Отговори
# 90
Явно днес и двата сериала ще имат фраг,да видим колко ще е прекрасно ❤️‍🔥.
Ама не е ли сладко това Афи😍

# 91

Дано дефиницията му за прекрасен фраг съвпадне с нашата, че с Емурлах никога не е сигурно. 😄

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 14:14 от Lilia*

# 92
Някой може ли да каже този хаштаг как се превежда - #sahipsizler ?

# 93
Той все така казва и никога не е нищо особено.
Готин фраг ще е Ферит да каже на Дияр,че не я обича и обича Сейран и край  ..
Чудно ми е след тези думи,дали Дияр ще се унижава още или ще си тръгне.

# 94
Някой разбра ли какво е станало около Ураз и Бирсенката, защото последната е откачила от бяс в Х. 😄 Ураз направо я е извадила извън релсите. 😂

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 14:50 от Lilia*

# 95
Този хаштаг е името на другия сериал.

# 96
Превежда се Изоставени ( с гугъл преводач). Новия сериал, гледах го, започва интересно, динамично, драма е.
Още не съм изгледала от нашия последния епизод и не мога да се включа в коментарите ви....

# 97
  • София
Днес е втора серия на новия сериал, вероятно фрага ще е в края на епизода.

Бирсен писала, че срещу Ураз са заведени дела и Ураз е качила скрийншот, че няма такова нещо. Тази леля има някакъв сериозен проблем щом и протежето е писала да не й се обръща внимание. Протежето е платен акаунт на сериала и ОГМ все пак.

# 98
"Изоставени " , тази вечер би трябвало да е втора серия. Гледах първата без превод, нищо не разбрах, но плаках през цялото време. Уникални младежи и деца актьори. Филма отново е по записки на Гюлсерен Будайджъоглу.

# 99
Днес е втора серия на новия сериал, вероятно фрага ще е в края на епизода.

Бирсен писала, че срещу Ураз са заведени дела и Ураз е качила скрийншот, че няма такова нещо. Тази леля има някакъв сериозен проблем щом и протежето е писала да не й се обръща внимание. Протежето е платен акаунт на сериала и ОГМ все пак.

Благодаря, Мистери. Браво на Ураз, скъсала е нервите на Бирса. 😜

# 100
# 101
Здавейте, момичета Simple Smile
Четох нещо интересно и го слагам тук.
Скрит текст:
Този пост е за тези, които не разбират, че „Yali capkini “ не е мелодрама, не е rom-com или нещо подобно...
 "Yali Capkini " е психодрама.  Една история, в която няма и няма да има нормални хора, с изключение на един психотерапевт, ако бъде въведен...
 Всички герои са травматизирани хора.  Абсолютно всичко... Ако някой е ядосан или предизвикан от поведението им, тогава си струва да помислите защо това се случва.
 Вашите емоции са ваша отговорност, а не на сценаристите, режисьора, актьорите... Този сериал се снима за това, което да ви предизвика, защото Гюлсерен е убедена, че нейните книги и сериалите по тях имат терапевтичен ефект.  И ако не бях чела рецензиите на нейните читатели в IG, може би щях да се усъмня в нейната идея.
 И все пак, това е сериал за отговорността на родителите към техните деца.  Можем да се сърдим на Орхан, Гюлгюн, Ифакат, за младите ще замълча... Всички те са продукт на семействата, в които са израснали.  Ако едно дете е лишено от право на глас от ранна възраст, тогава е глупаво да се очаква, че този глас ще се появи по-късно.  И ако се появи, то е само като протест и тогава родителите чуват нещо съвсем различно от това, което искат да чуят по свой адрес.  Ако се отнасяте към дете като към животно от детството, то рано или късно ще ви ухапе, а и не само вас.  Ако едно дете бъде натикано в далечния ъгъл, то или ще стане невидимо, или ще свети с неприятна за нас светлина... Никой от героите на този сериал не е получил родителска любов в необходимото количество, за да израснат хора със здрава (стабилна) психика.  Вижте героите и си направете изводи.  Всички сме родители, с редки изключения.
 Гюлсерен в едно от интервютата си, посветени на „Yali capkini “, каза, че това е поредица за това как възрастни (родители) провалят децата си, лишавайки ги от правото на избор.
 Не можете да направите правилния избор, ако сте били лишени от това право по рождение.
Може и някой да го е пращал.
Обаждам се по повод тезата на Гюлсерен (поне така прочетох) за отговорността на родителите за провала на децата си. Това е теза на една от психологическите школи, бихевиоризма, която общо взето разглежда психичното развитие на човека въз основа на механизма: стимул (въздействие) - реакция. Не, че съм против въздействието на домашната среда, а и в Чапкънчето тя си е налице. Обаче (!) човек не взаимодейства само с родителите си, а съзнанието му не е пчелен восък, върху който остават отпечатъци от външни въздействия. Ферит, трябва да се предположи, е общувал и с хора извън конака, ходил е на училище, образовал се е и в Америка. Неминуемо се е сблъсквал с различно влияние от това в конака. При същата родителска среда Фуат вземаше решения сам, а Сейран се бореше и се бори с родителското си влияние. Ферит все не може да намери себе си в ситуации на дилема. Той не прави избор нито на своите интимни, нито на професионалните си дейности. Бих казала, че е попаднал в една дупка на бездействие, която предопределя потъването му във влиянието на интригите и манипулациите. А не е да не осъзнава, че живее в "Истанбулското блато" по собствените му думи. И за това носи отговорност и самият той. Особено на 25 години.

# 102
Като чуя доброта що ме обвзема едно усещане за "ангела "Дияр .

# 103

Мисля че иска да каже че Сейран и Ферит печелят, тоест любовта им е спечелила

# 104

Мисля че иска да каже че Сейран и Ферит печелят, тоест любовта им е спечелила
Надявам се да е така,ама кака още поне 4 епизода какво ще прави.Да дава насоки за халвета,че тия двамата 2 години всичко са забравили,пък и тя е свикнала да го насочва кое,кога и как да прави.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 17:02 от Sikorski

Общи условия

Активация на акаунт