Отговори
# 360
Сейран как намигна на Халис, а за Феро бей "дръвце". 😄

# 361
Новата ми любима двойка 🖤😎

# 362
Откъде го извадиха тоя Ферит, бе? Каката за 5 стотинки го прави, а той още един шанс иска! Ще умра просто! Сейран направо да го изнасилва, че ми писна вече. Белким тогава му се самонамести умът, който в момента не знам в коя част на тялото му се е заврял!!

# 363
Досега всичко ми хареса, много добре започна и репликите на всеки бяха важни. Вярно се оказа, че Сейран е казала за искането на Абидин.
 Халис знае причината за раздялата на СейФер.
Видяхте ли кака как говореше на Ферит колко много е направила за него, все едно е неблагодарник и тук засяга съвестта му...и той започва да "мечи".

# 364
Понки, благодаря, че внесе разяснения относно манипулатора, известен сред нас като добрата кака Grinning
Ферит направо е неадекватен пред нея Rolling Eyes
Милна Hands Plus1Grinning

# 365
Много нагла каката, но ще си намери майстора.
Сейран постепенна взема позиция в конака с подкрепата на Халис и ще ги сложи на място.
Що за нахалство да прави декорация в чужд имот и чужда стая.
Хареса ми тук Ферит, че не тръгна след каката, а остана със Сейран., а иначе и  и се извини
на двора сто пъти. Това не е Ферит който познаваме.

# 366
Откъде го извадиха тоя Ферит, бе? Каката за 5 стотинки го прави, а той още един шанс иска! Ще умра просто! Сейран направо да го изнасилва, че ми писна вече. Белким тогава му се самонамести умът, който в момента не знам в коя част на тялото му се е заврял!!

😂😂😂

# 367
О боже,много са смешни тия колажи при Сабина Joy

# 368
Е, не трябваше да го правят такава мижитурка.

# 369
Тоя Абидин е толкова досаден Боже 😵‍💫😵‍💫

# 370
Тоя Абидин е толкова досаден Боже 😵‍💫😵‍💫

Направо да го фраснеш с нещо тежко.

# 371
Много екранно време пак за Дияр. Няма рейтинг.

# 372
Абидин като някое кученце,завалийката.

# 373
Абидин има ли изобщо право на някакви материални блага? Парите не са ли си изкарани от Халис? Брат му какво общо има, че тоя претендира 🤢

# 374
Оф,много скучна серия

Общи условия

Активация на акаунт