МНОГОДЕТНИ МАМИ 11

• 12 491
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
Илиева,страхотен купон, страхотна мама. Децата- сладури. Сега разбрах защо получаваш такива подаръци Wink Wink

Браво, мамма, две двойки с малка разлика- добре дошла

# 121
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Добре дошли на новите мами  Hug Много се радвам ,че сте сред нас!
wright всички много се бяхме затъжили за тебе!
  newsm59   ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ   bdbaloni
Илиева чудесно сте си изкарали  Weary   и аз щях да идвам на тоз купон...обаче се случи нещо много неприятно с мои близки  и трябваше да сме до моя приятелка в много тежък и тъжен момент на 8 и 9 март  Cry!Та неуспях да дойда във Варна  Stop но ще дойда след два-три дни   car003  sport027 с Павчо,да презаредя батериите ,че много май се изтощиха в последно време!Без Павчо неможе-не го ще баща му тука без мене  Mr. Green защо ли  hahaha Joy
renisa    свържете се на скайпа с мене   didka_the_best   че да видим ще има ли нова ризка за горкото момче....пък ако има и други желаещи....да заповядат....попска щерка хубавелка ...малко я помързява милата  Joy докато се наведе и охлюва избягал ,но пък иначе много хубаво рисува и ще ходи в Троян в училището по изкуствата
 newsm03пък и към Испания се заглеждаме ...ако не сватосване там поне ще кажа на батковците ни да се свържат,че имат за какво да си говорят..за гребането

# 122
wright, колко хубаво, че се появи!   Heart Eyes
Няколко пъти се опитвах да се свържа с тебе, но ми връщаше съобщенията. Добре, че вече всичко тръгва на добре - и Роби е здрав, и профилът ти проработи... Simple Smile

Ау-у, Илиева, много убава, бе! И купонджийка!

Добре дошли на новите мами!  bouquet мамма, не ти е лесно с тези два комплекта с малка разлика! Обаче какъв купон ще настане, като попораснат!

# 123
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 newsm59  Gift  bigdance2 Tada  bigdance2  Gift newsm59 ето кой щял да черпи днес  Hug                Ваньо    Tada на   Hands Clap  teddyvas   Миличка дъъъъъъъъъъъълги години да се обичате и да се радвате на децата си с твоята незаменима и безценна опора в живота....от кал да си  Mr. Green Иван да си....да ти е жив и здрав family6
  typeuu  стига ми толкова висене пред компа..вече мога спокойна да ида и да си легна   sleepuu
Хубав неделен ден ви желая sun

# 124
Добро утро момичeта!Теди,Честит Рожден ден на Ваньо и от тук.Да е жив и здрав и дълги години да се радвате на тези прекрасни дечица  bigdance2
Daria ,mamma,добре дошли при нас Hug.Много се радвам на момиченца.мамма,с толкова много принцеси newsm06   newsm06...как се справяш.Пратете снимки, момичета и разкажете за себе си и децата.
Дидка,ще се опитам да се свържа с теб по Skype-а...гребците ще им е интересно
Моля,кажете рецепта за  4470...Дани е навит за четвърто...ама ако се получи отново момченце,кой ще ме гледа на старини..  tooth

# 125
ЧРД на Вики и Ива ! Здраве, много игри и лудории!   newsm59 newsm59 newsm59

ЧРД и на Ваньо на Тедивас! Здраве, любов имного радостни мигове със семейството!  hbday

Вярвам,че и на трите места купона е страхотен!

Добре дошли на wright ! Липсваше ни, да знаеш! А за първа страница - и на теб, и на другите мами казвам - пишете интересни и любопитни неща за семействата си и ще ви включа на 1 стр., когато стане време за нова тема. Тази за поправка вече не става!

Добре дошла и на Дариа, и на мамма - бях се отказала да те чакам ! Ето,че мамите с момичета вече водят с едни гърди пред нези с момчета. А като правя рожденните дни се сещам в началото декември месец колко посен бе откъм рожденни дни,а и ноември донякъде и той не бе кой знае колко пълен. А сега.......

Леле как се увеличаваме, ама то хубаво се увеличаваме, ама нека тогава всички,които сме тук да направим нещо напр. по отношение на статията в Стандарт за облекченията. В миналата тема Дидка подсказа за имейли някакви, не смятате ли,че би било добре наистина така да направим + среща на секстет и мами, все пак да им дадем морално рамо, като не може да отидем лично.....

Нека и другите мами с близнаци да се присъединят към нас...... И тогава всеки да дава рецепта - кой за момиче, кой за момче..... а за мен знаете какво търся......

Илиева, Свате, палавници такива, не казвате как е бил купона, на Илиева и личи на снимките, ама Сватята мълчи по тоз въпрос......

Хубав ден ви желая!

# 126

Честит рожден на всички рожденници - и малки и големи! И сестра ми днес е рожденничка!

Добре дошли на новите мами! Мамма, как се справяш с твойте момиченца?  Grinning

# 127
За рожденниците -  bigdance2 newsm59 Tada  costumed034 newsm18  ura Gift Gift Gift Gift Gift
Дария, добре дошла! С теб май имаме кармична обвързаност - аз имам осмокласник, първокласник и беба.... Единия ми син е роден на 22.10, татито на 17.12, а бебата на 5.12 - да намираш приликите?
Мамма , направо нямам думи - страхотно! Много много се радвам да се "запознаем"!

# 128
  • Варна
                                    newsm59 Tada  Party Time  uraЧестит Рожден Ден на Ваньо на Тедивас!
Да е жив и здрав,зареден с много сили и вяра!
Пожелавам му як гръб,здрави мускили и пълни джобове!  family6 newsm38 
: txtloves  bigdance2  Party Time  ura

Добре дошли на  Дариа и Мамма!Тук ще се чуствате точно на място!
Мамма,браво на теб за смелото решение!Да ви са живи и здрави момиченцата!
Много ме е страх от повторно таково чудо,както е тръгнало може да се размножим в геометрична прогресия Laughing!

Габи,разгледах всичките Ви албуми.Имате мнаго хубави момчета,за са живи и здрави.Даже и мъжът ми се спря до мен да се любува на красивата природа там.Аз съм влюбена в палмите и топлия климат и преди 14 г. заминах на работа в Кипър.Издържах 1 г. и се върнах,носталгия.

Приятна неделя на всички!Отивам да пия кафе с въпросните мами  в кафето до нас!

# 129
Честит рожден ден на Вики и Ива! Много игри и усмивки!
 nbirthday         bigdance2        Tada         ura

newsm59      Тедивас, да ти е жив и здрав Ваньо! Много здраве и обич на цялото ви хубаво семейство!        newsm59

Добре дошли на Дариа и Мамма! Приятни мигове при нас!

Свършиха купоните и сега пак към чистенето  Mr. Green! Че от толкова празнуване и спане, всичко станало....

# 130
привет момичета.два дена ме нямаше та цели две стр.съм пропуснала. Laughingи аз да приветствам двете нови мами- браво за близнаците -все си искахме третото ми раждане да е с близнаци ама нейсе-излезе една девойка-Мария-Йоана-дето ми е хубава и талантлива-като мама  Embarassed  и умна като тати newsm78 -като понапредна с материала ще ви пратя снимки за запознанство.иначе децата и съпруга ме навиват за четвърто но...  newsm11 .сега започваме да строим къща-наша си-не ме петайте как  newsm17-и съм им обещала че като влезнем непременно ще си осиновим поне още едно момче-поне. за сега ще се задоволим с още едно куче сега отиваме да го вземем- хъска-имаме голям двор където да тича. newsm03

# 131
Честит рожден ден на всички сладури. Да са живи и здрави, много смях, игри и палуване!

Добре дошли на новите мами Дариа и Мама! Дано се чувствате удобно сред нас.

Мама, ти си истински герой с тези две двойки красавици и абсолютен кандидат за запис в статистиката на първа страница. Дали мислите за трети опит?

# 132
  • София
Мили момичета,благодаря ви за пожеланията за моя рожденик!И той също ви благодари.
Имахме едно семейство на гости и си изкарахме добре.

Черпя
 beer2 cook Popcorn  party023

# 133
другата седмица съм поискала среща с Желязко Христов. Ако някой иска, да идва.

Аз идвам!!! #Cussing outКажи само кога и къде,и съм на твое разположение...Щом е за нещо градивно...Нямате проблем,там съм!Нали все пак в строителството работя  Wink
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ,И МАЛКО ПОРАСНАЛИ РОЖДЕННИЦИ!!!ДА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА НИ РАДВАТЕ С УСПЕХИ!!!

# 134
Да ти е жив и здрав рожденика , Теди! Да ви слуша и обича, а вие жените в къщи смо да го глезите и да му се радвате!

Бирата и наденичката е вкусна- въпреки, че преди всяка следваща биричка си обещавам тържествено да е последна...

Да ви се похваля- тази вечер най- сетне останах сама за два часа. От девет години-не преувеличавам. Просто им казах категирично, че имам нужда да изляза, облякох си екип за репетиция и ...отидох на танци. Много съм зле, плета крака, уморявам се на петия такт, но пък ми е гот. След това всички вкъщи ми бяха много скъпи и обични.

Дано и вашият уйкенд е бил приятен!

До утре-новата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт