Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 54 993
  • 771
  •   1
Отговори
# 735
Пише си защо, последният пост във всички теми за размени.

# 736
Много рядко съм разменяла парфюми. Един или два пъти, но я четях. Много ясно, обстойно и аргументирано е обяснено, защо се налага да се премахне темата. Така че, харесва ни или не, трябва да проявим разбиране и да го приемем. Парфюм за днес - Lartizan L'eau D'Ambre EdT.
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/L-Eau-d-Ambre-3302.html

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 16:42 от Magda Dimitrova

# 737
  • Sunshine state
Получих някои от отливките, които си бях поръчала и да дам малко отзиви.
Akro Bake - мирише ми на препарат за почистване на тоалетни с лимон. Определено ще пропусна. Има нещо приятно зад синтетичния лимон, но не се развива достатъчно, та да ми хареса. Нетраен също така.
Le Gourmand на Jousset - никаква Нутела не надушвам, а по-скоро ми мирише на Ефизол. Жалко, имах големи надежди, че това ще е шоколадовият аромат на мечтите ми. Точно на Ефизол мирише. Търсенето продължава.
Jany на Sora Dora - единствената мостра, която ми хареса. Не надушвам масло и коричка на пай, но ми е в категорията на Камра с по-малко канела и може би медена нотка. Много ми прилича по профил на Baklava Royale на Navitus и само по тази причина няма да го взема, иначе ми харесва. Една сладост на гърлото остава като го вдъхнеш. Прекрасно направен гурме аромат с парфюмен оттенък, та да става за носене. Траен и с умерен сияж, не ме задушава никак. С 4 фъс си ок.
Ами това е за сега. Simple Smile

# 738
По повод дъната остава въпроса, какво правите с празните бутилки?.Някой са истинско произведения на изкуството,сърце не ти дава да ги изхвърлиш.Аз си ги колекционирам,а вие?

Пазя единствено бутилчетата на прелюбимия ми Noa. Останалите изхвърлям.

# 739
Поредно,а и последно за тази година. Не мога да повярвам. Скоро не ми се беше случвало. Купувам купувам, а дъно рядко виждам.
Весело посрещане на Новата година парфюмни момичета и момчета!:heart:

# 740
  • Бургас/Пз
Тази година видях дъното на цели три парфюма Very irresistable rose, Twilly Prouve и Chloe nomadе  естествено бяха заменени с нови различни. В някой момент от трите бих подновила само Туилито Simple Smile
Откритието ми и парфюмна любов на 2024 за мен е Амара на ВКлийф.

# 741
Mimeto7474, рано, рано на 31.12 предложи жесток фотос. Такава зрителна измама предава покривката досущ, като от сцените на SAW (ограденото със зелено) Simple Smile

# 742
  • на терасата
Уважаеми, Пътници,
влак №2025 се движи по разписание и ще пристигне на І-ви коловоз в 00:01часа на 1 януари.
При качване във влака, молим пътниците да заемат местата си във вагоните, и да подредят на рафтовете за багаж само най-добрите спомени от пътуването с влак №2024.
Останалите спомени могат да бъдат предадени в служба "Загубени вещи".
Билетите ще важат до гара 365, където пътниците ще направят връзка с влак №2026.
Нашето пътуване ще продължи 12 месеца.
Ще спираме на 365 гари. Най-големите от които са: Здраве, Мир, Любов, Късмет, Просперитет, Радост, Хармония, Успех, Благоденствие,  Разбирателството,  Щастие, Позитивизъм и Веселие.
Искрено ще се надяваме това ваше пътуване да бъде незабравимо и приятно.

През изминалата година поднових няколко мои любими парфюми и съм много доволна от това. Моето откритие за 2024 е този парфюм Lust for Sun от 2023, който аз открих тази година. Отдавна не ми се беше случвало да пръсна мостра и на момента да поръчам бутилка. Ще посрещна 2025 с него. Весело посрещане на Новата година!

# 743
Празните бутилки и аз изхвърлям, преди ми беше жал докато не стана едно събиране на прахоляк, мъкнене по шкафове и бърсане на всяка празна бутилка. В чувалчето за смет всичко и чао, чао.

Тази вечер ще сме на "домашно" парти, ще заложа на тазгодишното ми откритие , а именно ONCE Lipsens или Handfidance.(имам 2 часа да реша)😁

# 744
  • Бургас/Пз
Тази вечер реших да съм с Rose Rouge Van Cleef & Arpels. Мисля, че ще е подходящ за домашно парти Simple Smile

# 745
ani_d, и аз заглеждам Rose Rouge напоследък, в таргета ми с парфюми за 2025 е Simple Smile
Не пазя празни бутилки, освен ако не са Refill.

Весело посрещане и много благоуханни поводи за радост през Новата 2025 година!  Flowers Four Leaf Clover

# 746
Поредна година залагам на  Chanel Coco edp ❤️ Весело изкарване на всички 🤗

# 747
  • София
Не обичам да трупам непотребни вещи. Изхвърлям празните бутилки.

Ще посрещна новата година с Oud satin mood:heart:

# 748
  • София
Парфюм за вечерта
На всички пожелавам весело посрещане на Новата Година! Да сте здрави и много щастливи!

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 10:09 от chanel19

# 749
Честита Нова година!
Изпратих 2024 с Un Bois Vanille, днес нося LVEB L'elixir.

Общи условия

Активация на акаунт