добър фризьор

• 244 688
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Тъкмо се връщам от академия Стефан и мога да кажа, че съм повече от доволна! Работят страхотно, учащите непрекъснато са наблюдавани и съветвани от фризиорите. Дори накрая сешуара ми го направи една от фризиорките, защото нямаше време и затваряха. Учащите работят малко по-бавно, но не бих казала, че има разлика в качеството. Минала съм през какви ли не салони...доста скъпи и уж добри, но този път съм възхитена! Страшно мили хора работят в този салон, а за цените направо не ми се говори. Професионална боя на L'oreal, измиване и маска пак на същата марка плюс сешуар = 31 лв!!!

Дано всичко това не ви се стори като реклама, но исках просто да благодаря на хората от форума, които бяха писали за салона. Иначе има още един на Раковски, но там цените са двойни, тъй като работят само професионалните фризиори. Предполагам, че ако някой път нямам време ще ги посетя и тях.

# 256
и аз си търся добър фризьор в софия  и за сега съм се насочила към салони за красота Vogue Vision и по точно салона на Ул. Кукуш 2, Antim Tower. надявам се да остана доволна а пък и сега ровейки се из нета открих талон който ти дава право на 15 процента остъпка до 31-ви декември и мисля да се възползвам. някои ползвал ли е такъв талон?

http://www.wizzydeal.com/publisher/product_%D0%A3%D1%81%D0%BB%D1 … B0-Vogue-Vision-#

# 257
  • София
Моля за впечатления от фризьорите на салон "ВЕНИ", ул. "Христо Белчев"!

# 258
Suzanne ,  имаш ли представа какви са цените при Митко Дамов ? Интересувам се от тези за подстригване и сешоар . Благодаря предварително !

# 259
Някой може ли да ми препоръча добър фризьор в района на Оборище Praynig

# 260
  • София
Suzanne ,  имаш ли представа какви са цените при Митко Дамов ? Интересувам се от тези за подстригване и сешоар . Благодаря предварително !

При самия Митко Дамов ли имаш предвид или в салоните Vogue Vision? Аз ходих миналата седмица в този в Антим Тауър и платих 30 лв за подстригване и сешоар, това с включена някаква отстъпка за нов клиент. Моята коса е огромна и дълга.

# 261
Опитаите при АМАДЕУС - нестандартни, щури идеи. Цените са нормални, а май има и посещения по домовете, но е трудно да си запази6 4ас. Тел.: 865-7179

# 262
От известно време следя темата и все се чудя, но днес след поредната поправка на клиентка дала 100 лв за кичури и си тръгнала с мокра коса от супер луксозен салон се реших да напиша своето мнение по темата. От както съм малка мечтата ми е да бъда фризьорка,  слава богу при мен се оказа сбъдната мечта. От 12 години се занимавам с професията си и за мен най-важно е отношението към клиентите.  Самата тема е добър фризьор, но какво е разбирането на всеки за добър фризьор това е важно, всяко лице и всяка коса е различна и ако един е направен добре то не означава че другият ще се хареса.  Толкова неща искам да кажа и се опитвам да подбера думите си за да не изглежда като реклама, но в крайна сметка темата така или иначе бъка от такава, нека всеки който както иска да разбира думите ми: Да салона ни е малък, да квартален е , да подстригването не ние 25 лв, но това за мен няма значение. Нека всеки да попита фризьора си какво най- много харесва в работата си за да прецени сам. За мен  в нашата професия е да влезе човек смачкан от ежедневието и проблемите си, а да излезе с усмивка  и излъчване което можеш да постигнеш само ако си си свършил добре работата си. Малките неща са важни и хората ги оценяват, плакала съм от радост като малко дете разбирайки че клиентка е забременяла след поредното инвитро, изпратила съм с усмивка не помня вече колко абитуриентки, имам снимки на толкова булки, на колкото сватби не мога да отида, а на първите ми дечица клиенти вече  правя пробни за бал. В салона ни всички сме едно голямо семейство и за мен това е най-важното. В големите лъскави салони е толкова студено и безлично и е една надпревара кой има повече пари и коя кола е по скъпа, а да не забравим и милото къде ще ни заведе следващия уикенд. А подстригването, сешоара, боята са едни и същи, да не говоря че в някой салони дори не дават правота на клиента да каже какво иска, важното е какво е модерно.
 Много моля ако има някоя Красива мама, която не се притеснява да напише че ходи в квартален салон да сподели къде и при кой, защото и нас ни има....................

# 263
  • Sofia
салона, където често ходя е квартален, което означава, че е в съседния квартал, но това не означава, че фризьорката не е добра. винаги ме пита колко максимум да ме родстриже и не ме занимава с клюки.
А вие къде работите?

# 264
  • София
Аз също по нагоре писах, че съм доволна от фризьорката ми в Гео Милев - както ме подстриже, така седи.

Докато в скъп салон след сушоар съм невероятна, но след изкъпване изобщо не изглеждам така, тъй като не съм толкова сръчна със сушоара...

# 265
Аз ходя в квартален салон ..Салончето е много приветливо,а Веси,при която ходя е прекрасно момиче и подстригва много добре.Цените са повече от приемливи.Ходя вече повече от 3г.там.Преди имаха и много добра маникюристка,сега има нова,но не съм я тествала,все още.

# 266
Много благодаря, на момичета които казаха и по една добра дума и за нас.

# 267
sapunci, в кой салон ходи ? Защото аз знам ,че имат освен този на  ул.Раковска и в кв.Иван Вазов , в Ст.град  и още някъде мибяха споменали ?!

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 14:47 от alleksa.

# 268
Дъщерята на Мистрал, моля те кажи къде в Гео Милев ходиш на фризьор. Аз живея там и без друго си търся фризьорка, която да подстригва късо хубаво. Очаквам с нетърпение, че сега съм точно за подстригване

# 269
  • София
Момичета, препоръчайте ми някакъв фризьор в Люлин.
 Аз живея тук от 2 години, но си ходя в един салон в Лозенец, където ми е работата. Да, обаче сега съм бременна и не трябва много да ходя, та затова.
Прерових форума, но няма положителни отзиви за никой в Люлин!
Толкова ли няма, ако не добър, то приемлив поне фризьор тук.
Аз и без това не искам нещо специално.

Общи условия

Активация на акаунт