Отговори
# 120
Фрага е отложен за утре май.
Кой каза?

# 121
Преди време имаше спойлер, че съпруга на кака ще се включи. Тя си пада по по-младите, че може да е той.

Но като знаем годините на кака, това да не е сина й? Представете си реакцията на Феро, ще хукне с 200 познайте в коя посока.

Зайче,как ти хрумна това за син?!Уби ме.За да е цирка пълен остава да се влюби в Сейран и Феро да ходи да я иска за доведения си син.Като каже ,"С божията воля...." и ще получи перманентен задух.

# 122
В другата тема видях , че споделиха.Но не знам източника и дали е достоверно.

# 123
Поне така пишат, че ще е утре. Има го и в Х, и в ИГ.

# 124
  • София
Няма да има, Емрулах просто писа, че ще има втори фраг и ще е екшън. Новият сериал свърши преди час.
Утре с резюмето, дано поне го пуснат през деня.
Май още снимат в имението.

# 125
Човек не може да ви настигне, а ако имаше фраг не ми се мисли до къде щяха да стигнат писанията.
Да не са ви уроки.

# 126
Не знам какъв екшън ще е,но имам чувството,че се страхуват от реакцията ни и ще го пуснат в последния момент...кой видял,видял,а който не е,по добре.
Надявам се да греша..

# 127
Ахаааа, искате да видите във втория фраг как си тръгва кака 😂
Търпението ни е желязно.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 23:01 от Ponky

# 128
Мелена. Като се замислиш  от кога не сме имали  фрагмент  след серията
.

# 129
Мелена. Като се замислиш  от кога не сме имали  фрагмент  след серията

Но винаги е имало в сряда.
.

# 130
Сикорски, ти ме минаваш.

Аз предлагам да се организират феновете и в един хаштаг да събират фенски сценарии в помощ на тези некадърни сценаристи. Ще гледаме страхотен сериал. 10 сезона ще са малко.

А рейтингът ще е бетон на макс.

# 131
Що бе, и тези сценаристи могат да го докарат до десет сезона, като повтарят едно и също 😂
Четох, но и някой май писа тук, че кака ще го играе жертва на Синан, както Пелин-Сертер.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 23:12 от Ponky

# 132
Каква жертва пък е била Пелин на Сертер?Тя си спа с него,после след бебето доброволно се съгласи да е с него,само да накара Ферит да страда.Е,заключи я да,но не виждам кака как би си легнала със Синанчо,че и да тръгне с него Stuck Out Tongue Winking Eye  Не че не искам де,да я заключва някъде и да и вземе акъла от халвети...
Побърках се и аз с тоя сериал,тцтц.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 00:22 от Милена Тодорова 756835

# 133
Благодаря, Мистери за новата тема🤗
Момичета,едвам ви настигам🤗
Очаквах в първия фраг за седмицата да видя Дияр,която напуска имението смазана пред очевидната истина,но тя даже стигнала до стаята на Сейран…явно смело преглъща обидата.А в стаята нов шамар с портрета на Сейран….Ако и това преглътне, мога само да гадая причината тази жена да иска Ферит…За какво й е такъв мъж…..сценария не ми го обяснява.Много искам поне да разбера,защо така както ни представят нещата тази жена желае да се обвърже с Ферит.Щом е имала син и не ни го показват най-вероятно става въпрос за жена,която има психическо заболяване и е развила мания към по-младо момче,което да замести липсата му….
А казаха ли някъде до сега,че е имала син в епизодите или е било спойлер и аз вече съм объркана…

# 134
Каква жертва пък е била Пелин на Сертер?Тя си спа с него,после след бебето доброволно се съгласи да е с него,само да накара Ферит да страда.Е,заключи я да,но не виждам кака как би си легнала със Синанчо,че и да тръгне с него  Stuck Out Tongue Winking Eye не че не искам де,да я заключва някъде и да и вземе акъла от халвети...
Побърках се и аз с тоя сериал,тцтц.

Аййй, дано ни пожалят сценаристите и не ни покажат нещо подобно. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт