Отговори
# 540

🤍🧿🪬♾🧄

# 541
  • София
Снощи, по време на серията, имаше кампания в Х Емрулах да направи трейлъра на филма на Мерт. Много е добър, особено с втория фраг.
А някой нещо да е срещал за този филм. Уж за есента го гласяха, ама явно няма да е сега.

# 542
Ами, явно ослепявам когато погледа ми мине върху кака...брей чудо на природата, благословена съм...

А Мерт как да го позная, че той от век не се е усмихвал...

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 17:36 от ani.zaiche

# 543
Ами, явно ослепявам когато погледа ми мине върху кака...брей чудо на природата, благословена съм...

А Мерт как да го позная, че той от век не се е усмихвал...

Със слънчевите очила

# 544
Снощи, по време на серията, имаше кампания в Х Емрулах да направи трейлъра на филма на Мерт. Много е добър, особено с втория фраг.
А някой нещо да е срещал за този филм. Уж за есента го гласяха, ама явно няма да е сега.
Аз предлагам Емрулах да започне пише и сценария на Чапкънчето. По-добре се справя с поддържане на интерес от наличните. Smile

# 545
Здравейте !  Kissing Heart
Момичета  с удоволствие ви изчетох Heart.След като нашия сериал даже и в третия си сезон и с не до там добрия си сценарий ни кара да се вълнуваме все още и да обсъждаме действията на героите така разпалено еми бих казала ,че това е много хубаво нещо.Като се има предвид ,че в днешно време сериалите изкарват много често до 14 или 13 епизода ,а още по-често едва и до 5 ,а ние вече 82 епизода гледаме нашите любимци и все още се вълнуваме ,е ето това си е успех и то голям.  Дано да си изкараме ето по този начин и да си финализираме сериала когато си му е редно в края на сезона,  до другото лято с един чудесен хепи енд и с едни мнооооо щастливи СейФер с поне едно детенце и заобиколени от любимите си хора.. Hands Pray   Hands Pray  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  
Епизода ми хареса.Е имаше си и скучни моменти ,но и доста интересни такива.
Останалото в скритото,че много дълго пак стана. Simple Smile
Скрит текст:
.СейФер сцените ,сцените между Сейран и Халис ага и между Ферит и двете мами Гюлгюн и Есме бяха много хубави ,а последната сцена с целувката емииииииии тя си беше просто върха  Heart Heart  Heart  
Ферит го разбирам защо постъпва така ,но и ми идваше да влезна в екрана на лап топа и да го раздрусам като взе да мрънка и да се оправдава пред Дияр. Трудно е да се прекратят отношения с човек на който си благодарен и който нищо лошо не ти е направил. Както и  други момичета в темата са го споделили Ферит не вижда действията на каката от страни, тя пред него е една ,а с  баба си  ,със Сейран и когато е сама със себе си е съвсем друга.В този епизод Дияр пак се държеше с Ферит като с малко момче което е направило беля ,държеше му такъв тон ,че направо ме изправи на нокти ,но когато усети ,че той иска да се радели  с нея изобщо не го остави да се изкаже ,а започна да се извинява и да обещава всичко само и само да го разубеди. Дияр има две тактики спрямо Ферит ,или се държи като учителка ,която го поучава и наказва или му вменява вина ,че той е един неблагодарник за който тя е направила толкова много , а той видите ли иска да се раздели  с нея и на края използва и последния си най-силен коз да го умолява ,да се прави на жертва ,за да го накара пак да се чувства виновен ,че изоставя милата и нещастна Дияр която толкова много е направила за него и си няма никой освен него.  Angry
Трудно ще му е на Ферит да се раздели с Дияр ,но ако иска ,а той мноооого иска да е със Сейран ще го направи .Просто му трябва  малко време хем да си изгради тактиката в главата хем и ,за да  види истинските възможности на  Дияр.Сейран хубаво му каза ,че трябва да  е смел като нея и това е така ,но не трябва да се забравя ,че и на нея и трябваше време ,за да разбере какъв е Синан.Да той по-бързо се разкри ама само защото майка му спря хапчетата иначе можеше още да го гледаме и него как се увърта около Сейран.
Сейран се отказа от Синан едва когато той първо едва ли не по принуда щеше да я накара да си легне с него и вече капака беше когато се опита да  я отрови. Но и даже след като му беше поискала развод Синан като взе да и се примолва и като я покани на вечеря ,Сейран взе да сваля гарда  да казва даааа ние въпреки ,че ще се разведем ще си останем приятели ,ти си ми много скъп и бла ,бла ,бла още такива приказки и чак когато Синанчо едва не я уби чак тогава Сейран окончателно се отказа от него  и го видя в истинския му вид.Така че няма нужда да очакваме от Ферит толкова бързо да отреже Дияр ,верно на нас ни е противна и искаме бързо да се разделят и да се събере със Сейран ,верно е и че той малко лъкатуши и хем иска да е със Сейран ,обещава ,прави крачки към нея и после хоп изведнъж се обръща към Дияр и почва да се извинява и да обещава и  на нея ,нооооооо и това ще мине и Ферит ще си направи правилния избор.
Ферит все още не е набрал напълно смелост и не се  е престрашил да се раздели с Дияр,но е много важно ,че за себе си поне  е наясно ,че трябва да го направи.Вече не се залъгва ,че може да  бъде щастлив с Дияр ,преди да тръгне към нея ,за да се разделят много хубаво си го каза на себе си ,че не знае дали ще е със Сейран ,но определено с Дияр няма да е .И като добавим и страстната целувка със Сейран и преди това кошмара с Дияр вече ненапълно ясно ,че каката е пътник ,ноооо ще мине малко време докато се нагодят нещата.
Интересна ще е ситуацията ако Дияр отиде  в имението. Thinking Ферит от сега си го представям как ще трябва да лавира между каката и Сейран  Simple Smile Да не иде да се крие при дядо си на края  Simple Smile
Шегата на страна ,но със сигурност ще е много трудна ситуация и Сейран с право сигурно ще му постави ултиматум или тя или Деяр.Но зависи и каката как ще си изиграе картите и като как ще иде в имението.Ако просто си събере куфара и се изсипе там неканена е едно ,но ако да речем симулира ,че Синан или някой я е нападнал е друго.Ферит ще иска да и помогне от чисто приятелски чувства ,а и Сейран сигурно няма да се въспростви в такъв случай. Определено ще бъде интересно да се гледат на там епизодите.Но във всеки случай Дияр сигурно ще започне да прекалява, ,а може и да се опита да навреди на Сейран и ето това ще и бъде края .
От другите герои ,Абидин на края ми хареса ,че се спря и ще даде шанс на отношенията си с Корхан.Суна ми е много миличка ,колко много се страхува и притеснява за съпруга си само . И изигра много хубава роля за това Абидин да се спре ,дано от сега техните работи да започнат да се развиват в положителна насока.  Hands Pray
Бетюл ,ах Бетюл как можа да постъпи така Angry И Орхан и се води по акъла и чак на края загря колко е обидил и наранил и Гюлгюн и Ферит.А и бебето май няма да е Корхан с това нежелание на Бетюл да право ДНК тест на там ми вървят нещата.И тук се очертава интрига която ще отнеме време да се разплете .
Много ми харесаха Гюлгюн,Есме и Халис ага .И тримата искат да защитят любимите си деца и да им помогнат .дават съвети и насоки, помагат до колкото могат ,ноооо всичко е в ръцете на Сейран и Ферит.А те съм сигурна ,че ще се справят ,защото имат най-важното необходимо нещо между тях-Любов .Колкото и спънки да имат те ще ги преминат и пак ще бъдат заедно ,защото много силно се искат и се обичат.  Heart

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 18:25 от Eny87

# 546
Момичета, аз не разбрах какви са идеите ви. Какво смятате, че може да направи Сейран, когато Дияр дойде в ялъто? Онова с изгонването, ще се направя, че не съм го прочела Stuck Out Tongue Winking Eye
Башка?

В смисъл, понеже твърдите, че може да направи още много неща Sunglasses

П.С. Сета в болницата продължава Rolling Eyes

# 547
Ялъто мачка тая седмица! 👑

# 548
Момичета, аз не разбрах какви са идеите ви. Какво смятате, че може да направи Сейран, когато Дияр дойде в ялъто? Онова с изгонването, ще се направя, че не съм го прочела Stuck Out Tongue Winking Eye
Башка?

Аз също не си представям Сейран и кака, заедно в ялъто. Надявам се на друго развитие. Досега сценаристите правят някакви "криви" паралели....
Аз искам да видя Ферит, който отстоява решението, което взе в 83❤️

# 549
Башка?

Мисля че ще остане и ще започне да се съмнява в нея и ще се опита да намери доказателства че е излъгала даже и Ифакат може да и помогне
Май е свършил вече, Пакил качи снимки от маса за вечеря, която майка и е направила

# 550
Значи пак ще гледаме много от кака му.

# 551
Сташе, цял ден снимаха в болницата кака и Мерт, Афра беше в ялъто. Много се надявам да пуснат заснетото още във фрагмана Smiling Imp

# 552
Благодаря за информацията, която носите, досега бях на работа аз 😔
Значи Онур е събрал екип от 5/петима/ сценариста и са толкова ялови, че не могат да измислят нищо различно от това, което гледахме два сезона. Феро и борбата с жените му. То не бяха паралели, то не бяха чудеса. Сега пак предстои като чета.

# 553
Аз отказвам да се тревожа от сега и искам да се насладя на последната сцена, която АфРам ни дадоха. Толкова отдавна я чакахме и искахме.❤️‍🔥
За сета в болницата - Имаше спойлери за бременността на Бетюл, а и се предполага, че новият актьор е свързан с нея. Може пък снимките да са покрай тази сюжетна линия.
За женския сблъсък - Той е неизбежен и вече започна, но се надявам да бъде написан качествено. Не искам да гледам още повторения. Стига с тези паралели, трябват нови идеи и посоки. Най-малкото Сейран е различна. Наистина се надявам Дияр да не се настани в имението. Ясно е, че ще е я гледаме още, но Истанбул е достатъчно голям, за да не гледаме дядовата ръкавица. 😃  
За СейФер - не знам как ще приключим със Синан. Но... Искам да видя как СейФер говорят и се справят заедно, да ги видя в работилницата, Мемо да ги вкарва в правия път, ако се налага. Сейран е силна, винаги и била. Ферит започна също да надвива своите страхове и отвори сърцето си. И двамата взеха решение да прекратят връзките си без да са сигурни, че човека, който обичат истински ще е до тях. Трябваше им време, но и двамата взеха това решение. И именно поради тази причина сега трябва да са силни заедно... каквото и да става.

# 554
Башка?

Ами, Еве, как какво - да я хване за косите, или да лицемерничи, докато й издържат нервите. А по принцип, смятам, че тези сеири не са интересни. Сейран няма работа с кака му, тая работа си е на Ферит.
Аз пък се мъча над проблема: Ферит, се събуди от кошмар, в който Дияр е представена зловещо и скокна към мансардата при застрашената в съня Сейран. Ще си зададе ли въпроса, от къде се появи тоя сън. Та Дияр никога не се е държала така заплашително със Сейран пред него. Така де, всеки човек, събудил се от необикновен кошмар, си задава въпроса, що за сън е това. Опитва се да го свърже с познатата реалност. И така преработва страховете си.
Ако си зададе тези въпроси, не би следвало и да си помисля да пренася триъгълника в ялъто. А ако не си ги зададе, ами ... Гюлсерен още ли ги консултира или се занимава с други проекти?

Общи условия

Активация на акаунт