Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 54 999
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
Аз го имах Casablanca нещо не ми беше любим , aко става въпрос за този ан Swiss arabian. Aз имах Valencia и буквално това ми беше парфюмът , който е отнесъл най-много комплименти .😅

# 691
Благодаря ви много за коментарите и мненията!
Определено не звучи изобщо като моят парфюм. А по принцип обичам да купувам на сляпо. Няма да го взема. Благодаря отново! 🌹

# 692
С прискърбие установих, че моят Valentino Donna Noir Absolu  се е изпарил. Случвало ли ви се е? Купих го миналият ноември, пръскам доста парфюми….. преди два дни изцедих последните капчици от него- няма как просто за година да го изпръскам….. може и така да ми се струва, ни мисля че конкретно този парфюм се изпарява с времето……

# 693
Чувствам се мега "изостанала"...😂
Толкова положителни отзиви за ЛВЕБ еликсира, а аз тоооолкова да го подминавам. Грам внимание не му обръщам🫠 смятам още днес да поправя тази грешка, сърбят ме ръцете да го помириша. Използвала съм класическия преди години и е един страхотен, изключително разпознаваем и дамски парфюм за мен. Очаквам от еликсира нещо още по-впечатляващо!

А как си изпрасках Ван Клийфчето Бойс Даманде на плочките в коридора, не ми се коментира чак... добре, че имах възможност да го използвам дълго време...

# 694
Macadamia, явно си го носила много, без да забележиш. Като разклатя моя си е доста пълен, а го нося наистина рядко. От 2020 или 2021 година ми е, някой от локдауните.
Аз също се бях усъмнила в изпаряване на Black Orchid Voile de Fleur, който ми изчезна за няма и година след купуването му преди 1000 години, но Black Orchid още си седи недовършена бутилка от 2009та, купен от Мюнхен през октомври (заради Octoberfest-a помня). Някак си му се наситих, и ми стига толкова. Ще му изстискам последните капки тази година, т.е., 2025. Старата я смятам за приключила.

Моите тийнове бяха в луд възторг от парфюмните си изненади под елхата- сетове на Versace Eros и Dylan Blue. На 17 и 15г са, за протокола. Големият ми беше подхвърлил, че в класа му се говори за Eros, аз парирах, че на пазара има къде по-интересни аромати, да иде на разузнаване. Ха-ха. Не че не е вярно, но щом иска Ерос- няма проблем. Идеално се получи и за двамата.

Пробвайте всичко на кожа, момичета. Различно се развиват ароматите, като разликите могат да бъдат втрещяващи. Още помня изражението на консултантката, след като ме беше напръскала с Flamenco, и последващия и коментар "Това е невъзможно!"
Или потресаващо скучните на блотер аромати X, Y, и Z, които на кожата ми бяха вълшебни (Dolce Gabbana Sicily, Flora Futura, Twilly).

# 695
Нямам изпарили се или съмнения за такива в колекцията си, но съм чувала за такива случаи. Специално си следя шишетата, които се отварят и се пълнят. Имам няколко, които са напълно непрозрачни и там няма как да знам. Изобщо не съм щастлива на такива, на които не знам колко сок е останал.

# 696
Моят 17 годишен тийн също получи вчера Ерос за рождения си ден и го хареса. Аз пък харесвам Ерос Фламе за себе си, въпреки че го водят мъжки и си пръскам понякога. С новите Диори (от серията с белия) нещо не се харесахме - специално ходих да ги пробвам в магазин и не съм очарована, а картончетата с пробите още вечерта не ухаеха на нищо. С картонче пръснато с Адикт нямам такъв проблем.
Някой поръчвал ли е парфюмни мостри от този сайт: https://parfumprobenportal.de/products/le-beau-bundle?variant=51756617105731 ?

# 697
Ени, този сайт не го знам. Ако поръчаш кажи после как е. Аз поръчвам проби от essenza-nobile, ausliebezumduft, niche-beauty. И трите сайта са много бързи и коректни.

# 698
Макадамия, на мен ми се изпари един Диор Адикт и половин шише Myrhh and Tonka на Джо Малоун 😔 много е гадно.Аз имам въпрос относно Mon Intense на Герлен.Имала съм само.edp и едт, но се чудя на интенз.Голяма разлика има ли с първообраза?

# 699
Привет парфюмни идвам да ви се похваля най-накрая видях дъно тази година! През оставащите няколко дни се надявам на още две ха-ха!

# 700
tamar, разликата е голяма. Много го харесавам Mon Guerlain Intense. Красив и женствен парфюм. По-плътен е и много... съблазнителен. Разбирам, че изобщо не ти помагам, трябва да го пробваш, но за мен е много красив. Най-хубав е сега, на студено. Моят свърши иначе щях да ти пратя.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 16:13 от Magda Dimitrova

# 701
Макадамия, на мен ми се изпари един Диор Адикт и половин шише Myrhh and Tonka на Джо Малоун 😔 много е гадно.Аз имам въпрос относно Mon Intense на Герлен.Имала съм само.edp и едт, но се чудя на интенз.Голяма разлика има ли с първообраза?

Имала съм и двата,скоро поднових edp. Intense-версията е по-силна ,но и двата са трайни

# 702
  • by the sea
macadamia - да случвало ми се е, с парфюм, който бях ползвала едно лято и го прибрах в шкаф, на другото лято беше тотално празна бутилката. Без следа от пукнатина...нищо, за мен беше необяснимо  Grinning

Еликсира аз не го отразих, повечето нови парфюми последните години са ми много плоски и въобще не ме впечатляват, но майка ми го хареса, а тя харесва главно флорални, дървесно-флорални, нежни аромати, lipstick аромати, та може би от виолетката нещо й допадна.
Не го отписвам тотално, бих го пробвала наново, понякога от температурата и другите аромати в помещението се повлиявам негативно.

# 703
Привет парфюмни идвам да ви се похваля най-накрая видях дъно тази година! През оставащите няколко дни се надявам на още две ха-ха!
Скрит текст:
Честито Smiley

Аз още нямам дъно. Имам два парфюма близо, но единия го поднових вече, другия се чудя дали да го подновявам, защото ми харесва и е или ще бъде спрян съвсем скоро. В такива моменти се чудя има ли смисъл в амбицията да приключа бутилка, като ще купя пак или няма да мога да притежавам никога повече или да се концентрирам над тези, които нямам намерение да подновявам. Те пък не са от толкова любимите и вървят трудно и имам усещането че губя време през което мога да нося по-любимите.
Люшкам се насам-натам между желанието да имам по-голяма колекция от хубави парфюми, които искам да имам постоянно без да приключвам и това да видя дъно и да намаля бройките. В същото време купувам още. Големи first world драми Sweat Smile

# 704
Аз нямам такива драми. Винаги пръскам само това, което ми се иска в момента. Вкусът се променя, любими парфюми омръзват, развалят се, за кога и за какво да ги пазя?

Общи условия

Активация на акаунт