Отговори
# 660
Тъкмо идвам с една интересна дискусия от Х и гледам, че темата е засегната. Коментират, че Ферит изобщо не е спал с Дияр. И преди съм чела такива теории, но сега е настанал спор. Аз не мисля, че има съмнение, но явно доста хора мислят обратното

https://x.com/Kdr_011/status/1858222046284521611?t=qXVFXVJ8pGkkEgnSuhYwHw&s=19
Не думай, съсипаха имиджа на момчето..
Ако са забравили какво са снимали първите епизоди,колко му е да го изкарат така.

# 661
Кате, то има такава теория от много време. Нещо беше свързано с хапчетата, но мисля, че почти никой не го вярва. Аз го споделих по-скоро за забавление.

Иначе Фъстъчето е споделила пак това от сутринта, дето Евето преведе

Скрит текст:

Честно казано днес и такива теории четох и бяха свързани с разговора от 62-ра серия. Тогава Сейран каза на Ферит, че ако е знаела за всичко от самото начало са щели да измислят нещо заедно.

Ако това е вярно, съм по-съгласна и ще гледам Дияр в имението, аз си мисля че ще се съберат обаче ще крият от Дияр, докато тя се оправи и я премахнат, а даже няма да се учудя ако дядо и се е обадил да търси сметка на Ферит за раздялата и я разкрие че е излъгала, и тогава на Ферит да му светне лампата, но май искам прекалено много 🤣

# 662
  • София
Бирсен продължава да се излага и да обижда хора в Х, слагам в скрит текст, че са големи глупости.

Скрит текст:

Това е под коментара й, че имала новина за сериала, която ще ни разплаче.
Честно казано очаквам до час да качи някаква глупост, вероятно измислица, само за да продължи да се дразни с всички.

Иначе Ерсин е отишъл да вземе Берил от ялъто, Афра и Мерт още снимали.

# 663
Дияр в имението все ще я изтърпим, но тя там няма да седи, а ще действа. Ако примерно успее да разбере къде се крие Синан и го издаде, ще го заловят и така причината за оставането на Сейран отпада, а каката си остава бяла от глава до пети и даже криле може да започнат да й растат.

# 664
Дияр в имението все ще я изтърпим, но тя там няма да седи, а ще действа. Ако примерно успее да разбере къде се крие Синан и го издаде, ще го заловят и така причината за оставането на Сейран отпада, а каката си остава бяла от глава до пети и даже криле може да започнат да й растат.

Мисля че пак ще остане, ако Сейран си тръгне то няма да има смисъл от сериала изобщо, а и вече явно не им се дават пари за къщи и затова вече всички са в имението

# 665
Бирсен да не иска да публикува тази гадост, която се шири в пространството.

# 666
Бирсен да не фирка посред нощите и затова да лее такива простотии? Не мога да си представя човек, който е малко или много в бранша, защото гледам интервюира и общува с актьори и т.н, да има такъв каруцарски език. 🤐

# 667
  • София
Хелоуууу!
Не знам Бирсен, но Синан и цялата му фамилия си тръгват от сериала, Орхановата невЯста също, но Дияр остава, поне така четох.
Ако е вярно, значи може и да качим левъла. След Пелин бременна в 100 епизода, може да видим паралелни бременности- Дияр и Сейран бременни, и да се изчакват на видеозона, а Феро ще чака в кабинета- едната става от кушетката, ляга другата. И децата растат заедно, а Ферит като султан, праща прислужницата да повика избраницата за нощ с него. Съвременен прочит на Сюлейман.

# 668

Хубаво е нали, ха дано.

На Бирсен са й хакнали акаунта.Yum

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 01:00 от ani.zaiche

# 669
  • София
Добро утро! Да започнем седмицата позитивно ✨️✨️✨️🧿🧿🧿

# 670
Добро утро, мацки. Мистери страхотна си!
Нека започнем сутринта и с АфРам и да завършим довечера с хубав фраг.

# 671
Добро утро и честита нова седмица, момичета Kissing Heart

Бирса като последен, отчаян опит да обиди фандома, е пуснала снимка на Ферит и Дияр на диванчето от първата серия Grinning Много жалка женица Smirk

# 672
И от мен добро утро и хубава седмица, мацки! 🫶

🤍♾🪬🧿🧄

# 673
Добро утро и честита нова седмица, момичета Kissing Heart

Бирса като последен, отчаян опит да обиди фандома, е пуснала снимка на Ферит и Дияр на диванчето от първата серия Grinning Много жалка женица Smirk

Тази жена толкова мрази Афра и Мерт, че ще се пръсне от злоба. Винаги е дразнила хората с Буче а сега продължава с Пакил, но и някои фенове са си виновни, защо е нужно да се заяждат с нея и после се чудят защо тя им отговоря

# 674
  • София
Продължава да се излага

https://x.com/birsenaltuntas1?t=eLfIaQAVhuagmNji08k1CA&s=09

В отговори трябва да се отвори от този линк.

Да вземе да си пие успокоителните и да си ляга. Не е нормално да обиждаш така хора, които не познаваш, че са бедняци и нискообразовани. Поне във фендома се е видяло, че повечето изобщо не са такива, а точно обратното.
От Стар да пуснат нещо интересно за сериала, че на тази много внимание й се обръща.

Общи условия

Активация на акаунт