Привикване към капки за нос/ специалист УНГ

• 267
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,
В следствие на много чести боледувания, привикнах към Ксилометазолин капки. Така вече 12-13 години. Все още продължават да ми дехстват само те. Мъчила съм се да ги заменя с какво ли не- клеева тинктура, солен разтвор, сребърна вода, билкови капки с евкалипт- нищо, ефект никакъв. В началото слагах само преди да заспя, към днешна дата 3-4 пъти дневно и през ноща веднъж. От няколко дни имам леко, засега непостоянно  кървене и от двете ноздри, от преградата на ноздрите и вече мисля, че е време да взема мерки, които не включват замяна с друг продукт. В началото на бременност съм и знам, че трябва да ги спра, но знам и също, че има лазерни манипулации, след които се диша и живее нормално. 😁

Пиша тази история, защото знам, че има много хора с такъв проблем и търся от вас опит и препоръка за добър лекар в тази област, за град София става дума.
Препоръчаха ми доцент Стефан Стоянов , моля ако имате негови координати и отзиви за него, да ги споделите.

# 1
По време на бременност има един такъв момент на” оток” на носната лигавица. Проучете тази възможност т.е може да е нещо съвсем нормално, и да не трябват “драстични” мерки

Моя приятелка навремето беше се пристрастила към капките за нос. Отказа ги поетапно, като си взе едно “стикче” за нос с аромат на мента/евкалипт и периодично смучеше лукчета или халс (не знам, дали ище ги има) и те чрез аромата също насъчават отпушването

Скрит текст:
ето резултатът от един бърз сърч в гугъл

Общи условия

Активация на акаунт