Отговори
# 75
Ама точно това в нотино е изчерпано. Момичета, Вие ли го изкупихте? Joy

В Дъглас го има, според това, което е писала Ураз е  44 NUDE LAVALIERE.

# 76
Има  в нотино, само че трябва да се избере друг цвят. Точно това което споделих е изчерпано, да, извинете.

Ето нов линк:

https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/loveshine-lip-oil-stick … ustni/p-16233362/

stasha_s, Сега разбрах, че искате същия цвят като на рекламата с Афра. Simple Smile

# 77
На снимките в гората гледам яйца чупят. Сигурно яйца на очи ще правят - очите на Сейран!

# 78
Здравейте,дружина,
Ооооо,гора.....дано се сбогуваме със Синан без някой от нашите да е проснат в болница.А дали няма да е кака?Ако Синан я е заплашил и Ферит я е прибрал,а после да пострада тя в тая гора?Отърване няма после ,ей.Нали в болница са снимали Мерт и Пакил. Спирам ,да не дърпам дявола за опашката.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 12:01 от Sikorski

# 79
  • София
Колата на Мерт била в имението. В гората може и да е нощен сет.
Моето от Нотино пристигна днес, 209 поръчах. Малко по-тъмно е от на Афра, но определено стои добре. Аз ги гледах още лятото, но тогава нямаше нито едно от розовите, само тъмни.

# 80
Здравейте,дружина,
Ооооо,гора.....дано се сбогуваме със Синан без някой от нашите да е проснат в болница.А дали няма да е кака?Ако Синан я е заплашил и Ферит я е прибрал,а после да пострада тя в тая гора?Отърване няма после ,ей.Нали в болница са снимали Мерт и Пакил. Спирам ,да не дърпам дявола за опашката.

Вече започнаха с теориите, защото видели на снимките в гората някаква синя кола, която била във фрага когато мотористът беше при Дияр.

Приличат си, но според мен са различни модели коли

# 81
Скрит текст:
quote author=anabeell link=topic=1709659.msg48867103#msg48867103 date=1732097778]
Здравейте,дружина,
[/quote]

Вече започнаха с теориите, защото видели на снимките в гората някаква синя кола, която била във фрага когато мотористът беше при Дияр.

[/quote]
Има някакъв мъж до колата на първата снимка,точно срещу Дияр.Интересно.....

# 82
Скрит текст:
quote author=anabeell link=topic=1709659.msg48867103#msg48867103 date=1732097778]
Здравейте,дружина,

[/quote]
Има някакъв мъж до колата на първата снимка,точно срещу Дияр.Интересно.....
[/quote]

Може би е някой съсед

# 83
Знам, че на Сейран много й стана, но предпочитам тя да е в гората нападната от Синан. Ще е чудесно Ферит да е с кака, тя да се прави на жертва, но Синан да се обади на Ферит (защото той иска отмъщение за Ферит, него мрази, а не Сейран), да му каже, че Сейран е при него и кака да види как Ферит я зарязва и с 200км/ч хуква към Сейран. А ако и кака е с него, за да го пази от Сейран (да брани "любовта си") и да чуе думите, които Ферит викаше, когато спасява от отравяне Сейран...и ето така да се сложи точка на годежа. Ах, мечти...

# 84
  • София
Кака от Ферит няма да се откаже, ако ще пред нея кекс да правят и той да повтаря през това време на Сейран, че я обича.
Или ако има инфо за Синан ще го издаде. Тогава обаче Ферит остава със Сейран, тя вече го знае. Другият вариант е да направят някакъв капан със Синан, с цел окончателно да се отърве от Сейран.
Много е яко без спойлери Joy

# 85
Аз искам сет в гората като този от първи сезон. Много обичам тези сцени между Мерт и Афра.

# 86
Ама точно това в нотино е изчерпано. Момичета, Вие ли го изкупихте?
Благодаря.

В Дъглас го има, според това, което е писала Ураз е  44 NUDE LAVALIERE.

# 87
  • София
Афито и Семих

# 88
Благодаря за новата тема!
Напоследък не мога да ви следя редовно и може да повторя някой, но на мен не ми дава мира мисълта, че Синан и Дияр са комбина от самото начало. Те са направили всичко възможно  Сейран и Ферит да не са заедно. Мисля, че не са случайни думите на Сейран за това, че е научила от Синан за връзката на Ферит и Дияр. Ако те са комбина от самото начало, още някой знае за това и е възможно тази тайна да излезе наяве.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт