Отговори
# 645
Най ме е яд, че на Ферит му залепиха тази стара чанта, да и подига самочувствието. То не са обеци по ушите, то не са къдрици, но като се усмихне и и личи голямата уста. Иска ми се да я сравня с нещо друго, но ще ми се скарат пак някой съфорумки за неприличен език.
Ферит не заслужава това унижение с тази жена да интимничи, но .....обстоятелствата го заставят.
Как ще се развие историята на пръстена?

# 646
Ферит е сериозно застрашен 🤣🤣🤣

Тая жена кви ги говори, луда бабичка

# 647
Понеже малко се ядосах сега, докато размишлявам....Та да си кажа 😁😁
Не се отказвам от теорията за комата.
И да знаете, че Сейран също е виновна за цялата каша, в която сме.. Не е виновен само Ферит.. Пуснете си 2 епизод от 3 сезон 😉.
П.П. В спорове няма да влизам, че пиша с един пръст от телефона 🤣🤣🤣..Но ще чета...
Разбира се,че е виновна,но по-бързичко го осъзна,в един,два епизода.Феро колко го влачим?И май още малко ще е пате в калчища.Мъж,какво да кажа!!!!

Ама Сейран е държала Синан на сухо 2 години и той се побърка от отказа й след брака. Абе умее тази жена да прави мъжете луди. И това доста ускори нещата при нея. Докато при Ферит суша не  е имало според това, което показаха и на Дияр тактиката е по-прикрита и коварна.

# 648
Ферит е сериозно застрашен 🤣🤣🤣

Фтасахме я, момичета. 🤪 Кака ще прави тигели по коридорите на имението и ще мятка коси, че белким Феро спре да точи лиги по Сейран. 😜

Много интересно как ще стане, при положение че Ферит обожава косата на Сейран, имаше 2 години да се кефи на косата на Диярията и пак мислеше за Сейран

# 649
Бабата е забравила само да спомене змийския й поглед Наистина имам чувството, че в очите й има нещо змийско. Нека не се възприема като обида, а просто като констатация.

# 650
Ми бабата като няма ни фигура, ни коси,ни походка,Диар и се вижда като мис вселена:joy:
Аз си мисля,че Айшето остави вратата отворена и се подсмихваше гадно зад Ферит
Мисля,че е време  Синан да оправдае дремането си както между дърветата, така и в сериала

# 651
  • София
Тъкмо идвам с една интересна дискусия от Х и гледам, че темата е засегната. Коментират, че Ферит изобщо не е спал с Дияр. И преди съм чела такива теории, но сега е настанал спор. Аз не мисля, че има съмнение, но явно доста хора мислят обратното

https://x.com/Kdr_011/status/1858222046284521611?t=qXVFXVJ8pGkkEgnSuhYwHw&s=19

# 652
Лелелеле, тука е мазало бе ей! Влизам да ви чета, на последък не редовно.
Всеки път са страшни скандали, нападки, обиди, налагане на мнение над останалите и размахване на пръст. Да ви кажа, няколко пъти губих интерес през тези 3 години от филма, но винаги се връщах към него, чрез вас. Форума винаги е успявал да ме разсее, разсмее и да ме прикове отново към нашите любими и не безгрешни Сейран и Ферит. Водихме конструктивни дебати и постигахме съгласие по доста теми в живота, не само на нашите хора. Последният сезон обаче е тежко, а тези три седмици е направо нетърпимо във форума. Съжалявам, че допуснахме това да се случи с любимото ми онлайн пространство.
Лека и успешна вечер.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 22:38 от Ela1

# 653
Те цял отбор въздържатели станаха! Сейран чак след развода даде шанс на Ферит, като той през цялото време на първия им брак й остана верен. Синан 2 години на сухо, сега и каката и тя. Какви са тия платоници?

# 654
Добър вечер, момичета! То да не отиде човек на уикенд, не мога да ви догоня! Simple Smile
И много напрежение, няма нужда наистина. На никой не му е полезно това личностно нападане. Ще чета на диагонал, сори. Ще коментирам, когато гледам епизода. Лека нощ

# 655
А сцената, в която се обличаше пред Серпил (може да греша името). Кака какво стриптийз ли е правила, че бе по бельо? Дрехите им бяха разхвърляни из стаята. Какво правили са пижамено парти и са хвърляли дрехи. Някой е объркал планетата в Х. Или е гледал друг сериал.

# 656
Тъкмо идвам с една интересна дискусия от Х и гледам, че темата е засегната. Коментират, че Ферит изобщо не е спал с Дияр. И преди съм чела такива теории, но сега е настанал спор. Аз не мисля, че има съмнение, но явно доста хора мислят обратното

https://x.com/Kdr_011/status/1858222046284521611?t=qXVFXVJ8pGkkEgnSuhYwHw&s=19
Е, Мистери, нали Ферит си разказа, че са били само приятели с Дияр, докато Сейран не е заминала на пътешествие със Синан.

# 657
Лютфиша и амджата в действие! 🤘

# 658
Чува се, че са ни подготвили дълго чакан дар, ама за Коледа чак. Било предвидено Дядо Коледа да ни го даде още този петък, ама се оказало, че нямало да може да влезе през комина в ялъто, понеже този маршрут вече бил резервиран от Дияр.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 23:16 от Милна

# 659
  • София
Кате, то има такава теория от много време. Нещо беше свързано с хапчетата, но мисля, че почти никой не го вярва. Аз го споделих по-скоро за забавление.

Иначе Фъстъчето е споделила пак това от сутринта, дето Евето преведе

Скрит текст:

Честно казано днес и такива теории четох и бяха свързани с разговора от 62-ра серия. Тогава Сейран каза на Ферит, че ако е знаела за всичко от самото начало са щели да измислят нещо заедно.

Общи условия

Активация на акаунт