Отговори
# 135
  • София
Няма син, това са някакви стари спойлери. Обаче в Х пуснаха слух, че новия актьор е бивш на Бетюл и бебето е негово Joy

# 136

Може би ще има ретроспекции с бащата на Абидин.

# 137
  • София
Оффф, Бирсен е писала, онази засега остава 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Синан и родата му са до 84, а новият е бивш на Бетюл....
Аз в петък ще стачкувам, не мога да я трая тая, дано им срине рейтинга отново, пууу. Толкова ли друго не могат да измислят, все някакви идиотки около Ферит.....

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 00:37 от MysteryG

# 138
Да, и аз мисля,че тази ситуация с каката е идиотска🙄 Колко серии ще я дъвчат още…..Съвсем ще побъркат Ферит😂

# 139
Нали трябва да се намести кака в имението.
Емин да заповяда, че да разкрие малко тайни.

# 140
  • София
Привет!
Четох някъде, че наближава РД на Афра, та се сетих- Сейран и Ферит няма ли да имат РД?

# 141
  • София
Привет!
Четох някъде, че наближава РД на Афра, та се сетих- Сейран и Ферит няма ли да имат РД?

Защо да имат РД, нали е по-важно да даваме разни каки около Ферит, а той да се чуди какво да прави и да реве по цяла серия. 3 сезона едно и също. Няма бебета, няма празненства.

# 142
  • София
Скрит текст:
Привет!

Защо да имат РД, нали е по-важно да даваме разни каки около Ферит, а той да се чуди какво да прави и да реве по цяла серия. 3 сезона едно и също. Няма бебета, няма празненства.
Dart Развесели ме. Heart Exl
Просто си мислех, че един РД може да даде поле за изява на сценаристите в романтичен план.

# 143
Добро утро , мацки! 🫶
missence, скоро фенове попитаха един от сценаристите на Ялъто, защо Ферит и Сейран нямат РД? А той милия им отговори, защото са паднали от небето! И после се сърдят, че ги критикували! 😂

# 144
Всички аут пък кака с двата краката здраво стъпила. Жалко.
Добро утро, усмихнат ден да имате 🌞. Днес вече чакаме фраг.

# 145
От известно време чета един акаунт в Х, който уж дава спойлери. Преди няколко дни писа , че в 84 еп манго и тейзето са аут. Снощи след “изявлението” на Бирса писал, защо не е споменала, че и тейзето напуска Ялъто! Не знам, но е логично да изчезва вече, за какво да стои, пак бременности и драми ала скапана риба ли да гледаме?!

# 146
Добро утро!
Аз не проумявам, продукцията защо сама върви срещу себе си. Най-вероятно те са подали информация към Бирсен. Може ли баш преди новият епизод, да се публикува, че каката остава. После ще се чудят за рейтинга. Как не проумяха, че зрителите са уморени от тези триъгълници.
Бел, кой е акаунта?

# 147
Сташа този е

# 148
А,тя Бирсен и за Орхан писа,че напуска сериала ама той и бебе си направи.Така че....

# 149
  • София
С тези закъснели фрагове и ниско взаимодействие решили да платят на Бирса и Акиф. В Х няма много коментари, те се научиха да мълчат вече.
Акиф е пуснал кадри от момичетата от онзи ден и е направил новина за АфРам снощи. Със сигурност не е случайно.

Общи условия

Активация на акаунт