Зала или място под наем за парти в София

• 1 373
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте! Flowers Rose
Ще ви бъда благодарна ако ме насочите към зала/ помещение/ място под наем в гр.София, където ще има възможност да се състои семейно тържество с около 50-60 гости. Критериите са: затворено помещение (събитието ще бъде втората част на януари), да има възможност да се пуши (не в помещението, но да има бърз достъп до тераса или изход), да не е заведение (идеята е да бъде парти), да има място за поне 50 човека, да има възможност за дансинг, да не се налага когато "прескочим" полунощ да се намалява музиката и да се създава дискомфорт, да може ние да си осигурим кетеринга и алкохола и да не ни ограничат с времето на празнуване (например: до 5-6 сутринта), паркинг - не е задължителен, тъй като ще се ползват таксита. Разгледах доста места (в интернет), но не намирам подходящо място, което да покрие критериите ми. 
Ако имате предложения ще бъда много щастлива да ги споделите.
Разгледала съм (но ако наемем някое от тези места ще трябва да направя компромис):
1. Ивент клуб The Street - затворен е!
2. Мултифункционалната зала Маргел 360°.
3. Зала за парти Contrast Yin Yang.
4. Black&White - Events and Party Center.
5. Клуб П2П.
6. Парти Зала 63.
Благодаря предварително на всички, които ще отделят от времето си да ми отговорят!

# 1
  • Melmak
Били сме в контраст. Те са няколко зали, някои по-големи, други по-малки. Мисля, че отговарят на изискванията.

# 2
  • София
Били сме в контраст. Те са няколко зали, някои по-големи, други по-малки. Мисля, че отговарят на изискванията.

Благодаря!

# 3
  • над кукувичето гнездо
Fabrica 126

Може да пробвате и Пещерата, но там май е ориентирано повече към детски партита.

# 4
  • София
Fabrica 126

Може да пробвате и Пещерата, но там май е ориентирано повече към детски партита.

Благодаря за предложението, но Пещерата е 100% според мен детски парти клуб и не е подходящо място за семейно тържество.

# 5
  • над кукувичето гнездо
Ами вижте фабриката

Общи условия

Активация на акаунт