Кола под наем Баден Баден

• 277
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте!
Планираме пътуване до Страсбург, като ще летим до Баден-Баден
Досега никога не сме взимали кола под наем, бихте ли ми препоръчали читава компания за този район и как седи въпроса с преминаване на границата от Германия за Франция? Букинг ми предлагат Avis, стават ли?
За Страсбург четох, че се изисква евростикер, автомобилите под наем имат ли такъв?
Всеки съвет ще ми е полезен!
Благодаря предварително!

# 1
Здравейте,
наемах кола точно от летището на Баден Баден, но щяхме да сме в Германия и там изрично ми казаха да не преминавам границата с тази кола. Вероятно като наемат има някаква клауза дали ще се ползва зад граница. Та четето внимателно като наемате.

Ние използвахме Sixt като бяхме заявили електрическа, с идеята да пробваме как е, но не успяха да ни осигурят такава. 

# 2
Благодаря!
Директно през сайта им ли резервирахте?
При мен за 4 дни ми излиза около 800лв..с пълна застраховка 🙄

# 3
През сайта на rentalcars резервирах. Сравних цената между тази през букинг и през раян еър, защото с тях летяхме.

# 4
Здравейте,
Баден Баден е малко летище и не е проблем да попитате на информацията за фирма за кола под наем. Германците там са услужливи.
За пътуване до Страсбург Ви препоръчвам да не пътувате с кола, а да ползвате железопътен транспорт. Удобен е и е много евтин. Градът е голям, скъпичко е паркирането, контролират, а глобите са солени. Ние се ядосахме ако защото трябваше да платим около 150 Еu. Аз лично не бих пак паркирал в Страсбург и после да се окаже, че някой живеещ в кварталната уличка добросъвестно е извикал  полицията, защото сме паркирали цял ден. Но, човек се учи докато е жив. Приятно пътуване!

Общи условия

Активация на акаунт