Отговори
# 525
Ама това го има и в реалния живот Нахални жени и мъже колкото искаш Ако всичко е хубаво сериалът е в три епизода Запознанство,сватба,бебе Какво ще прави целия екип Ще стои гладен ли Ако няма сеир няма и сериал

# 526
Като нищо и една мнима бременност може да инсценира. 🥴

# 527
Добро утро момичета не съм писала и гледала отдавна но ми направи впечетление една сцена която въртят навсякъде с Суна и Аби тя развод ли иска или аз се бъркам и защо ?

Здравей! Въпросана сцена за която питаш е от снощния епизод - някои хейтъри и фенове на Кая я въртят тук там, но пропускат сцената след нея в която Суна и Аби се сдобриха по уникален начин - имаше си и прегръдка и целувка! Абидин и Суна са си заедно и се обичат. Sparkling Heart

Суна поиска развод от Абидин, за да го накара да се осъзнае и да спре да мисли само за отмъщение. Каза му, че е прав но не това е начина. Все пак в последно време Аби беше обзет само от мисълта как да отъсти на семейство Корхан заради родителите си - специално на Халис! Не виждаше нищо друго Disappointed Суна през цялото време е до него и го подкрепя във всичко, дори се изправи срещу семейството си, но Аби не престана и затова тя взе това решение - поиска развод, за да се отрезви Аби. Simple Smile  Каза му, че това не е мъжа в когото се е влюбила и за когото се е омъжила - че  сега не вижда себе си в очите му - а сега там вижда само гняв, омраза и отмъщение. Затова иска развод. Каза му да помисли добре какво ще избере. Cry Суна толкова плака след това - той също. Всъщност Суна не иска да се развежда с Аби - искаше да го накара да се опомни и успя! Wink Хатуч също им помогна като- разнищи истината от Халис и я обясни на Абидин! Накрая Абидин се осъзна и дойде на себе си. За щастие няма да има развод Hands Clap

Аби и Суна се сдобриха - много хубави сцени имаха в епизода. Абидин каза на Суна: " Мога да понеса всяка болка, Но не мога да бъда без теб" Heart Суна каза, че сега отново се вижда в очите на Абидин, а той каза, че докато умре, ще има очи само за нея - за Суна. Revolving Hearts Абидин каза на Суна, че не го интересуват нито Корхан, нито нищо друго - само тя! Уникална сцена - уникална игра на Берил и Ерсин! Heart Eyes Много нежна целувка видяхме после от Абидин и Суна, прегръдки - жестове! Най-накрая да се успокоят и двамата. После пак имаха хубави сцени - а накрая отидоха на тяхното място в имението - на стълбището, за да пият чай и да се гушкат! Sparkling Heart

# 528
Цялата работа е Ферит да разбере, че както Синан е бил лош, но Сейран не е знаела, така и бавачката му е лоша, но той също не е разбирал.
Аз преди няколко дни още свикнах с мисълта, че тази ще се премести там. Сега ще й гледам сеира.
Важното в случая е ,че и двамата взеха решение са се разделят с ремаркетата преди да видят и разберат истинската им същност и мотиви.Нека се повихри кака,като излязат наяве номерата и това ще е краят и.
Абсолютно подкрепям!🤗 Ферит реши, докато я мислеше за бяла и добра. Тя сега ще си покаже рогата. Аз още не вярвам каката да цъфне в ялъто и чакам друго развитие...
Малко повече разбиране към Ферит, защото ние я виждаме каката каква е...Но много от нещата той не ги вижда. Разговорът с Гюлгюн беше в десетката🥰- той много добре осъзнава, че каката е замествала родителите му и това не е любов (като към любима жена).

# 529
С цялото  ми уважение към мнението на всички, не подкрепям върху главния герой  да  се излива кофа с обиди в темата и епитети. Много пъти съм си мислила доста неща, но не съм си позволила да ги изливам тук.
Лягам си, спя и на другия ден  пиша  без всичко което е за цензура. Simple Smile
Подкрепям мнението на Ками. Не знам защо сценаристите искат той да убира пешкира с едни и същи действия.  Може би наслуките  за нещо различна не действат добре на рейтинга и винаги въртят едно и също три сезона.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 14:51 от Nina_Richi

# 530
С цялото  ми уважение към мнението на всички, не подкрепям върху главния герой  да  се излива кофа с обиди в темата и епитети. Много пъти съм си мислила доста неща, но не съм си позволила да ги изливам тук.
Лягам си, спя и на другия ден  пиша  без всичко което е за цензура. Simple Smile

Подкрепям мнението на Ками. Не знам защо сценаристите искат той да убира пешкира с едни и същи действия.  Може би наслуките  за нещо различна не действат добре на рейтинга и винаги въртят едно и също три сезона.

+ 1 👏👏👏

# 531
  • София
И аз понякога пиша първосигнално, после си променям мнението. Но наистина, ако кака дойде в ялъто, Сейран трябва да остане. Аз ако съм на нейно място бих си тръгнала, но не съм. И отстрани погледнато тя е силният човек. Няма да се изненадам да хване Дияр, че дава на Ферит някакви странни хапчета.
Наистина, както и Дичката писа, той тръгна към къщата й с мисълта, че дори и да не е със Сейран, няма да е с нея. Може да не изглеждаше толкова категорично, но той за себе си го е взел като решение.

# 532
Иска ми се това стори с кака да ни лъже. Ние виждаме само част от думи. Дано там да пише, че Синан (както се очакваше) се е опитал да нападне Сейран в имението и да е наранил Ферит или Сейран и това да е причината да са в болницата. И това да е станало преди кака да поеме към имението. Кака нали си гласеше багажа да отива "на почивка" докато дядо й е още в дома й. Как ще я нападнат там? От друга страна полиция и линейка пред дома й? И под какъв предлог ще влезе тогава в имението?

Моля се Ферит да не отстъпва от решението си.

Между другото, Сейран използва една малка лъжа. Тя каза, че от първия ден е видяла картината под картината, но тя не знаеше за нея преди Ферит да спре смъкването й пред кака. Тогава се усъмни и явно после е проверила какво е уплашило така Ферит.

Къде гледате серията с превод, освен на play tube?

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 15:40 от ani.zaiche

# 533
# 534
dterziiska, много благодаря. А с превод на български?

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 16:01 от ani.zaiche

# 535
  • София
Защо да е излъгала за картината, не разбрах нещо. Тя още първия ден разбра, че има нещо там, щом казва, че тогава я е видяла, значи е така.

# 536
За разведряване на обстановката: на общата снимка на екипа ги няма Мерт и Пелин Imp Дано аз да не довиждам.

# 537
Мерт е там.

# 538
За разведряване на обстановката: на общата снимка на екипа ги няма Мерт и Пелин Imp Дано аз да не довиждам.

Има я,просто я бяха изрязали 🤣

# 539

Общи условия

Активация на акаунт