Отговори
# 495
Каката пак разбуни духовете с каченото стори 😂 виждало се част от сценария, пишат, че щяла да ходи в имението, след като Ферит я спасявал.

Преводача нищо не хваща.

# 496
Каката пак разбуни духовете с каченото стори 😂 виждало се част от сценария, пишат, че щяла да ходи в имението.

Тази жена с всеки изминал ден става по-отвратителна и непрофесионална, как ще качиш стори в което ясно се вижда какво е написано в сценария, просто нямам думи за тази особа

# 497
Момичета, за какъв интересен сблъсък между Сейран и Дияр говорите? Сигурно сте наясно, че Сейран ще бъде в унизително положение, каквото и да си кажат с аблата. За каката е ясно, че няма да е проблем за нея, щом отива в ялъто по свое желание и то чрезз манипулация пак. На масата Дияр ще седи до Ферит, а Сейран ще го гледа жално от отсрещната страна. Не, аз не искам да гледам такава картина.

# 498
Каката пак разбуни духовете с каченото стори 😂 виждало се част от сценария, пишат, че щяла да ходи в имението, след като Ферит я спасявал.

Преводача нищо не хваща.

Пише болница, нищо нека се простори така Ферит като разбере какво е направила ще и бие шута, убедена съм че или Ифакат или Сейран ще я разкрият

# 499
Значи историята ще стане като с Пелин. Ферит, за да спаси  Дияр  ще я доведе да живее в имението. Може би Дияр това търси да постигне. Ще е готино Сейран да я изгони, както изгони Пелин .
Това го написах въз основа на сторито, че Ферит ще спасява Дияр.
Ще видим.

# 500
Не мога да повярвам какво прочетох преди малко. Ама вие сериозно ли? Това ли ще е готино? Ферит да заведе Дияр в ялъто, а Сейран да я изгони? И сигурно така Ферит ще добие увереност в чувствата на Сейран Head Band

# 501
  • София
Да пишат каквото искат. Така или иначе тази ще лъже, Ферит ще й ходи по свирката. И да не забравяме, че от негова гледна точка той е решил какво да прави, просто го е страх да й каже.
Защо Сейран да е в унизително положение. В унизително положение е Дияр, защото стига до тези интриги да се намъкне да става господарка.
Евала на Сейран, че вижда правилно нещата и не се отказва, защото в случая наистина от нея зависи.
А за Пелин, сори 🤮🤮🤮

# 502
Да пишат каквото искат. Така или иначе тази ще лъже, Ферит ще й ходи по свирката. И да не забравяме, че от негова гледна точка той е решил какво да прави, просто го е страх да й каже.
Защо Сейран да е в унизително положение. В унизително положение е Дияр, защото стига до тези интриги да се намъкне да става господарка.
Евала на Сейран, че вижда правилно нещата и не се отказва, защото в случая наистина от нея зависи.
А за Пелин, сори 🤮🤮🤮

Нали беше класна жена, жена от класа обаче в това поведение не виждам нищо класно, и съжалявам че ще го кажа но дори Буче не беше толкова противна колкото Пакил, никога не съм виждала да качва сторита със сценария

# 503
Не мога да повярвам какво прочетох преди малко. Ама вие сериозно ли? Това ли ще е готино? Ферит да заведе Дияр в ялъто, а Сейран да я изгони? И сигурно така Ферит ще добие увереност в чувствата на Сейран Head Band

Мисля, че не си допрочела поста ми, но нейсе.

# 504
  • София
Цялата работа е Ферит да разбере, че както Синан е бил лош, но Сейран не е знаела, така и бавачката му е лоша, но той също не е разбирал.
Аз преди няколко дни още свикнах с мисълта, че тази ще се премести там. Сега ще й гледам сеира.

# 505
# 506
Ферит отдавна е взел решение,но му е трудно да го осъществи,защото не иска да наранява…Такъв е неговия характер и натюрел още от ден първи.В този сериал героят Ферит към коя жена е проявил агресия?Много възхваляваме качеството да проявяваш емпатия,но когато Ферит го прави не ни харесва…Ние жените искаме нашите мъже да се държат по мъжки,но според нашите разбирания,а историята винаги ни показва,че мъжете са си от Марс,а ние от Венера…Ферит обаче е човек на честта за разлика от Орхан,който си е подмолен и това прави Ферит много привлекателен.
Красив,богат,добър….Ехе!Повече от достатъчно!Ще се избият жените за него….Ами нека гледаме!
Хубав ден,момичета!
Лайквам ви всички и всяко мнение ми е полезно🤗

# 507
Димана, прочетох те внимателно.

Сейран вижда правилно нещата и направи каквото можа. Не виждам какво още зависи от нея. Ако Ферит продължава зимния си сън, тя няма полезен ход вече. Всъщност вече зависи само от Ферит.

# 508
Цялата работа е Ферит да разбере, че както Синан е бил лош, но Сейран не е знаела, така и бавачката му е лоша, но той също не е разбирал.
Аз преди няколко дни още свикнах с мисълта, че тази ще се премести там. Сега ще й гледам сеира.
Важното в случая е ,че и двамата взеха решение са се разделят с ремаркетата преди да видят и разберат истинската им същност и мотиви.Нека се повихри кака,като излязат наяве номерата и това ще е краят и.

# 509
Привет , момичета !  Бях решила да не пиша повече , но явно няма да издържа.
Мнението ми за епизода  е  двуполюсно. Хареса ми , че се разкриха някои тайни / Бетюл , Аби/ и то много бързо.
И то това май беше хубавото за мен .
Ерсин е с "потресаваща" игра. Дори Берил ми стои безлична.
Все още се питам - какво прави  Сейран , че и цялата и фамилия , в това имение ? Не мога да приема настояването `и като борба за любовта `и. Колкото Дияр манипулира Ферит , толкова и тя го прави. Само начините им са различни. Двете направо го разкъсват. Намериха един мекушав и неориентиран мъж и давай..... Това  ли е правото му на избор - под натиск от двете , с манипулиране ?!
Никога не съм била фен на Ферит , но съм се опитвала да го разбера. 80 епизода ни занимават с любовите Феритови , ами  не е ОК положението. Пак ще е добър , пак ще е "спасител" на третата от жените си/Пелин,Сейран и Дияр/. Само когато спасява , няма нужда от мислене и подбутване.
За това , че Ферит не можел още да прости на Сейран - тя колко пъти му прощава ? И сега изглежада пак ще се наложи да си затваря очите за Дияр в имението.
Според мен трябваше Сейран да си тръгне и да  го остави сам да реши коя обича. Това притискане направо ми е грозно.
Не ми се гледат две жени , хванали се за косите заради един мъж , дори това да е Ферит Корхан. Да не говорим за обещанията му , които вече нямат никаква стойност. Дава "думата на Ферит Корхан" на каката , а уж беше наясно със себе си и желанията си.
И тук много са ми на място едни цитати от Мария Лалева : “- Обещавай, но само наум. Пред себе си. Мъжът е хубаво да се научи да обещава в мълчание и да се извинява на глас."
" Смъртта, жената и алкохолът нямат прошка, когато си прекалил да си играеш с тях. Не дай боже, да си ги подценил'.”

Общи условия

Активация на акаунт