козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 295
  • 513
  •   1
Отговори
# 225
Амадис,Здравей Hug  bouquet

Козметиката която използам,е почти изцяло на Талодерма.спазвам си схемата препоръчана ми от Веси,и съм много, ама мноооооооого доволна.
Имам обаче няколко въпроса към теб Blush
Първо малко за мен:
На 28год.съм,със смесена кожа около устата и брадичката се образуват доста черни точки и пъпки/вече са значително по малко/ Peace
Използвам
Сутрин-Тоалетно мляко/Мазна и см.кожа/,тоник/от същата серия/,крема в тубичката
Вечер-Тоал.мляко,1,2 пъти в седмицата Избелващ лосион,също толкова пъти Маската за мазна кожа и Акне,почти всяка вечер правя маската с хума,след това Нощен крем за М.и смесена коза и крема около очи

Мога ли да правя всяка вечер маската с Хума???
Кремчето в туба,започна да ми идва малко мазно,с какво мога да го сменя за по-топлите месеци?
Гелчето с Ройбос,мога ли да взема и как да го използвам???
И не на последно място,искам да си взема нещо за тяло и най вече за целулит.Обаче,имам доста разширени вени Rolling Eyes,знам че е от значение.
А,и слънцезащитно нещо Blush,много ми станаха въпросите,надявам се да ми отговориш Hug Hug Hug

п.п. Имам и лунички Crazy
Лек и спорен ден  bouquet
Здравей!   bouquet
Естествено, че ще ти отговоря. Даже два пъти, защото без да искам натиснах вместо " ч " - "Esc" и познайте какво станаааа smile3515

Радвам се, че използваш козметиката на Талодерма и имаш положителни резултати  newsm51.
А сега да минем на въпросите:
1. Според мен няма нужда да си правиш маската с хума всяка вечер. Нека да оставим кожата да си почине и да и дадем шанс сама да се справи с възстановяването си. Не, че нещо ще и навреди - просто няма смисъл. Мисля, че трабва да редуцираш и използването на маската против акне до 1 път седмично или при нужда /около цикъл например/. Не, че ще предизвика резистентност, но да не преизсуши кожата ти.
2. Кремчето в туба е най-матиращият ни продукт. Ако от него има лъщене...най вероятно трябва да намалиш количеството и да матираш с пудра. Така че по този въпрос се очертават три варианта:
- Оставяш си крема за мазен и смесен тип кожа в туба, но тъй като си склонна към образуване на лунички и ползваш избелващия лосион - ти трябва високо ниво на УВ защита. Можеш да нанесеш върху него след попиване - фон дьо тен, серум или пудра с висок фактор. А последната и ще матира проблема.
-   Thalloderma ®Дневен крем за лице – мазен и смесен тип кожа
билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел и Бял равнец, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
Тук ме притеснява, че нивото на защита не е достатъчно високо, особено при по-продължителен престой на слънце и за кожа с лунички и при използване на химически пилинг.
- PROTECTA ® - сленцезащитен крем с   SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
20 мин. след нанасяне попий излишното със салфетка и напудри малко. Включените в състава му бизаболол и екстракт от орех много добре повлияват акнетичната кожа.
3. Гелчето с Ройбос е много добро за повишаване хидратацията на кожата. Ако искаш го нанасяй под нощния крем на цялото лице. След като попие - тогава нощната грижа.

Екстракт от Ройбос /Aspalathus Linearis/ е основният биологично-активен компонент в състава. Екстрактът от фините игловидни листа на РОЙБОС е богат на алфа-хидроксикиселини /АНА/, биофлавоноиди и цинк, които спомагат за поддържането на водния баланс и отстраняването на мъртвите епидермални клетки, забавяйки процесите на стареене и оставяйки кожата гладка, жизнена и еластична. Съдържа 14 антиоксиданта, притежава антибактериални, противовъзпалителни и антиканцерогенни свойства. Той подпомага лечебните процеси при кожни заболявания
4. По въпроса за антицелулитния продукт - ще изчакаме малко. Сега на пазара предлагаме масажен с Канела, но той е със загряващ ефект и не е подходящ за твоя проблем. Ще чакаме появата на Антицелулитния гел с охлаждащ ефект. Дано не го забавим много  newsm17

До скоро и цветуща кожа   bouquet

# 226
  • Варна
Амадис,много ти благодаря за ескпресния отговор  bouquet

Аз обаче,нещо неразбрах Embarassed
Слънцезащинтния крем,вместо дневния в тубичката ли да го използвам или и двата заедно newsm78
  bouquet

# 227
Ако не ти идва тежко, по-добре е след попиване на крема за мазен и смесен тип да се нанесе и слънцезащитния. Но тъй като, кожата ти има склонност към омазняване, можеш да минеш и само със слънцезащитния+пудра./ама наистина съм малко богче генийче на обясненията  newsm53/

# 228
Здравейте. Ползвам козметиката на Талодерма и съм много доволна.Имам един въпрос.Голямата ми дъщеря е на 13 години и от известно време и се появяват пъпки по носа и брадичката, които много бърэо се въэпаляват и трудно зарастват.Мога ли да ползвам някои от продуктите и кои? Слагала съм и от маската за мазна кожа и акне но се притеснявам дали не е твърде "агресивна" за толкова млада кожа. Благодаря предварително.

# 229
Амадис може ли да те попитам за съвет какво да си взема(след гела за очи съм доволна и искам да пробвам и др. продукти)
на 30 г. съм  -бръчки още нямам:) кожата ми е с висок процент на хидратация; мазна;запушват ми се лесно порите и тогава вече ми излизат и пъпки;

# 230
Здравейте. Ползвам козметиката на Талодерма и съм много доволна.Имам един въпрос.Голямата ми дъщеря е на 13 години и от известно време и се появяват пъпки по носа и брадичката, които много бърэо се въэпаляват и трудно зарастват.Мога ли да ползвам някои от продуктите и кои? Слагала съм и от маската за мазна кожа и акне но се притеснявам дали не е твърде "агресивна" за толкова млада кожа. Благодаря предварително.
Здравей!
При условие, че нямате непоносимост към някоя от съставките на маската - няма проблем да се апликира върху единичните обриви. След това - крема за мазен и смесен тип в туба на Талодерма
Конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, алантоин, пчелен восък, урея, вит. А и Е
Това ни е серията точно за лечение на акне, т.е. тя е насочена най-вече към "младежките" пъпки. Друг е въпроса, че и ние понякога придобиваме"младежки" вид, особено около цикъл  Mr. Green
Съставките на маската не предизвикват резистентност, така че може да се използва спокойно дълъг период от време, съобразно инструкциите.
Цветуща кожа   bouquet

# 231
  • Варна
Ако не ти идва тежко, по-добре е след попиване на крема за мазен и смесен тип да се нанесе и слънцезащитния. Но тъй като, кожата ти има склонност към омазняване, можеш да минеш и само със слънцезащитния+пудра./ама наистина съм малко богче генийче на обясненията  newsm53/

Мерси,сега разбрах Laughing
Веднага се затърчах Mr. Green към "Марешки",но не го открих Sad
Ще ми кажеш ли откъде да  си го набавя Hug  bouquet

# 232
Здравей Амадис!Имам един въпрос към теб:кой крем от всички на Талодерма е подходящ за много,много суха кожа на лицето и склонна към образуване на бръчки?

# 233
  • Бургас
А може ли да се поръчва през интернет? Сайта видях, че не работи...Пробвах някой продукти и съм доволна, но много трудно ги намирам. Confused

# 234
Амадис може ли да те попитам за съвет какво да си взема(след гела за очи съм доволна и искам да пробвам и др. продукти)
на 30 г. съм  -бръчки още нямам:) кожата ми е с висок процент на хидратация; мазна;запушват ми се лесно порите и тогава вече ми излизат и пъпки;
Добро утро!  bouquet
Да, гелчето за очи с Ройбос е супер - повишава хидратацията, намалява отоците, подпухванията, освежава тена и е много подходящ като обща грижа за млада кожа.
Други продукти на Талодерма, които ти препоръчвам:
1.Дневен крем за лице – мазен и смесен тип кожа
билкови екстракти от Репей, Хвощ, Хмел и Бял равнец, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
2.Тоалетно мляко – мазен и смесен тип кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лавандула и Репей, вит. А и Е
3.Тоник – мазен и смесен тип кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Репей, Хвощ, Лавандула, Хмел, Дъбови кори и Бреза, вит. А и Е, без алкохол
4.Крем за лице – за мазен и смесен тип кожа
Конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, алантоин, пчелен восък, урея, вит. А и Е
5.Маска за мазен и смесен тип кожа и против акне
Каолин (хума), ментол, камфора, борна киселина, салицилова киселина, цинков окис, сяра.
А ето и схемата на използване на продуктите:
Сутрин - почистване на лицето с тоалетно мляко, отмиване на остатъчите с вода, тонизиране. След изсъхване на тоника - нанасяме дневния крем. Съобразих фактора с наближаващия летен сезон, а той е подходящ за нормални граски условия при умерено излагане на слънце. Ако обаче, кожата ти е със светъл тен, склонна е към пигментиране, ако прекарваш много време на открито в периодите на активно слънчево греене, то тогава ти е нужен по-висок фактор от 12.
Ако има някакво лъщене/по принжип е неизбежно с УВ филтрите/ може да матираш участъците с пудра  Peace
Вечер отново първо почистваме с млякото. След измиване и подсушаване, нанасяш маската на участъците с "черни точки"
Действие:
·   Премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата - лек “пилинг-ефект”
·   Подобрява кожното кръвообръщение
·   Регулира секрецията на мастните жлези
·   Антибактериално
·   Създава приятно усещане за свежест и хладина
·   Премахва и предотвратява образуването на “черни точки” (комедони) и акне
Употреба:
Преди употреба нанесете върху малка площ на вътрешната част на пред-мишницата. Ако до 24 часа не се появи сърбеж и/или зачервяване преминете към системно приложение. При употреба върху лицето пазете очите и лигавицата на носа. При нарушена цялост на кожата е възможно да се появи парене, което бързо преминава. Да не се използва от лица със свръхчувствителност към компонентите на продукта!
След отмиване на маската - тонизиране и нанасяне на крема за мазен и смесен тип в туба. Конкретите от Роза и Лавандула успокояват и освежават кожата, подобряват кожното кръвообръщение и действат антибактериално и противовъзпалително.
Успешен ден и приятен уикенд   bouquet

# 235
amadis-много ти благодаря, още днес ще отида до магазин на "лечител", за да си купя продуктите, дано само да ги има, че от където си взех за очите нямаше всичко.всичките ми колежки си купиха след мен околочния Simple Smile

# 236
......
Добро утро   bouquet
Ще ти изредя обектите, които са заредили слънцезащитния крем за деца:
ЧА К Крес, ЧА Студентска Табакова, дрогерия Мари, Магазин Силкар, Магазин Лира в Спортна зала, Марешки Аксаково, Паилион 326 на Колхозния пазар, ЧА Фарма +, Козм. комплекс Богоя.
Ако те интересува телефона на някой обект - питай   Peace

# 237
  • Варна
......
Добро утро   bouquet
Ще ти изредя обектите, които са заредили слънцезащитния крем за деца:
ЧА К Крес, ЧА Студентска Табакова, дрогерия Мари, Магазин Силкар, Магазин Лира в Спортна зала, Марешки Аксаково, Паилион 326 на Колхозния пазар, ЧА Фарма +, Козм. комплекс Богоя.
Ако те интересува телефона на някой обект - питай   Peace

Благодаря ти  bouquet
Ако не го намеря на Колхозния ще питам за телефони Peace
Лек и спорен ден Hug  bouquet

# 238
Здравей Амадис!Имам един въпрос към теб:кой крем от всички на Талодерма е подходящ за много,много суха кожа на лицето и склонна към образуване на бръчки?
Привет!   bouquet
Имаме точния отговор  Peace
Magic from the Antarctic Sea ® Дневен крем за лице, SPF 12
ANTARCTICINE ®, соево масло, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от гроздови семки, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.
ANTARCTICINE®: Pseudoalteromonas ferment екстракт – гликопротеин, който хидратира кожата, стимулира синтеза на колаген (тип I и IV) и еластин, изглажда бръчките, укрепва епидермиса срещу вредните фактори на околната среда и го предпазва от преизсушаване;
Соя, масло: растително масло, което лесно попива в кожата, стимулира клетъчната обмяна и хидратацията, регулира функцията на мастните жлези, възстановява кожния тургoр;
Бадемово масло: растително масло, чийто състав е най-близък до състава на кожния себум; омекотява, успокоява и заглажда кожата;
Пшеничен зародиш, масло: растително масло с високо съдържание на витамин Е и лецитин, фитостероли и микроелементи - стимулира клетъчното дишане, регенерацията на кожата и изглаждането на бръчките;
Гроздови семена, масло: много леко масло с ярко изразени анти-оксидантни свойства,  защитава кожата от свободните радикали, хидратира я и заглажда бръчките;
Витамин А (Ретинил палмитат): регулатор на растежа, участва в окислително-редукционните процеси в кожата и в обмяната на белтъците, мазнините, нуклеиновите киселини, хормоните и др., регулира образуването на себум и потоотделянето;
Витамин Е (£-Токоферил ацетат): най-важният антиоксидант; усилва кожния метаболизъм и активността на витамин А, предотвратява образуването на прекиси, които водят до преждевременно остаряване на кожата;

Приятни събота и неделя   bouquet

# 239
А може ли да се поръчва през интернет? Сайта видях, че не работи...Пробвах някой продукти и съм доволна, но много трудно ги намирам. Confused

Embarassed  Embarassed  Embarassed

Нямаме он лайн продажби. То и сайта ни... Няма да ми стигнат иконките. Всъщност ако мога да помогна с насоки и справки  Hug

По сайта доколкото знам се работи, но още няма реален резултат.
Нищо не ни остава освен да чакаме.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт