🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 10 (17.11 - 24.11)

• 42 203
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 945
  • Стара Загора
Ох, не мога... Гошко ще ме довърши... как надписал кокоса 😂
Ми вече и рибите му говорят и го е ударил Том Ханкс в Cast away 😀 А Емо е Уилсън
   Не се забуждавайте, че Георги е измислил кокоса с надписа.
  Уилсън е класика . Ако не Гошо, то редакторът му ,със сигурност е гледал филма 'Корабокрушенецът"

# 946
Изслушах Надкаст с Киро, Princess всичко е разказала, ще добавя само, че били ходили на кино в следния състав:
той, Миро, Бистра, Георги и Алекс ...
Алекс му се се извинил, той нямал идея за какво се извинява към този момент.

Някои епизоди не е посмял да гледа.

# 947
Изгледах надкаста с Киро. Хареса ми разговора, не обичам политкоректни изпълнения и прямотата на Киро ми допада. Но накрая се...на метеното с това " тия дето дават негативни коментари са...стрина Гинка от Долни Богров.. на 70 години....това ги поддържа живи...". Нещо от сорта. Това беше гадно и злобно и ми остави горчив вкус". На Киро трябва някой да му обясни, че ако не са "стрините" ..дето да им гледат тъпотиите...нямаше да има шанс за такива като него да станат ТВ герои , че и шанс за печалба да имат". Глупак. И Туджаров и той приглася. Та и към него важи това. Уважавайте си зрителите защото благодарение на тях и вие печелите.

# 948
Аз мисля, че Георги по никакъв начин няма да си смени лагера. Той си е самодостатъчен. С кокоси и без кокоси, в главата му е голяма "навалица" и предвид крайно полярното му поведение - ту еуфория, ту бяс, ту извисеност... по-безопасно за другите е да си стои "карантиниран". В неговия случай и сам войнът е войн е на 100%
Малко лафове на Гогов от последните два епизода
Скрит текст:
ЛАФОВЕ НА ВИКТОР ГОГОВ – ЧЕТВЪРТА ЧАСТ
Това момче – Виктор Митов – не спира да ме очудва. Първо ме караше с мачете да му режа опашчицата, която се образува отзад на косата му и накрая с риск да му отрежа врата, успях да му я подстрижа. Днес забелязвам, че с едно мини трионче си реже космите под мишниците. Вече не мога да предположа какво ще е следващото му действие. Надявам се да не реши по някакъв странен, иновативен начин да си реже ноктите на краката, защото тогава кампа ще намалее с още един човек.
Всички превъртате лека-полека. Играта навлиза в такъв етап, че даже ако дишаш по различен начин, хората се съмняват в някакъв заговор.
Може би бях един от хората на скамейката, които най-много стисках палци за тренера. Даже преди самата игра му стиснах ръката и му казах – старши, покажи им, че ние дъртите кучета не сме за изхвърляне! Той просто ми намигна, излезе, нарита им задниците и така заяви не само себе си, но и мен донякъде, за което съм му благодарен.
Харесва ми когато изобщо има закуска, бате! Над два месеца ядем ориз и кокос. Вариантите са или да ни се опънат очите, или да започнем да се катерим по дърветата.
Лошото е, че не можем да тренираме с тая енергия и станАхме на чируси  тука, братле. На мене ръцете ми са станали като на адаша, дето го подигравах, че е изкарал детски паралич като малък.
Аз нямам представа как изглеждам, но предполагам, че е доста горотестен външен вид имам в момента и имайки предвид как ми стои тази тениска, вероятно съм застрашен от развитие на някаква анорексична болест.
Не мисля да давам път на младите, защото първо те не са толкова млади, нито аз съм толкова стар. Дзами да си стяга дебелия *** и да играе така, че да не разчита, че някой ще го спасява.
Към Вера и Ванеса - Ходете да споделяте менструалните си проблеми.
Всички сме наясно какво се случва с жените във възрастта на предменопауза – топлите, студените вълни...
Знаеме ги лелките на твоята възраст /Вера/, не се прави!
Контактувам точно с жени на нейната възраст и знам колко трЕа си деликатен с тях. Чувството за това, че вече започват да застаряват, дали изглеждат още толкова добре, започват да си вкарват нЕкви филми. Още се въртят, суетни стават. Почват такива малко параноични да стават – дали мъжът им няма да ги смени, тя на 40, за нЕкви по две на 20 да си вземе вкъщи, ей такива неща.
Нали и аз съм чичкото от пейките, да не мислиш, че за някакъв друг ...
Единственият момент, в който аз се чувствам чичко е при ставането сутрин от леглото когато се налага старите кокали да ги размърдам, но един път като се раздвижа се превръщам в една добре смазана машина и от там нататъка денят ми преминава в не по-ниски обороти на един 25-30 годишен младеж.
Вера: Ама ти си по-старичък от мен, така че...
Гогов: Разговорът приключи!
Моля, хората на 20 гдини да не наричат нас 50 годишните чички и лелки, защото никак не е приятно. Да знаеш, че мъжете остаряваме като катедрали, моето момиче!
Както пише на гробищата – и ние бяхме като вас и вие ще дойдете при нас. Всички сме били млади, всички ще станем стари в един момент.
Към Алекс, Венци и Миро – Добро, утро, отрепки! И вие, дами!
Миро има изключителен талант, нещо между бизнесмен и политик, информацията, която притежава я изкривява до степен, че да е изгодна за неговия камп, или дори да я спестява на моменти, но все пак аз не съм на 20 години и трудно ще минат номерата му при мен.
Към Бистра – Ела тук, ти мойто златно момиченце, аз да те профилактирам! Golden boy and golden girl!
За Георги - Да си доизяде и малкото храна, която има и тогава да дойде при нас.

# 949
Обаче Венци, верно се мисли за оригинален и забавен Grinning Мая няма да е сама Joy, тя е другата с "оригиналните" изказвания.
На мен лично ми се гледа "Гръм в рая" , Миро да оттегли протекциите си към Бистрето Grinning

# 950
  • България
Аз ли съм единствената, на която репликите на Гогов не й допадат особено. Има 1-2 попадения за седмица, оттам нататък са ми вяли.

Предпочитам на Венци изпълненията. Те са кулминацията на всеки епизод. Алекс с листо на главата е Министърът на околната среда и боклукът.

# 951
Мен пък Венци си ме кефи със сценките. Все пак не можем да очакваме кой знае какво при тия обстоятелства там. Като в затвора са. И човекът поне прави опит да поразнообрази. А и колко неща построи. Шапка му свалям.
А Георги за мен е човекът оркестър. Изключителен образ и им изнесе шоуто. Твърдо съм за него на финал защото си го е заслужил. И за Венци. За третия нямам претенции.

# 952
И мен ме кефи Венци със сценките, вчера се смях с глас, включително на факта, че Алекс се чудеше къде да се дене Simple Smile
И метафорите на Мая много ми допадат.
И смешките на Гогов.

Лесно е да ме разсмее човек Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 10:12 от Одри ♡

# 953
Не знам, но аз като гледах Берке,  си мислех в един момент, че ще се обеси на тези въжета или най-малкото , че ще викат някой да ги пререже, че да го измъкнат.

За втори път я играе тази игра, първият път се заплете, поне за вторият да си беше взел едно на ум, че трябва да пуска въжето.

И между другото, сега ако се гледа да се види, че изглежда много по-добре, когато не е напомпан на n-атмосфери и без тези розови плувки. По-хармонично изглежда.  На него глада му се отрази добре на визията Grinning. Това не означава, че не продължава да ми е супер неадекватен и безинтересен.

# 954
Цитат
Легендарния Васил Гюров???

Алоу, аз да не съм от друга планета, че никога не съм го чувала този?

Легендарни са Пол Макартни, Браян Мей, Ози Озбърн,  Джими Пейдж, Боб Дилън, Уили Нелсън, Доли Партън, Шер - само няколко примера от живите.  От музикантите става дума. Има и много легендарни немузиканти.   Simple Smile

# 955
Различни хора сме, и на мен смешките на Венци са ми изключително досадни и отегчителни, докато Гогича ми е забавен.

Туджаров и Киро се излагат, какви лелки, да ми кажат една 70-годишна, която им гледа изпълненията. На възрастните хора не са им интересни подобни предавания, по мои наблюдения.

И аз се зачудих снощи колко Па да е легендарен Васил Гюров...
Ати се е писал във Фейсбук Александър Васо Гюров или нещо от тоя род беше, да се знае кой му е баща.

# 956
Soney аз също гугълвах, че нямах идея кой е.

# 957
Той Киро нали спретна неговата история с Биляна и Беркето като турски сериал, та затова си мисли, че баби го гледат. Толко тъпи парчета, седнали на години да обиждат зрителите си! Е да чуят на Гогов оная реплика за надписа на гробищата и да се надяват да станат на годините на зрителите си, че с това безакълие, знае ли човек до къде...

# 958
Васо Гюров си е фактор за нашите предели.

# 959
Берекет много смотан! Голямо момче в малко тяло?  За първата част не е сигурно.

Гогов:
Кой ще победи и кой ще си тръгне са две различни неща!

Малко като един вицепрезидент който беше  казал:
 - Ако не успеем, рискуваме да се провалим!   JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт