Магазини Pepco 15

• 68 439
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Аз го купих. Не е лош, де. Аз съм го сложила в джоли шкафа в горната му част. Там нищо не държа по принцип. Той ми е до фурната и до работната част на плота - удобно ми е там.
Не ми беше задължително никак, но просто имаше налични в нашето Пепко и затова взех.

Взех от кърпите с гъбките, ръкавица със същия десет и един есенен венец. 😀 Мисля скоро да не влизам, че все нещо ми хваща окото. Ама пък ще взимам тишлайфер есенен и подходящи подложки скоро, така че …

# 586
  • Свети Влас
На мен ми се вижда не практичен...

# 587
Да ви кажа, много е практично да си режеш с ножчетата различните видове фолио.😉 Аз имам стенен органайзер (друг вид) и е голямо удобство, стига човек да има място за това.

# 588
  • Свети Влас
Специално този от Пепко не ми се вижда практичен. Ние на работата имаме един друг вид, който е по-практичен, особено когато режим диня...

# 589
Имах този стенния с кеф се отървах от него..никаква работа не ми вършеше ..
Да ви кажа, много е практично да си режеш с ножчетата различните видове фолио.😉 Аз имам стенен органайзер (друг вид) и е голямо удобство, стига човек да има място за това.

# 590
Аз и още едно ограничаващо нещо намирам в тези органайзери. Винаги като купувам ролки с фолио трябва да се съобразявам с него дали ще влезнат в него.

# 591
Учудвам се, че органайзер с остри ножчета не върши никаква работа.🤔 Моят си я върши много добре.
Купувам стандартни ролки с фолио и досега не ми се е случвало да не влизат вътре.

# 592
  • София
Виждали ли сте в Пепко купи от  бамбук?

# 593
Не, но бих искала да видя.🙂

# 594
  • София
В чужбина, в Пепко има, в БГ - няма.
Много искам да си купя такава купа

# 595
Ходих из магазините, видях нещата от есенната колекция и изобщо не съм впечатлена как изглеждат повечето. Повечето чаши са като за еднократна употреба. Чудех се от пластмаса ли са от стъкло ли толкова са тънки. Едни солнички харесах, но дупките ми се сториха огромни и не ги купих.  Следващият път, ако има може и да взема. Друго, нещо май не ме грабна от видяното.

# 596
  • София
Според мен има хубави есенни неща, но аз имам вече доста и гледам да не взимам.

# 597
В понеделник видях от онези мопове с резервоари и пръскащи механизми. Не купих, че не ми се носеше през половината град. Вчера отивам със сина с колата и няма. Много ме е яд.

# 598
Взех такъв моп, не ми харесва. Мислех, че с него мога да мия стените на банята, но пръска вода само, ако е обърнат надолу. Става само за под. Като се зацапа трябва да го свалиш и да го изпереш, не е да го изплакнеш в кофата. Поне за мен е доста неудобен

# 599
  • София
Аз имах такъв спрей-моп. Спря да пръска на третото или четвъртото ползване. Дърпам спусъка и не пръска, и не пръска. Не можах да видя какаъв е проблема и защо не работи Rolling Eyes
Изхвърлих го.

Общи условия

Активация на акаунт