Отзиви за он лайн акушерка Деси Костова

• 1 609
  • 30
  •   1
Отговори
Здравейте, няко ползвал ли е тази дама? Не мога да открия никакви отзиви за нея освен в собствения й сайт, а никак не е евтина. Обещава забременяване по естествен начин дори над 40 и 45 год. Ползва добавки и хомеопатия.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 14:17 от МамаР

# 1
Това само Господ може да ви го обещае.

# 2
Здравейте, няко ползвал ли е тази дама? Не мога да открия никакви отзиви за нея освен в собствения й сайт, а никак не е евтина. Обещава забременяване по естествен начин дори над 40 и 45 год.
Ехааа, ще докара до фалит всички инвитро клиники тази жена.

# 3
Не се занимавайте с глупости. Потърсете си добър репродуктивен специалист.

# 4
Моля ви, как може някой да ви обещае забременяване на каквато и да е възраст... Само това като прочета и би ме отблъснало, защото е абсурдно.

# 5
  • София
Намерила е начин да изкарва пари благодарение на дипломата си за акушерка. По принцип акушерката може да помогне в хода на естествено раждане, но не и да лекува пациенти без значение дали целта е проследяване на бременност или забременяване.

# 6
  • София
Здравейте, няко ползвал ли е тази дама? Не мога да открия никакви отзиви за нея освен в собствения й сайт, а никак не е евтина. Обещава забременяване по естествен начин дори над 40 и 45 год. Ползва добавки и хомеопатия.

Аз работя с хранителен терапевт насочен към проблеми с жени с репродуктивни проблеми и пак не обещава подобни неща!
Аз съм имала допир с тази дама -Деси Костова. При мен беше заради боледуващо дете и то често боледуващо Simple Smile Не бих казала, че съм очарована от насоките и съветите, които се опита да даде. С мен между другото не се свърза лично тя ами нейн асистен.

# 7
Да, благодаря ви момичета. Аз защото все гледам натурално ако може, а иначе специалист съм си намерила. Май направо при него ще ида.
Между другото Деси иска 1 800лв на куп, още в началото.
Аз уча второ висше точно за хрант терапевт, но мисля, че тя има курс някакъв само в тази насока. А и при нас също не се обещава.

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 16:12 от МамаР

# 8
  • София
Ами вижте аз дадох доста повече за изследвания и съм доволна, но на някой лично 1800лв. не виждам защо да му дам Grinning Някак ако не забременея ще ми върне ли парите? Не знам обосновала ли се е защо Ви иска тези пари, но са много! Особено за жена, която дава добавки на Аквасорс (нямам против и аз ги ползвам) и ако борави само с това и ми иска тези пари аз лично бих се отказала.

# 9
Ами вижте аз дадох доста повече за изследвания и съм доволна, но на някой лично 1800лв. не виждам защо да му дам Grinning Някак ако не забременея ще ми върне ли парите? Не знам обосновала ли се е защо Ви иска тези пари, но са много! Особено за жена, която дава добавки на Аквасорс (нямам против и аз ги ползвам) и ако борави само с това и ми иска тези пари аз лично бих се отказала.

Да, аз разговарях на кратко с тях и също спомена АкваСорс, но дебело подчерта, че е важно да ги поръчаме само от нея 🤭

# 10
  • София
Ох, нямам против Аквасорс, но наистина ми е too much когато някой каже, че лекува всичко Grinning

# 11
Навъдиха се напоследък доста холистични лечителки, акушерки, те владеят всичко, лекуват всичко. Това са новите баячки и гадателки. Има нещо много нечисто в това да убеждаваш хората, че можеш да помогнеш за даден здравословен проблем, да вземаш пари на едро и то даже "лечението" е онлайн.
За мен това са мошенички и се чудя как има хора да им се връзват.
Преди това бяха нашумели курсове по хоеопатия онлайн и доста хора се сдобиха с "диплома" за хомеопат и даже си позволяват да лекуват бебета и деца.
Но както казват старите хора : Докато има телета, ще има и касапи!
Използвайте ги тези мозъци!

# 12
За малко и аз да се излъжа значи. Точно тази вечер си писахме с въпросната асистентка на акушерката Деси Костова  и като казах,че правим инсеминации и доктора е казал ,че сме с неизяснен фактор ,а тя реагира с лека насмешка ,се усъмних. Като прочетох тук мненията ви подминавам с 200…

# 13
  • София
Тя вече се занимава с детски сополи🤣😁 Или поне на това ди промени името на групата

# 14
Здравейте, изключитлено съм недоволна от участието си в групата на Деси Костова.Не препоръчвам на никого тази група. Първо срещите са само следобяд, когато тя е свободна, влиза се в един общ линк където пред всеки трябва да обясняваш твоето състояние , да не говорим за сумата от 1200 лв която трябва да се плати наведнъж. Асистентките и са иключително груби и незаинтересовани, интересуват ги единствено и само парите както и нея.Значи плащат се тези 1200 лв за и имате достъп до нейните групи във Фейсбук, всичко е супер объркващо. Срешата е един път на седмица. попълва се също и хранителен дневник.Още от първата Ви среща ви се кава че вие ставате дистрибутор на Аквасорс и трябва да платите 200 лв за регистрация и получавате пакет с хапчета. След това следват изследванията на пропускливите черва който също са около 200 лв. Прави се квас от червено цвекло и се пият много хапчета като тя казва кои уж са добри.Има и 1 среща която може да закупите и тя струва 350 лв еднократно по ваше желание, незнам за колко време продължава. Наистина е по добре репродуктивен специалист и да четете много и гледате и се интересувате, повечето неща които тя казва ги има в Youtube и в интернет като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт