Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 177
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
Дами, дайте препоръка за Mancera Red tobacco, откъде мога да се сдобия с отливка?
Хвърлила съм му око, но просто няма къде да го помириша - нито Дългас, нито в Нотино... отливка не съм поръчвала от сайт, затова се допитвам. В момента е на страшна цена в парфюм.бг, сайт, от който никога не съм пазарувала, дори разглеждала.
Пише, че е унисекс Mancera, гледайки видеа из нета и тик-ток, повече мъже го използват. Можем ли да сметнем, че е по-удачен избор за тях и според вас подходящ парфюм ли е за покупка на сляпо?
Има го в Дъглас Парадайс. Не го взимай насляпо в никакъв случай.
На мен ми докара много сериозни позови, а съм с издръжлив на тежки аромати нос. Мих ръце, какво ли не правих, цяла вечер ме преследваше.

Подкрепям горното мнение, при проба очаквах да усетя нещо друго. На моята кожа тютюна в Red Tobacco стои някак мокър. Отказах се от покупка засега. Може би по-нататък бих му дала шанс. Тествала съм и Amouage Opus XIV Royal Tobacco и той ни е фаворит на този етап.

# 526
  • София
Jollie зависи какво разбираш под мъжки Simple Smile. Обожавам го Bois Imperial, сина ми го носи много, но той носи всичко. Може би знам защо на някой би му се строил мъжки, но за мен е абсолютно унисекс. Лятото го спуках от носене, и е парфюмът за който са ме спирали най-много хора /познати и непознати/ да ме питат кой е. Две приятелки пощуряха по него, и съм питала и други хори, които носейки го аз, твърдят, че им е категорично дамски. Прави страхотна химия с мен Simple Smile. Не ми наподобява на нищо, което съм носила до сега. Летен и свеж....такъв е, дава хлад и простор в горещините, обаче пак казвам, че не е като друг аромат, който аз познавам. Нито е летен - тип цитрус, нито свеж - тип акватик, съвсем не е в тази посока. Има едно метално студено усещане, и миризмата е някак....кристална. Последно в Елинор в БП го имаше за тест, както и Imperial, който за мен е почти същия. Пиши ако си в София, мога да дам проба.

# 527
Аз също съм в плен на един парфюм, който мисля, стои по-мъжки, тъй като има фужерно звучене. Става въпрос за Roja A midsummer dream, но просто съм влюбена в него. Напълно магичен е за мен. Бях много предубедена преди и всеки път като се напръсках, въпреки, че много го харесвах, все имах усещането, че съм се напръскала с мъжки парфюм. За това го разкарах, но така не съм съжалявала за парфюм никога! Придобих го отново и сме си заедно и вече не мисля, че мириша на мъж, защото си го усещам мой. За жалост, чета, че са го реформулирали евентуално и се чудя какво ще правя като ми свърши този, който имам Frowning1

# 528
Здравейте, може ли мнение за този парфюм
https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Pisces-94059.html
Веднъж го мирисах на летището и ми се стори интересен, но след това забравих. Сега пак го видях в сайт и се сетих 😆
Благодаря!

# 529
  • 🌊
Аз сега рагледах и новините и House Of Sillage са пуснали първия си парюм с грозна (за мен) опаковка, което е лек шок, защото винаги са били красиви бижута, които не мога да имам.
Разтърсих се по разни постинги за сладки/бонбонени/карамелени парфюми, защото още един сладък е на приключване и или ги няма в България, или вече съм ги пробвала.

# 530
Чебурашка, пробвала ли си тези на Kayali? Те имат доста сладки предложения. Бианко Лате и Bake на Акро, също са доста вкусни варианти.

# 531
Kayali за мен са супер безлични и посредствени . С големи очаквания бях , но нищо не ме грабна .

# 532
На марката, само Musc ми хареса/остана. Не е много траен обаче, иначе ароматът е доста приятен и нежен без потната нотка на Нарцисо. Lovefest Burning Cherry също не беше лош, но бързо ми омръзна и го подарих на сестра ми.

# 533
Kayali и мен нищо не ме впечатли.
Днес съм с Miss Dior Parfum. Наистина е много хубав парфюм.
Намерих вкъщи мостра на Gucci Flora Gorgeous Magnollia.  С удоволствие ще я използвам. Явно досега не и бил сезонът за мен и все нещо не ми харесваше съвсем.

# 534
Дами, дайте препоръка за Mancera Red tobacco, откъде мога да се сдобия с отливка?
Хвърлила съм му око, но просто няма къде да го помириша - нито Дългас, нито в Нотино... отливка не съм поръчвала от сайт, затова се допитвам. В момента е на страшна цена в парфюм.бг, сайт, от който никога не съм пазарувала, дори разглеждала.
Пише, че е унисекс Mancera, гледайки видеа из нета и тик-ток, повече мъже го използват. Можем ли да сметнем, че е по-удачен избор за тях и според вас подходящ парфюм ли е за покупка на сляпо?
Има го в Дъглас Парадайс. Не го взимай насляпо в никакъв случай.
На мен ми докара много сериозни позови, а съм с издръжлив на тежки аромати нос. Мих ръце, какво ли не правих, цяла вечер ме преследваше.

Аз се сдобих с Абсолю на черната рокля. Не знам дали писах. Много траен и наситен, усещам си и лакриц, както в първообраза, макар да го няма в пирамидата.

Поразчистих гардеробчето. Прибрах спрените в отделно чекмедже и нищо ново не искам. Wishlist-ът ми за 2025 се състои в попълване на изпръскани парфюми.
Много се чудех на Камра, сега ѝ е времето и в Нотино стъпва на много добра цена, но нещо не ми достига. Слагам го в една категория с Кашмир, но във втория има някаква елегантност на парфюм все пак. Арабското ми е като баклава.
Вчера бях се напръскала с Orchid Powder на Montale, който исках да разменям, но реших да си ползвам и две момичета започнаха да се душат и да коментират, ще нещо много лошо миришело. Отдавна не беше ми се случвало Joy
Но разбирам защо не би се харесал на всички, яко прашен парфюм.

Благодаря за споделеното. За съжаление живея в другия край на БГ и София не ми е опция... затова и попитах за сайт с отливка, другия вариант е Букурещ Банеаса шопинг сити. Поне ще си начеша крастата и ще мога да помириша всички парфюми, на които съм хвърлила око.😂

# 535
Здравейте!
Влизам да се похваля, че днес получих La Petite Robe Noire Intense EDP от Елинор, а ми даваше очаквана дата на доставка 20-21.12, доволна съм. Изкушавам се да го отворя, но ще ме чака под елхата и трябва да задържа още няколко дни.
Бяха добавили и мостра на Celeste, но чак съжалих че пръснах директно на кожа, определено не е за мен...
Попълних и запасите от Angel, че бяха на привършване.

Ще се радвам ако някой има/ползва Cosmic на Emanuel Ungaro: https://www.fragrantica.com/perfume/Emanuel-Ungaro/Cosmic-92682.html да сподели отзиви, преди време в темата беше споделен линк.
В Parfimo го гледам, но не знам какво да очаквам: https://www.parfimo.bg/emanuel-ungaro-cosmic-eau-de-parfum-za-jeni-40-ml/
Благодаря Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 23:37 от Veryberry

# 536
  • Бургас/Пз
Имам нужда от съвет кой от двата аромата е по-подходящ за подарък на сляпо. Boucheron Quatre https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Boucheron-Quatre-29443.html или Нарцисо Родригес  All of me https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/All-Of-Me-84201.html
По принцип аз лично съм фен на НР, но точно този парфюм го нямам. Кой от двата би бил по-траен?

# 537
  • София
Според мен по-безопасният вариант е Бушерон. На НР мускусът не стои добре на някои кожи, например на моята избива кофти потна нотка, а многократно съм се опитвала да се спогодя с ароматите на марката. Sweat Smile

# 538
  • София
И от мен глас за Бушерона. Той е people pleaser. Другият е специфичен, както всички аромати на НР.

# 539
Boucheron, редовно взимам за подаръци и винаги се харесва

Общи условия

Активация на акаунт