеми. Wink Та аз казах ли, че след онази велика прегръдка с жената на живота си, нашият падишах ще подгони кака си като малко пуделче, за да се извинява и да я убеждава, че нищо не е такова, каквото е? Ами, казах го. Както бях казала, че горе в стаята, когато задаваше въпроси, за чийто отговори нямаше топки да приеме, ще го удари на бягство. Тооолкова скучно предсказуем го направиха този Ферит, отнемайки му всяка частица мъжественост, че направо ми се повръща. И после искали рейтинг. Дано утре да ви е 2! Ама как ме изпързаляха и ме направиха на глупачка, отново! Даже днес се бях размечтала за горещи интимни сцени! Пуууу, отщяха ми се! И не могат да използват една целувка като реванш за цял епизод на мъъъъка! А и не се знае какво ще последва след нея. Познавайки новия Ферит, нищо добро. Не съм вярвала, че ще го кажа, но направо си ми липсва Ферит от сезон 1, че даже и от 2.
P.S. Аз не мога така хладнокръвно като вас, съжалявам! Sad Сега минах епизода по диагонал, но утре ще си го причиня още веднъж и с буквички. Не че нещо ще се промени, де! И няма да се редактирам, дори и да ме докладва някоя влюбена във Ферит/Мерт или пък някоя върла феминистка, съблюдаваща за езика, употребен спрямо жените (и по- конкретно Дияр) в сериала.
Прочетох още веднъж "проблемния" пост на FI. И в него откривам: епитети към героя Ферит и Дияр, разочарование и негодувание към сценаристите, самоирония, касаеща собствени очаквания и нагласи.
Да, постът е емоционален и трябва да кажа, че снощи, доколкото гледах, ако бях започнала да пиша, щях да съм също толкова гневна - основно на сценаристите. Но тъй като исках да видя и буквичките, отървах само един епитет - мижитурка. При това, знам значението на тая дума. Както знам и какво е съдържанието на етическото понятие "човешко достойнство" (а то се формира: 1. от Християнството; 2. от Ренесансовата европейска мисъл през 15 в.; 3. от великите мислители на Европа през 18 в.; 4. от Декларация и Конвенцията за човешките права през 20 в.). Няма да напиша нищо повече по сериала, НО(!) забелязвам тенденция, при която се формира някаква отрицателна нагласа към участник във форума, който има хуманитарно познание (а то е важно при обсъждането на човешки проблеми, каквито са тези в Чапкънчето). И етикиране, което няма как да се разчете, освен като дисквифалицирането му. Не намирам, че тонът на едно изказване е по-важен от съдържанието му. Тук по принцип бъка от емоции.

# 486
Белче, като отстраниха Иляс рейс, отвориха пътя на кака ти към ялъто Grinning
В тази серия Сейран беше много ясна и категорична: Или Дияр, или Сейран. Ако аблата привтаса в ялъто, какво ще направи Сейро? Какво ще направи Феро? Недай си Боже, той лично да я заведе там, каквито спойлери имаше.

Друга тема да повдигна Stuck Out Tongue Winking Eye Ако Ферит е толкова нерешителен, не може да прости, не може да се довери на Сейран, тя може ли да му се довери?

Кате Hands Plus1Heart

# 487
Добро утро,момичета!
Аз много искам да видя как ще развият сблъсъка Сейран/Дияр и доколко той ще се състои пред очите на Ферит.Ако имат капацитета могат да ни предложат вълнуващо зрелище.Отделно се предполага, че линията на Синан ще се затвори в предстоящия епизод.Та любопитно ми е и се вълнувам какво са ни приготвили.
Чета тази група от декември миналата година,винаги с интерес към всяко мнение .Ще извинявате за следващите ми думи,но в моменти,в които се губи баланса ми иде да ви пратя Халис да тропне по масата.Казвам го без упрек и с най-добри чувства.

# 488
Добро утро!
Освен Феро да даде картбланш на Сейран, тя ще се справи с кака му, иначе дълго ще го гледаме да се лута.

# 489
Аз също те подкрепям,Фи. Пиши каквото мислиш. Не казвам да псуваме в темата,но малко са тези ,които харесват образа на Дияр. Нали е отбрана мадама. Точно ако обичаше Ферит щеше до го остави,ми не да го манипулира с родителите си и с още какво ли не. Че и тона му вика да си намали,тя може да крещи на него..аааа. Дияр заслужава Сейран да я хване за косите и да я изгони. Първо ,че се разпорежда със стаята без да пита наистина. Та тя в тази стая какво е правила,да не кажа за какво е ходила само там .

# 490
Добър ден!
Изтървах малко от снощните диалози в епизода, но за мен изречените думи и диалози говореха много за минали и сегашни действия от страна на всички герои, та затова не ми беше скучна. Самите фрази бяха действието в серията. Липсват още парчета, не стигат само тези, в които си казаха, че са разбрали за "половинките" си от други (Синан и Дияр).
Ходри мейдана беше към Дияр. Никак не е без мозък, но е безразлична към чувствата на другите. Няма как да превъзхожда Сейран, а и разбра, че не може да я контролира. Думите на Сейран бяха важни, но трябва да бъдат осъзнати, а за да бъдат Ферит трябва да започне да си задава въпроси.
Както писа Катя, липсва критичното мислене, а Гюлгюн- Не вземането на решение също е решение/ "Както действието така и липсата на такова ни води нанякъде."
Бягството е най-лесният начин.

# 491
  • Яко в Матрицата...
Тука с каска трябва да се влиза вече 🤣🧨💣

Аз пък нищо няма да кажа за епизода, защото още не съм го гледала. Само края с целувката. Можеше да е по-страстно след две години раздяла, но и на това съм доволна 🙈😻

# 492
Ние, критичните към Ферит много добре виждаме неговите плюсове. Разберете, отбор Сейран обича, харесва и защитава по-силната от двамата, защото тя ще му оправи чакрите 😀 и тогава ще гледате СейФер, ако сценаристите не са намислили друг финал.

# 493
Здравейте,
Много сме активни и днес май с горещи коментари, но на мен ми харесва да имаме различни мнения.
Така се създава приятелство, макар и виртуално, а защо не и реално.
Скрит текст:
Преди години, по повод сериала "Гордата Аси" създадохме група, първо виртуална и след това реална.
Имахме среща със повечето участници и с някой от тях още поддържаме връзка и приятелство.
Искам да споделя нещо относно характера и държанието на Ферит  в последните епизоди..
Защо не видяхме той да има приятел, а е заобиколен само от женско присъствие. Това до някъде му влияе
доста странно. При безизходица винаги търси или мама Гюлгюн, или Сейран в миналия втори сезон, когато се тръшкаше за съдбата на рибата в болницата.
И пак да се повторя, стига вече с мантрата колко много му е помогнала каката, когато е бил отхвърлен от Сейран.
Нито показаха трагичното му състояние, нито каката го е излекувала. Напротив тя се е възползвала от присъствието му и неговото влияние върху жените. Изживяха си тези две години в смях, гъделичкане, мачкане на чаршафи и безгрижие. Жив да го ожалиш Ферит, че страда по любовта на живота си  за това, че вечер съзерцава портрета на любимата жена.
Според мен всеки мъж, имал предишни любови, крие дълбоко в сърцето си спомен поне за една жена.

# 494
Еййй, много се радвам за зелените стрелкички и то в 3-те категории. Не са кой знае колко много като проценти, ама сме нагоре. По принцип ми беше по-скучен този епизод в сравнение с предния, но имахме и добри попадения. Някак си историята на Абидин не ме грабва, пък трябваше да е основен акцент и той не ме грабва с играта си. Бетюл-изключително скучна, безинтересна отвсякъде. Ако ще имаме бебе Фуат то това трябва да е Сейферското дете. Диярката сте я разкостили, аз ще я пропусна, ама се чудя при хотели от дедето й какво ще дири във вилата, ако е с гордост няма работа там. Синан колко епизода още ще наблюдава и няма да вкара екшън, хайде де искам да раздвижат този образ вече.
И на мен ще ми е интересен сблъсъка Дияр Сейран, хайде да видим до какво ще доведе.

Иначе СейФерската целувка беше чудесен завършек и смятам че в очакване на нея зрителите дадоха по-висока оценка на епизода.

Общи условия

Активация на акаунт