Отговори
# 90
Благодаря за новата тема! 🌹

# 91
Момичета,аз нямам престава много от това докладване и триене,но не може ли,по някакъв начин да се разбере кой го прави?В крайна сметка не сме деца да си играем на "на ти куклите,дай си ми парцалките".Възмутително е!Искам да кажа,на този който ги върши тези неща,че е човек под средното ниво на интелигентност,да не кажа,че въобще липсва такава и ще спра до тук,защото ако напиша какво още си мисля за него ще трябва да сложа знак 18+.Предоставям на фантазията му,която се надявам да не липсва,като акъла или образованието му,защото едното го няма,а другото не са му го дали.

# 92
За нашите мнения е ясно кой ги докладва, но за това на Anileda12 не знам. Прочетох два нейни поста днес, бяха интересни и мислех да й отговоря по-късно. Нямаше причина да се трият, това искам да кажа. Затова, дами, не докладвайте постове само за спорта Stuck Out Tongue Winking Eye

Не вярвам да пуснат фраг днес, Емрулах не е уточнил кога точно ще дойде.

# 93
  • София
Има ново попълнение в актьорския състав

https://www.instagram.com/bbayenes/

Нямам представа какъв ще го играе.

# 94
А,това не е ли съпругът на нашата кака?
Или бъркам?

# 95
  • София
А,това не е ли съпругът на нашата кака?
Или бъркам?

Не знам, но тъкмо и аз това се зачудих, въпреки, че млад ми изглежда.

# 96

Сигурно бившия мъж на Дияр, което се надявам да не е защото не искам да гледам Ферит да ревнува, сигурно това е плана на баба и да се появи мъжа на кака и Ферит да ревнува за да може той да иска да е по-близо до Дияр и да не мисли за Сейран

# 97

Оооо симпатяга е Stuck Out Tongue Winking Eye
Да не е на кака бившия? Много е готин за нея...или някой беше писал за приятел на Ферит,дето щял да разкрие нещо за Абидин,но не помня какво..
П.п.Що пък да ревнува Ферит,той се чуди как да се откачи от нея.

# 98

Оооо симпатяга е Stuck Out Tongue Winking Eye
Да не е на кака бившия? Много е готин за нея...или някой беше писал за приятел на Ферит,дето щял да разкрие нещо за Абидин,но не помня какво..

Дано е заради Абидин, защото е привързан към нея, помним как ревнуваше Пелин и нищо чудно и да ревнува Дияр

# 99
Аз пък ще се изкефя да си падне по Сейран и Феро да почне да ревнува,е тогава да го видим нашия,за кого ще мисли,за кака или за нашата кукла Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100
Аз пък ще се изкефя да си падне по Сейран и Феро да почне да ревнува,е тогава да го видим нашия,за кого ще мисли,за кака или за нашата кукла Stuck Out Tongue Winking Eye

Оо определено и аз искам да е за Сейран, за да може Ферит да разбере кого иска, но знаем и сценаристите какво биха направили само онази да остане

# 101
Оффф ние чакаме да я изпращат, те попълнения за кака ви водят Grinning Еми нека бе, ако ще ревнува наш Феро, да си седи при тейзето. Ама бабата и тя много идейна ще се окаже Joy

# 102
  • София
Ако й е това идеята на бабата направо ще облекчи Ферит. И без това се чуди как да се освободи, тъкмо ще си мисли, че тя си има мъж и той е излишен.

# 103
Свършиха ми лайковете. Да й се не види на работата ми 😂, за пореден път.

И аз, като Милена, някъде от спойлери бях чела, че ще вкарват нов персонаж. Ама приятел на Ферит, или нещо подобно. Не за кака му. Дано е така, че иначе скоро няма да има отърване от оная.

ПП сега видях, че днес е снимал в имението, значи е по-вероятно да не е за кака. Тая нали не е била днес там? Да не вземат да я нанесат 😂

# 104
Мертито ги размаза пак! 👑 Рамо! 🤍🧿🪬🧄♾

Общи условия

Активация на акаунт