Кюфтенца с ориз

  • 6 356
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 6 461
До сега не съм правила такива кюфтенца с  ориз.
Ще ги пробвам задължитлно по рецептата на croco1
  bouquet

# 16
  • Мнения: 6 461
Аз ги правя като croco1, но не ги пържа, а ги пека!
О ето ,че и аз предпочитам  фурната пред пърженето.
tilieva ,благодаря за идеята.
  bouquet

# 17
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Аз ги правя като croco1, но не ги пържа, а ги пека!
О ето ,че и аз предпочитам  фурната пред пърженето.
tilieva ,благодаря за идеята.
  bouquet

Моля, моля - аз не съм фен на пърженото, ама изобщо....

# 18
  • Мнения: 3 647
Аз ги правя като croco1, но не ги пържа, а ги пека!
О ето ,че и аз предпочитам  фурната пред пърженето.
tilieva ,благодаря за идеята.
  bouquet

Моля, моля - аз не съм фен на пърженото, ама изобщо....
ама ние сме
  bouquet

# 19
  • Мнения: 1 883
Въпросът ми е: наистина ли ако овалям кюфтетата в яйца вместо в брашно, поемат много по-малко олио. Много късно видях този съвет, а кюфтенцата ми изпиха олиото като с магия.... Tired

Понеже ги правих съвсем скоро мога да потвърдя, че като ги овалях първо в брашно, а после в яйце, въобще не съм доливала олио при пърженето. Не станаха нито мазни, нито тежки.
Брашно, яйце и после галета.Стават много хрупкави и не поемат олио, но трябва на силна мазнина.

# 20
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Моля, моля - аз не съм фен на пърженото, ама изобщо....
ама ние сме
  bouquet
ANGYA, Wink   bouquet

# 21
  • някъде в орбита...
  • Мнения: 2 913
Благодаря на всички   bouquet Май ще се ориентирам към фурната и яйцата. Не съм почитателка на пърженето, избягвам го старателно  Blush Така че щом кюфтенцата стават и на фурната хубави, ще опитам така  Grinning  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт