Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 54 981
  • 771
  •   1
Отговори
# 765
За много години дами и господа. Gift Heart
2024г беше много богата в парфюмно отношение за мен. Имах възможност да изпробвам много аромати, някои бяха на сляпо, но пък бяха абсолютен удар за мен. Придобивките ми само в последните 3 месеца са: Nishane Ani, Angel Fantasm Mugler, LPBNR Black Perfecto, Black Opium Le Parfum, Trussardi Via Della Spiga - този с проба, а на сляпо Chloe Intens с панделката(подтикната от мненията тук във форума), Bianco Latte, Kamrah Lataffa. Поднових и моя signature scent - La nuit tresor Lancome, също и добрия стар Alien. Получих за подарък Womanity, като го пазя за пролет-лято, защото тогава обичам да го нося най-много.
За 2025г имам запланувани поне 10 аромата, като се надявам първите 3 от списъка с желани да си подаря още през януари- февруари.

# 766
Дано новата година донесе на всички здраве, щастие и много нови уханни любови Heart Eyes

Сдобих се с още една любов - https://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Walking-On-Via-Fio … Oscuri-73548.html благодарение на приятелка от Италия и мога да кажа, че душата ми е пълна. Поне за момента нямам нови парфюмни желания, а и мисля да се съсредоточа върху бутилките, които имам в момента.

Посрещнах 2025-та с Бианко лате и не спрях да го усещам през цялата нощ.

# 767
Само отливки поръчвам напоследък, че ми писна от разочарования и покупки на сляпо. Ако ми хареса нещо, само тогава пълна бутилка. Искам да избягам от мисленето "сега ще дам сума пари за отливка, то по-добре да го купя". Много грешно мислене..
Абсолютно. Имам над 130 мостри и нищо от тях не си струва цяла бутилка за мен. Не малка част доста хвалени от инфлуенсъри. Дори една малка част да беше на сляпо, щях да съм в дългове сигурно. Приключих със слепите аз, нищо че имам попадения, като тегля чертата установих че не си струва.

# 768
Честита Нова 2025  Година ! Да бъде здрава, мирна и благодатна! Сбъднати парфюмни и не само парфюмни желания! Искам да използвам случая и темата да благодаря на всички, които пишат в парфюмните теми - за полезните мнения , оферти и чудесни размени. Темата за размените ще ми липсва, срещнах прекрасни дами и макар и не винаги да са сполучливи, в размяната на аромати има нещо много романтично. Завършвам годината напълно парфюмно удовлетворена и се надявам в новата да успея максимално да са насладя на всички налични аромати и да отсявам все по-добре новите желани.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 23:15 от Sunny#day

# 769
Мисля да избягвам нови покупки в близките месеци. За по-сигурно няма да ви следя след като тази тема бъде заключена. Имам достатъчно аромати по отношение разнообразие и количества, така че няма да ми е трудно. Може би все пак Van Cleef ще следя цените.

Желая ви приятни срещи с нови аромати и изкушения!

# 770
  • София
През новата година очаквам доста дъна( за половината от тях имам вече купена резерва), а за другите нямам намерение да подновявам. Нямам нови желания, даже ми се ще нещо да ме грабне, защото последните ми покупки все са подновени стари любови.

# 771
Заповядайте в новата тема!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1726317.new#new

Общи условия

Активация на акаунт