Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 003
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
  • Стара Загора
Честита Нова година на всички! Бъдете здрави и благословени! 2025 я посрещнах с Allure, много любим парфюм. Чакам с голямо нетърпение да пристигне тия дни едно откритие за мен - Trussardi Limitless Shopping Via della Spiga. Друго не искам за сега. Опитвам се да огранича покупките само до такива, които наистина са ми направили голямо впечатление. Празни бутилки не пазя, а напротив - хвърлям с голям кеф. Всеки един празен флакон е постижение за мен Joy. През 2024 видях няколко дъна, но купих само 2 или 3 парфюма.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 10:29 от Magnum

# 751
Здравейте и Честита нова година на всички !
Кой е най- безобидният парфюм на Tiziana Terenzi, който може да се купи на сляпо? Харесвам Nishane Ani, Crystal noir, Mugler Aura I Alien, Nishane Hacivat, JPG Divine,..

# 752
Честита Нова година на всички! Пожелавам здраве и късмет! Изпратих старата и посрещнах новата година с тази красота

# 753
Честита Нова година, момичета! Бъдете здрави, щастливи, влюбени в парфюми, деца, мъже, живот... във всичко!

Изпратих старата и посрещнах новата година с D&G Devotion Intense - някак най-много него почувствах за дома и сред аромата на новогодишната маса. Но преди това следколедно основно ЛВЕБ-ския Еликсир носех.

# 754
  • The Evergreen State
Честита Нова Година и за много години! Бъдете здрави и щастливи! В празничната нощ бях с Барения.

Наскоро си получих и поръчката на Chopard Love, отдавна му се чудех на този парфюм. Chopard не се предлага тук където живея и нямаше къде да тествам преди да поръчам. В Европа мисля е наличен за тест и няма да досаждам с излишни описания. На кратко за тези които не го познават - вдъхновен от Изтока, роза и уд, тъмна, дълбока и мистериозна, олицетворение на пищността, парфюм за принцеси. Има ниш характер, определено за хора които обичат рози, както и аромати асоциирани с Изтока,  които не се страхуват да носят дръзки и пищни аромати.

# 755
Здравейте и Честита нова година на всички !
Кой е най- безобидният парфюм на Tiziana Terenzi, който може да се купи на сляпо? Харесвам Nishane Ani, Crystal noir, Mugler Aura I Alien, Nishane Hacivat, JPG Divine,..

Kirke?

# 756
Посрещнах НГ с Ambre Narguile на Hermès, днес слънцето и нуждата от нещо свежо и приповдигащо ме накараха да извадя една мостричка на Moschino I love love. Идеално се връзва с топлото слънце навън.

# 757
За много години, парфюмни! 🎉🥳Изпратих старата година с Khamrah, а днес първи аромат за годината е Sunshine, с пожелания за слънчева и безоблачна 2025!
Бях забравила колко много го обичам.
Продължавам с парфюмната диета- нито една покупка през 2025. Подаръци и размени не се броят. 😇

# 758
Dez ,успяваш ли да се справиш с парфюмната диета?
Защото не знам дали ,ще мога да се справя ,а мисля ,че трябва да опитам. ☺️
Имам много парфюми и ,ще бъде хубаво ако не купувам през 2025 за да ги поизразходя малко.
Ако се справяш сподели трикчета за справяне.

Днес съм с Pepe Jeans for Her.
Разкош за това време.

# 759
Честита Нова година и от мен!
Да е изпълнена с много здраве и щастливи мигове!
През деня се наслаждавах на Mon guerlain intense, а в новогодишната нощ заложих на MFK grand soir. Имах една мостра и си я пазих за повода. Много хубав и топъл парфюм.

# 760
Честита Нова Година, парфюмни хора!

Аз носих в новогодишната нощ Lune Feline Atelier des Ors. Много празничен парфюм е, с тази пищна анималистична ванилия. За днес по-лежерно, с Chanel Allure edt.

И аз мисля да съм по-пестелива с купуването на парфюми тази година. Има 2-3, които съм набелязала за евентуално купуване, но определено ще наблягам на тези, които имам.

# 761
Dez ,успяваш ли да се справиш с парфюмната диета?
Защото не знам дали ,ще мога да се справя ,а мисля ,че трябва да опитам. ☺️
Имам много парфюми и ,ще бъде хубаво ако не купувам през 2025 за да ги поизразходя малко.
Ако се справяш сподели трикчета за справяне.

Днес съм с Pepe Jeans for Her.
Разкош за това време.

Да, справям се съвсем успешно от август 2023. Тогава ми беше последната парфюмна покупка.
За РД (през ноември 2024) поднових любимец и си купих още един нов за мен и отдавна желан, като не го броя за нарушение. Все пак е празник. Innocent
Как се справям? Имам много любимци, и не мога да им смогна. Не мога дори да се оправдая пред себе си.

Ще извадя Януарска 10ка да ми радва окото. Ако ми се прииска изведнъж друго, ще го извадя, няма драма.
Но като избера 10 прекрасни, няма начин да ме увлече нещо друго, или поне така си мисля.

На първо четене бих избрала:
1. Amouage Sunshine - цветен букет с крем ванилия
2. Traversee du Bosphore - роза, кожа, бяла халва с шам фъстък, стар любимец завинаги
3. Angel Liquieurs de parfum - няма за кога да го пазя този шедьовър, до февруари ще е довършен
4. Mon Guerlain Intense - гушлив, втора бутилка, и то 100ца. Януарският студ му отива, ще е главен герой на месеца
5. Nishane Ani - новото ми попълнение за РД
6. Khamrah- баклава
7. Khamrah Kahwa- и на двете Камри сега им е сезона, Кахуа ми е от размяна тази зима
8. Coffee Addict Kalotinis - за довършване
9. Angel Muse - какаово пачули, винаги любим
10. Valentino Donna Noir Absolu - не искам да ми се изпари тази красота, ще му обърна внимание

В десятката има ванилии, пачули, карамел, халва, баклава, шам фъстък, кафе, какао, нутела, роза, дървеса...само чай няма, но ще го преживея.
Това упражнение сега го пиша най-вече за себе си. Blush За пердах съм. Joy

# 762
ЧНГ
За 2025 съм планирала 3 парфюма - един нов, един резерва и един подновен. Всичко останало парфюмно ново ще бъде мостри за проба.

# 763
  • Sunshine state
Само отливки поръчвам напоследък, че ми писна от разочарования и покупки на сляпо. Ако ми хареса нещо, само тогава пълна бутилка. Искам да избягам от мисленето "сега ще дам сума пари за отливка, то по-добре да го купя". Много грешно мислене.. Дотук от сигурно 6 отливки през последния месец, ни една не е завършила с покупка на цяла бутилка. Спрях да вярвам на описания от инфлуенсъри и само на нотки. Чакам няколко тия дни - Escapade Gourmand, Insolence, Guidance, Egyptian Sugar Soiree, Babycat, Girl of Now (този съм го душила много отдавна, но вече не помня дори как миришеше), Dulce и Vanille West Indies. Имам си резерви на тези, които са ми  абсолютни любимци и скоро няма да подновявам нищо.

# 764
  • София
3 парфюма имам за подновяване и един набелязан, 8 за изпръскване без подновяване.  Равносметката за 2024-та е 8бр., но през 2023-та почти нищо не купих. Та се балансират.

Общи условия

Активация на акаунт