Отговори
# 270
Я да гледаме още няколко пъти фрага и да го разгадаем...Yum

Не с и хабете сивите клетки! Утре е петък. Satisfied
Казваш да ги пазим,че не се знае как може да ни извъртят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 271
Да ,Ив...Абидин какво 💩 го изкараха, какъв беше в първи сезон.

# 272
На вечерята, когато идват Суна и Аби, СейФер са с дрехите от сцената в кухнята. Явно след това е сцената по спално бельо в спалнята и целувката. А на следващия ден май е предекорирането, но пък Ферит е с дрехите от вечерта. Знаем, че не винаги ползва пижама, но ... А след като кака е видяла портрета, защо е необходимо пак да ходи в дома й? Тук нещо е объркано.

# 273
Според мен Ферит сънува кошмар , че кака къса портрета и тича към стаята разтревожен , посяда да гледа Сейран как спи.После тя се събужда и му я показва - следва цуни-гуни и дай Боже нещо повече!

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 22:43 от Marbellaa

# 274
  • Ямбол
Еве благодаря ти 💜 .Със сигурност скъсването на снимката е сън,но целувката си е истинска. 😘 Айде ся Суна и Аби се нанасят и те в имението.Да се покажат,че те са собствениците аджеба.Аман на мен ми станаха банални и скучни вече.Все едно и също при тях .Можеше да им напишат много по интересни сцени.Аз все още се чудя къде е Латиф ??? Бетюл пък и тя Фуат да се казвало бебето.Ненормална 🤦.Поне разбрахме за къде са били балоните.То бебето няма да е на Орхан сигурно и после пак ще се събере с Гюлгюн,но за сега епизоди да стават. 😌

# 275
Сейранчето ще излекува нерешителността на Феро! ❤🔥

# 276
И този епизод ще си казваме: Ах, Сейро. Ах, Ферит. Ах, Сейфер.
Ифакат определено си върна силата и е фурия този сезон. Нейните настройки най-бързо и здраво се върнаха.
Но ако оставим за мъничко нашите любимци и Ифа, какво ще кажете за АбСун. Аз наистина не мога да разбера защо така развиват тази линия. Все по-далечна и честно казано безинтересна ми става. 🫣

Най-голямото постижение на Абидин и Суна е,че са успели да бъдат заедно и очевидно се обичат и подкрепят в ситуация на нищоправене….Къде да отидат?Много се ежи Абидин,но изобщо не си направи труда да разнищи историята.Ох,даже не ми се влиза в подробности,но все си мисля,че ако обичаше Ферит нямаше да подскача толкова агресивно към Корханите…та той даже не знае каква е историята.
Но в крайна сметка те няма къде да отидат и сами не могат да живеят.Естествено,че ще търсят своето място в семейството…
И в това отношение Сейран винаги постъпва сестрински със Суна.Прощава й всичко,но винаги вижда слабостите й.

# 277
Аби ми е като напълно непознат. Много исках да ни покажат поне как са се събрали със Суна. Но ...
Иначе е ред на Феро да сънува, за да разбере на кого принадлежи.❤️‍🔥
П.С.: На масата нашите СейФер май са си разменили местата от първите два сезона. 😀

# 278
Уффф, то не бе дубайски шоколад, сега балони...вкарват всичко актуално.
АбСун, Аби го пишат Кязъм 2 и съответно развод.

# 279
Късането на портрета наистина изглежда нечия фантазия, но според мен е фантазия на Дияр.
Защо така мислиш, Кате?
Ферит е раздиран между две жени и вижда лицата им като едно. Логично е да е в неговата глава това.
Не, не е логично. Stuck Out Tongue Winking Eye
В неговата глава Дияр е бяла и добра, разбираща го винаги. Разбираше и помагаше и на Сейран. Тя с това го е подчинила.

# 280
Явно фандомът е доволен! ❤🔥

# 281
Аби ми е като напълно непознат. Много исках да ни покажат поне как са се събрали със Суна. Но ...
Иначе е ред на Феро да сънува, за да разбере на кого принадлежи.❤️‍🔥
П.С.: На масата нашите СейФер май са си разменили местата от първите два сезона. 😀

Местата на масата са важен детайл. Сейран стои на мястото на Ферит,не стола където седеше Дияр.Кака седеше на стола на Сейран.Много стол стана, ама разбирате мисълта ми,надявам се.

# 282
Свършиха ми лайковете,но всичко съм лайкнала да знаете….
И Дияр и Пелин искат да преобразяват стаята на Ферит,но само Сейран винаги,когато влизаше в тази стая й харесваше и нищо не искаше да променя.Това ми харесва също в нея…Важни са хората…Всичко друго е суета….

# 283
Свършиха ми лайковете,но всичко съм лайкнала да знаете….
И Дияр и Пелин искат да преобразяват стаята на Ферит,но само Сейран винаги,когато влизаше в тази стая й харесваше и нищо не искаше да променя.Това ми харесва също в нея…Важни са хората…Всичко друго е суета….

А, искаше, искаше Stuck Out Tongue Winking Eye Когато Ферит измисли да скрият  Суна в килим, вкарвайки  я в тяхната стая, увита в килим  и гръмко каза, че Сейран иска да смени нещо в стаята и започва с килима. Бяха големи сладури тогава  в измисления екшън на Ферит, който беше успешен донякъде.

# 284
  • Ямбол
Момичета епизода май ще си заслужава гледането.Дано боже най-накрая като го хвърли този пръстен да не си го сложи пак.На кака часовника започна да тиктака.Ще си иде рано или късно,ама ще го играе гадно за сега.
Дияр ще се прицели към Сейран ,но ето точно там ще удари на камък.Знаем в крайна сметка кой ще избере Феро Бей.💋

Общи условия

Активация на акаунт