Отговори
# 225

Вай, не е истина. 🥳🥳🥳🥳 Другото не ме интересува, добутахме го до хвърлен пръстен и целувка. 😜 Айде каке, къш от историята вече. 😎

# 226
Въъъъйййй,какъв е тоя фраг бе Heart мале,много е як.Кака как скъса картината на Сейран,леле,леле..в шок съм,да идва утре..Heart

# 227
Наистина много добър. Кака ти скъса картината на Сейран и сама си прекрати връзката с Ферит. Уцели го по- слабото му място. Значи Можело да се работи за феновете и да се бърза.

# 228
Това с късането на рисунката, на мен ми се струва сън? Само дано не е на Ферит. Няма нужда кака му да изскача и да я сравнява със Сейран.

# 229
Ако това не е сън и дияр къса така долно картината, а това е изкуство, без значение кой е там, то тази жена не струва и 5ст!
Точка!
На такива им казвам в живота “позитивно” лицемерни. Винаги усмихнати, уж добро правят и говорят, а всъщност грам не ги е грижа, не е ли за тях нещо.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 20:06 от sparkling eyes

# 230
Тази идиотка кака скъса снимката. Не била ревнива, дръжки . Изгаря от злоба, но дано Ифа не се
съюзи с нея.
Целувката е окей, дано не е сън-

# 231
Наистина много добър. Кака ти скъса картината на Сейран и сама си прекрати връзката с Ферит. Уцели го по- слабото му място. Значи Можело да се работи за феновете и да се бърза.

Това с късането на портрета на Сейран от кака май е само в главата на Феро.

# 232
Вижте ги само един до друг. Това с картината е сън или нещо в главата на Ферит,тя да посмее да я скъса😂

# 233
Феро не е ли със същата Бяла блуза, и като е сцената с кака му, и като е целувката?

# 234
Хайдееее,има ли доволни???

# 235
Ама защо Ферит гони каката в двора. Какво прави тя още в имението.
Ей голям паразит, пиявица.

# 236
Има. Има. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥😀
Мисля, че "гоненето" е след като прегърна Сейро. Късането на картината ми се струва сън (струва ли ми се или СейФер бяха със същите дрехи и в сцената от първия фраг, когато Сейран гледаше Ферит🤔😏❤️‍🔥), но пък много се надявам тази целувка да е истинска. Толкова много имаме нужда от нея. И още един момент от фрага, който ми е много на сърце

# 237

Сейро: Колко нощи ме гледа? Дори да попитам така: Има ли нощ, когато не си гледал? Ако ти беше се отказал от мен, отдавна щях да си тръгна, Ферит.
Феро: Винаги ли си знаела това?
Сейро: От първата вечер.
Бетюл: Ще го наречем Фуат.
Гюлгюн: Какво?
Ферит: Колко лесно компенсираш загубите си, татко.
Сейро: За вас е важно само едно нещо и то е семейството.
Абидин: Ако на някой не му харесва, вратата е там.
Халис: Ти кого и от чий дом гониш?
Сейро: Ако искаш да ме гледаш, ще гледаш само мен.
Баба: Ей Богу, дъще, аз оправих наоколо, твой ред е.
Ифа: Браво! Впечатлена съм, станах ти фен. Хубаво показа кой е шефът.
Ферит: Защо променяш стаята, без да ми кажеш?
Сейро: Каквото ти си ти за мен, и аз съм същото за теб. Дори съм още повече.

# 238
Не,Вал. Чакам Ферит да върне или да свали пръстена пред Дияр, не само пред Сейран. Има още,но да видим кога ще реши да го
направи.Еве, благодаря ти за превода 🌹🤍

# 239
  • Пловдив
Надявам се целувката му да не е сън да е истинска, както и хвърлянето на пръстена.
Хубав трейлър, да видим и епизода.
Кака ми прилича на змия.

Общи условия

Активация на акаунт