Проблеми с дишането

• 239
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте дами, обръщам се към вас тъй като вече не знам какво да направя по темата. От дълго време се боря с едни хронични храчки( или поне аз смятам че са такива), които нито мога да изхвърля, нито мога да преглътна, все едно имам буца на гърлото и се затруднявам с преглъщането само на храчките. Понякога имам пристъпи и се засилва до толкова че ми присъхва гърлото от преглъщане, почва да ми се гади и започвам да дишам трудно все едно имам пакик атаки. Та въпроса ми е, има ли някой който да е имал подобен проблем, ако сте имали наистина много бих се радвала да споделите дали успяхте да го излекувате това нещо, към кого се обърнахте? Аз съм ходила на ушинос гърло, няколко пъти на се обръщах към личноя лекар за да ме насочи към какъв специалист да се обърна но ми каза, че това са следите от ковида и ми изписа антибиотици но в край на сметка нищоо.. вече от години се мъча с това нещо, не знам към кого да се обърна, буквално качеството ми на живот спадна от тогава и вече се чувствам много изморена и ме е страх да не е нещо по сериозно. Моля ако някой има идея по темата да ми сподели опита си, много ще ви бъда благодарна!

# 1
Алергия, и алерголог.

Общи условия

Активация на акаунт