Вдигнал се е рейтингът от миналата седмица.
В две от категориите е на първо място.
Но зрителите се разпръсват между много сериали и трудно ще се вдигне повече от това рейтингът.
И това да запазят, пак е добре.

Прекрасна финална сцена.
Уникално изпълнение на Берг на песента.
Започва от 00.03.10.
Сто пъти я слушах.
Много хубави бяха сцените между Бурак и Зухал.
Зухал: Намерих бележката ти.
Бурак: Коя бележка?
Зухал: Онази, която беше оставил под възглавницата. (предсмъртната бележка, Бурак направи опит за самоубийство)
Бурак: Може ли да говорим за нещо друго?
Зухал: Не, няма. Няма да бягаме, няма да се крием. Даже, знаеш ли какво ще направя? Ще пазя тази бележка цял живот. И после всеки път ще ти я показвам. Когато успееш да влезеш в университета, когато завършиш, когато започнеш работа, когато си купиш къща, кола, когато създадеш семейство. И всеки път ще ти казвам: „Какво стана, г-н Бурак? Нали не можеше? Нали не издържаше?“. Бурак, без да паднеш поне веднъж, не можеш да се научиш да се изправяш на крака. Затова падай, плачи, смей се, бий се с живота. Колко снимки имаш в албума си, Бурак? Знаеш ли с колко още щастливи мигове ще изпълниш празните страници в него? Не можем да уловим щастието, ако бягаме от живота. Не става с „омръзна ми, уморих се, до гуша ми дойде“. Научи се да падаш и да се изправяш на крака. А в това време заедно ще плачем и заедно ще се смеем. Това е животът, Бурак. Толкова е просто.
Епизод 3, фрагман 1
благодаря за превода. 

много ми липсваха коментарите ти.