Щом АПРИЛ цветята разцъфти, щъркел чакан ще ни навести!

• 11 670
  • 255
  •   1
Отговори
# 195
Честито, Ая,радвам се ,че всичко е минало добре ,радвайте се на момчетата си и бъдете винаги щастливи ,както сте щастливи днес! Hug  bouquet Hug
Борис и Виктор-сериозни имена за сериозни момчета,браво,да ви слушкат мноооооооого и да растат като гъбки.

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 12:08 от larsen

# 196
Честито на мамчето-герой АЯ и на щастливия татко!
Имената на бебоците са страхотни, дано израснат прекрасни мъже, за да ви радват много!

На милата Ая желая бързо възстановяване и да скоро да се връща, за да ни разказва за първите трепети и радости на майчинството!  family4

# 197
:bigdance2     АЛИЛУЯ!       :Tada
 smile3501
Мила, Ая, ако знаеш колко жени раждахме с теб днес... , съпреживяваме всеки твой миг на щастие и сме изключително горди лели!
Семейството вече е пълно!   :family
Поздравления за перфектния избор на имена! Кога можем да започнем с ухажването на зетьовете? Хайде, че моята Беболинка като разбра за появата на двамата ергени, се развълнува и аха-аха да излезе, за да се представи първа, че то опашка ще има!
Нека засега растем здрави и щастливи, бъди благословена майчица, за свекърва ти е раничко още!
Чакаме снимки и на изцъкления татко... дупе да му е яко!

# 198
Браво, честито, живи и здрави!  bouquetАя-много щастие, любов и здрави и разумни дечица!  bouquet

# 199
    Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face
Мила АЯ, честити рожби на теб и таткото!!! Бъдете всички здрави и благословени! Колко е хуубавооо![/color][/size]   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetЩе те чакаме с нетърпение!

# 200
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА АЯ!  bouquet

Нека много , много да те радват! Hug

# 201
ЧЕСТИТО НА АЯ И ОТ МЕН !МНОГО ЗДРАВЕ НА БЕБОЦИТЕ И НА ГОРДОТО МАЙЧЕ, МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ И САМО РАДОСТ ДА ТИ НОСЯТ.

# 202
Честито на мама Ая!!!! Прекрасно е!

Не съм предполагала че толкова ще се развълнувам като го прочета, само защото съм на работа се сдържах да не се разплача! Господи, страхотно е!

# 203
  • Пловдив
Момичета, ако нямате нищо против, захванах се да подготвя следващата тема Blush
Тъй като до сега не съм пускала тема, мисля да я пусна преди да сме изписали тази, за да може всеки да погледне ако съм пропуснала нещо.
Пък и като нямам опит в тази работа... не съм от най-бързите с дооправянето Simple Smile
Включих новата мама от Пловдив - Хриси, но не съм сигурна, че няма още някой пропуснат Embarassed
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171524.msg3391202#msg3391202

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 12:37 от benitta

# 204
  • София
Каква чудесна новина! Лелееее, как дойде времето!

Честити бебчета на Ая, браво, бебчетата са с чудесни мерки, отгледани юнаци! Нека да са много здрави, палави и весели дечица и да радват много родителите си!

bouquet   bouquet

# 205

Честити Борис и Виктор на мама Ая!   smile3525 smile3525Да са послушнички и здрави, е и леко палави все пак Simple Smile
Браво Ая хубави имена сте им избрали в крайна сметка...
Илит тази снимка дето си я сложила не е на близнаците на Ая нали? Дали няма някъде снимки на бебоците?

# 206
ЧЕСТИТО НА АЯ! ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ. ЖЕЛАЯ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, МНОГО РАДОСТИ И НИКАКВИ ГРИЖИ.

# 207
Здравейте, момичета, искам да споделя нещо с вас!

Когато за първи път влязох да разгледам форума на БГ-Мама, първата публикация, която прочетох беше на Ая. Още си спомням предишния й профил.
Една седмица след това тя пусна темата... /цитирам по памет/ "Ая има бебче в корема", а няколко дни по-късно помоли модераторите да го поправят на "Ая има бебчета в корема".

Искам да честитя на Ая раждането на тези сбъднати мечти - Борис и Виктор, и да ви кажа, че когато прочетох днес новината, се почувствах изпълнена с надежда, сякаш форумът може да сбъдне по една мечта на всяка една от нас.

# 208
Честито на мама Ая и на щастливия тати.Да са живи и много здрави всички.Да имат много весели мигове и изпълнен с щастие пълноценен живот.Ая скорошно възстановяване.

# 209

ЧЕСТИТО НА AYA И ГОРДИЯ ТАТКО!Да са много здрави и щастливи  двамата юнака и скоро да се гушкате у дома!
Бързо въстановяване на мама!

Общи условия

Активация на акаунт