Отговори
# 720
Интересно ми е защо Сейран задържа ръката на Ферит на колата?

# 721
Харесва ми този фраг. Ще има вече раздвижване на връзката на Сейфер и защита от околните.
Гюлгюн, както винаги е в защита на любовта на Сейфер. Есме е притеснена, явно виждайки присъствието на
Дияр в имението. Обаче Кязъм ще влезе  яко в боя.
От фрага разбирам, че този моторист нещо плаши Дияр, което тя ще използва, за да отиде да живее в къщата при Ферит.  Може би тя ще покаже бележката, ако е застрашителна уж , срещу нея, защото мисля, че тя ще инсценира това. Ако не живее в къщата как Кязъм ще й казва да си събере дрешките?

# 722
А къде ли разговорят в последната сцена? Не ми прилича на имението. Какво ли чу по телефона Сейран? Важното е скъсването с кака да стане в тази серия. А после тя да прави каквито иска мръсотии.

# 723
Определено са започнали Сейран и Ферит да се срещат тайно, мисля че Ферит се обажда на Сейран да и каже че Дияр е пострадала и ще я доведе в имението, затова и спойлера на фастъчето беше че Сейран ще знае че Дияр ще дойде в имението

# 724
Здравейте,
Нищо ново във фрага. Въртим се в кръг и пак с начало.
Змията пак настъпва и втория опит на Ферит ще е неуспешен с раздялата им. Пак ще го обори
с нейните грижи които е полагала преди. Изпечена манипуаторка.
Надеждата ми е у Кязим да вземе в ръце проблема и да се справи с нахалитета.
Ако Ферит отстъпи и този път на каката, заслужава Сейран да я изхвърли от имението както рибата.

# 725
Ако Ферит не може да скъса с кака (то май Ферит пак е мека мария), Сейран да бъде нахална поне веднъж и тя да върне халката на кака. Поне веднъж да бъде зла и тя.

Цитат

Мисля, че Ферит я спираше да не си тръгне пак.

# 726
Може ли да го публикува тук някой, че акаунта е поверителен? Благодаря.

# 727
Сейран пак някъде се пъне да заминава, или излиза  и Ферит я спира . Дали се дразни за идването на Дияр, или нещо друго, просто в петък ще разберем. Търпение, чакаме както казва Халис.
Но мисля, че идването на Дияр в имението този път Ферит го е съгласувал със Сейран. Надявам се относно Дияр , Сейфер да бъдат в един отбор

# 728
Дано всички в имението да са срещу кака и дружно да я изхвърлят. Кязъм поне вече стартира. Есме трябва да разбере как стоят нещата и да се успокои, че дъщеря й няма да е втора и да я подкрепи. Гюлгюн и тя вече е в играта, както и Халис.

# 729
Афра е изключително красива във фрага. Погледът на Сейран след обаждането е толкова въздестващ.

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 20:34 от Iv32

# 730
Значи,нямам думите за Афра да опиша колко е красива,секси ,огнена, магнетична,а Мерт какъв късметлия е с нея да е част от сърцето му
https://www.instagram.com/reel/DChcSd0u6Z9/?igsh=MXdtZjZvZ2ZxenloaQ==

# 731
Цитат

Мисля, че Ферит я спираше да не си тръгне пак.
[/quote]
Ама тя се качваше в неговата кола май.

# 732
Благодаря за превода

# 733
Охааа! ❤🔥❤🔥❤🔥

🤍🧿🪬♾🧄

# 734
Аз се замислих дали случайно Дияр не е мислила да влезе по друг начин в имението, но когато моториста я е изплашил тя е решила да се възползва и нарочно се е наранила

Общи условия

Активация на акаунт