козметиката на ТАЛОДЕРМА - 5

• 56 129
  • 513
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Плами искам да те попитам кой от кремовете за очи е подходящ за тъмните кръгове? Ползвам гелчето с ройбос и много ми харесва, но сякаш имам нужда от по-интензивна грижа. на 25 съм

# 121
...
Не исках да те засипвам с въпроси, но накрая така се получи. Извинявай, знам че си доста заета.
Лек ден ти желая

Няма проблем   bouquet За мен е удоволствие!

Освен в случаите, когато 2 пъти подред ми изчезват дълги отговори на Дидорка   #Cussing out Идея нямам  newsm78 Има дни в които нищо не става от първия път, ноооо

Хайде пак.
Здравей, Амадис! Може ли и аз да получа съвети за красота?! На почти 26 години съм, от2 години /след като родих/ се боря с ужасни пъпки по челото и брадичката. Признавам, че до скоро не съм полагала кой знае какви грижи за лицето си. В момента ползвам крем на Нивеа Визаш, пише, че е подходящ за 25-35 годишни, ползвам гел за измиване на лицето пак на Нивеа за нормална и смесена кожа, тоник на Клинианс за нормална и смесена кожа, за пъпките ползвам от 3 месеца Зинерит сутрин и вечер, преди това на Биотрейд лосион против акне. Тъй като съм вече над 25 мисля, че трябва и за бръчките да се замисля! Ще чакам с нетърпение предписанията ти! Предварително благодаря!

Привет  Hug
Според мен ползваш твърде много и различна козметика. Смесването на продукти от различни фирми с различно съдържание може да е сериозна причина за кожни проблеми. Не всички продукти са съвместими. Затова ти предлагам една схема на лечение, през която те съветвам да изоставиш временно ползваната до момента козметика. Терапийката включва:
1.Крем за лице – за мазен и смесен тип кожа
Конкрет от Роза, конкрет от Лавандула, алантоин, пчелен восък, урея, вит. А и Е
2.Маска за мазен и смесен тип кожа и против акне
Каолин (хума), ментол, камфора, борна киселина, салицилова киселина, цинков окис, сяра.
3.PROTECTA ® - сленцезащитен крем с   SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
4.Нощен крем – за около ОЧИТЕ
Ихтиоколаген, екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа, вит. А и Е.
Маската против акне на Професор Пенев се нанася/след предварителен тест за чувствителност!!!/ на поразените участъци за 30 мин. /при единични пъпки може да престои цяла нощ/ Добре се измива с вода и се нанася крема за мазен и смесен тип кожа в ТУБА на Талодерма. През деня ползваме слънцезащитния крем за деца. Съставките му много добре повлияват акнето:
Бизаболол: природен продукт с мощно противовъзпалително, антиоксидантно и антимикробно действие;
Орех, екстракт: защитава кожата от вредното влияние  на слънчевите лъчи, подпомага безопасното бронзиране на кожата;
Алое, екстракт: оказва лечебно, бактерицидно и тонизиращо действие
Д - пантенол: заздравява, овлажнява и изглажда кожата
Витамин Е (£-Токоферил ацетат): най-важният антиоксидант; усилва кожния метаболизъм и активността на витамин А, предотвратява образуването на прекиси, които водят до преждевременно остаряване на кожата;
Първите признаци на стареене са обикновено в областта на очите и ти предлагам да им противодействаме с колагена от нощния крем за околоочен контур на Талодерма.
Зинерита като цяло ти препоръчвам да го спреш - маската ще свърши добра работа в случая, без да предизвиква резистентност на микробите.
Пиши ако имаш допълнителни въпроси и задължително след 2-3 седмици - за резултатите.
Ако можеш да спазваш диета - тези дни ще публикувам ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНАТА ДИЕТА на проф. Пенев
Успех   bouquet
[/color]

# 122
Много ви благодаря за отговора, момичета. Когато се прибера това лято в България непременно ще си взема нещо на Талодерма за да опитам качествата на козметиката. Жалко за антицелулитните кремове, защото ми се иска да кърмя още. За другите кремове, млека и тоници няма проблем да се ползват от кърмачки, нали.

Привет  Hug
Хубаво е, че искаш да кърмиш по-дълго. Антицелулитните продукти няма да избягат./за съжаление и целулита  #2gunfire/
Освен това кърменето, освен всички други предимства - гори и калории. А за останалата козметика - да, права си - няма проблем./отново с едно изключение - маската против акне/

Успешен ден   bouquet

# 123
Едно доста позакъсняло "благодаря" за amadis   bouquet
Купих си препоръчаният околоочен крем с ройбос на Лечител. Очите ми го понасят добре за сега.Поне не се събуждам подпухнала сутрин както ми се е случвало използвайки други марки кремове.
Питането ми е дали мога да го нанасям и сутрин?На упътването пише да се нанася вечер./ на 39 г. съм,кожата ми е нормална към суха/

Здравей!
Няма проблем да го нанасяш и сутрин, въпреки, че лично аз за сутрин предпочитам гел. И тук е мястото да спомена под секрет, че в скоро време на пазара можем да очакваме и околоочен гел на Талодерма с розов конкрет. Още нямам достатъчно информация по въпроса, но в момента, в който получа такава - ще ви я предоставя   bouquet
Приятен ден!

# 124
Искам да попитам колко време и през какъв интервал се използва избелващият лосион. Миналата седмица се мазах с него 3 последователни дни, както пише на упътването, а после как да продължа с прилагането му, че да не се избеля като Майкъл Джексън Laughing Поздрави. newsm51
Здравей!
Няма никаква опасност АНА киселините дори и да те доближат до неговата визия  Mr. Green  Състава на избелващия лосион е на базата на натурални биоактивни съставки от растителен произход.
За броя на апликациите - всичко е до индивидуална поносимост и повлияване, но по принцип можеш да го използваш 14-28 дена и тогава да направиш пауза.  Тогава ще са налице и първите видими и стабилни резултати - когато го използваме за избелване. Ако е за отпушване на порите в Т-зоната може да съкратим малко продължителността, но пак не е проблем да го ползваш 2 седмици -
докато се премахне вроговения слой. А после - поддържаме веднъж - два пъти седмично.
До скоро   bouquet

# 125
Плами искам да те попитам кой от кремовете за очи е подходящ за тъмните кръгове? Ползвам гелчето с ройбос и много ми харесва, но сякаш имам нужда от по-интензивна грижа. на 25 съм
Здравей! newsm51
Предлагаме точно продукт от който имаш нужда  bowuu
Thalloderma ®Нощен крем – за около ОЧИТЕ
Ихтиоколаген, екстракти от Див кестен, Слез, Глог и Ружа, вит. А и Е.
Колаген: стимулира клетъчната регенерацията, благоприятства обмяната на аминокиселините и белтъците, нормализира алкално-киселинното равновесие, подобрява хидратацията и еластичността на кожата, изглажда съществуващите бръчки и препятства образуването на нови;
Див кестен, екстракт: действа съдосвиващо, тонизира и укрепва кожните капиляри;
Ружа, екстракт: действа омекотяващо и противовъзпалително
Слез, екстракт: омекотяващо, овлажняващо и стягащо действие
Глог, екстракт: притежава овлажняващо и адстрингентно действие
Витамин А (Ретинил палмитат): регулатор на растежа, участва в окислително-редукционните процеси в кожата и в обмяната на белтъците, мазнините, нуклеиновите киселини, хормоните и др., регулира образуването на себум и потоотделянето;
Витамин Е (£-Токоферил ацетат): най-важният антиоксидант; усилва кожния метаболизъм и активността на витамин А, предотвратява образуването на прекиси, които водят до преждевременно остаряване на кожата;
От посочените съставки, екстракта от див кестен тонизира кожните капиляри и кръвната циркулация в тях. В комбинация с другите екстракти премахва дневната умора на кожата, отока и тъмните кръгове около очите. Колагена се бори с процесите на стареене - така, че това е твоето кремче   newsm10

# 126
  • Варна
amadis здравей!
Имам едно въпросче относно моя позната, която е на 18г. Става дума за пъпки, които излизат на гърба и без значение дали ги стиска или не след тях остават петна. Как би могла да ги третира?

Хубав ден!  bouquet

# 127
Благодаря ти много, Amadis! С риск да стана досадна ще те попитам още нещо - с какво да почиствам лицето си от грим? Аз много рядко се гримирам, но почти всеки ден слагам пудра. Тук във Възраждане / от Варна съм / видях, че в аптеката до нас има ваши продукти и се надявам оттам да се сдобия с горепосочените от теб. После дано да се похваля с добри резултати.

# 128
  • гр. София
Едно доста позакъсняло "благодаря" за amadis   bouquet
Купих си препоръчаният околоочен крем с ройбос на Лечител. Очите ми го понасят добре за сега.Поне не се събуждам подпухнала сутрин както ми се е случвало използвайки други марки кремове.
Питането ми е дали мога да го нанасям и сутрин?На упътването пише да се нанася вечер./ на 39 г. съм,кожата ми е нормална към суха/

Здравей!
Няма проблем да го нанасяш и сутрин, въпреки, че лично аз за сутрин предпочитам гел. И тук е мястото да спомена под секрет, че в скоро време на пазара можем да очакваме и околоочен гел на Талодерма с розов конкрет. Още нямам достатъчно информация по въпроса, но в момента, в който получа такава - ще ви я предоставя   bouquet
Приятен ден!

А околоочният гел не е ли подходящ за една по-млада кожа от моята?Или не съм толкова престаряла. Mr. Green
И още един въпрос ,моля.  bouquet

Какво би ми препоръчала за дневно ползване с по-висок фактор,особено за предстоящото лято?През втората ми бременност ми се бяха появили кафяви петна по лицето и оттогава проявявам повече внимание към себе си.

# 129
amadis здравей!
Имам едно въпросче относно моя позната, която е на 18г. Става дума за пъпки, които излизат на гърба и без значение дали ги стиска или не след тях остават петна. Как би могла да ги третира?

Хубав ден!  bouquet
Здравей Tedulina  newsm51
И в този случай спокойно можем да се доверим на
Thalloderma
MAСКА за мазен тип кожа и против AКНЕ
ментол, камфора, борна киселина, цинков окис, сяра
Проф. д-р Зл. Пенев, д.м.н.
Действие:
·   Премахва мъртвите клетки от повърхността на кожата - лек “пилинг-ефект”
·   Подобрява кожното кръвообръщение
·   Регулира секрецията на мастните жлези
·   Антибактериално
·   Създава приятно усещане за свежест и хладина
·   Премахва и предотвратява образуването на “черни точки” (комедони) и акне
Употреба:
Преди употреба нанесете върху малка площ на вътрешната част на пред-мишницата. Ако до 24 часа не се появи сърбеж и/или зачервяване преминете към системно приложение. При употреба върху лицето пазете очите и лигавицата на носа. При нарушена цялост на кожата е възможно да се появи парене, което бързо преминава. Да не се използва от лица със свръхчувствителност към компонентите на продукта!
Акне (различни форми): Прилага се всяка вечер и се оставя през цялата нощ. След достигане на задоволителен резултат се употребява 1-2 пъти седмично. Само новопоявяващите се единични обриви се третират всяка вечер. Измиването на маската става с хладка вода. Веднага след това се нанася крем за мазен и смесен тип кожа “Thalloderma” .
Показани са много добри резултати на маската именно при третиране на единични пъпки по гърба и раменете. Лекия пилинг-ефект ще предотврати образуването на трайни червени белези от пъпките.
Предполагам има някакъв консулт с дерматолог за причините. Ако може да спазва диета - тези дни ще напиша и противовъзпалителната диета на проф. Пенев. Друг вариант е пречистващия чай на Владиленка, но него мога да ти го изпратя на лични - ако има интерес.
Това са ни съветите. Дано има положителни резултати   bouquet

# 130
Плами, сутринта докато се гримирах се почудих дали ако върху дневния крем с фактор като се сложи фдт без фактор се неутрализира действието на фактора, или пък няма проблем, и предпазването не се влияе  newsm78

# 131
  • Варна
Благодаря amadis ! Hug  bouquet
Ще предам на момичето и вярвам резултата няма да се забави!

# 132
Благодаря ти много, Amadis! С риск да стана досадна ще те попитам още нещо - с какво да почиствам лицето си от грим? Аз много рядко се гримирам, но почти всеки ден слагам пудра. Тук във Възраждане / от Варна съм / видях, че в аптеката до нас има ваши продукти и се надявам оттам да се сдобия с горепосочените от теб. После дано да се похваля с добри резултати.
Моля  smile3525
Не сте досадни в никой случай и по-добре е да питате. А и аз не всеки път достатъчно изчерпателна  Embarassed Така, че си задавайте без притеснение въпросите.
Дори и да не се гримираш, почистването на лицето сутрин и вечер е повече от необходимо. Единия вариант е да продължиш с измиващия гел на Нивея. Нали е в в синя опаковка /или прозрачна, а гела е син  newsm78/ Ползвала съм го преди време и не съм имала оплаквания, но не е лошо да му препишеш съставките и да се консултирам за тях с колежката от Козметиката. Другия вариант е да ползваш:   
1.Тоалетно мляко – мазен и смесен тип кожа
Глицерин, Урея, екстракти от Лавандула и Репей, вит. А и Е
2.Тоник – мазен и смесен тип кожа
Алантоин, Д-пантенол, екстракти от Репей, Хвощ, Лавандула, Хмел, Дъбови кори и Бреза, вит. А и Е, без алкохол
Почистващата серия на Талодерма за мазен и смесен тип кожа ще допълни действието на останалите продукти и ще засили ефекта от терапията, но не те задължавам да ги ползваш./освен ако не отречем в крайна сметка гела на Нивея/
Друго, което ми хрумва сега, е да си правиш маската с хума, розова вода и дермален разтвор на олеум лавандула, за да балансираме евентуалното омазняване от филтрите от слънцезащитния крем.
Цветуща кожа   bouquet

# 133
Веси,здравей отново!   bouquet
Продължавам да си ползвам продуктите ви и съм много доволна, включително и Маската за акне...Вече не ми зачервява кожата за толкова дълго време и след като нанеса след нея гелчето с Ройбос, червенината спада! Мисля, че засега е ОК.
Исках да те питам обаче какви продукти имате с/у целулит и стрии - уж прегледах съдържанието на темите по страници,ама аз ли нещо недовидях...не знам newsm78 Та ако можеш,да ми кажеш имената на продуктите ви,горе долу на какви цени са, колко пъти се нанасят дневно и изобщо всичко полезно!

Много ти благодаря предварително!  Hug Сигурно е имало много такива запитвания,ама темите са толкова дълги,че не мога да ги изчета всичките... ooooh!

# 134
...
А околоочният гел не е ли подходящ за една по-млада кожа от моята?Или не съм толкова престаряла. Mr. Green
И още един въпрос ,моля.  bouquet

Какво би ми препоръчала за дневно ползване с по-висок фактор,особено за предстоящото лято?През втората ми бременност ми се бяха появили кафяви петна по лицето и оттогава проявявам повече внимание към себе си.
Здравей отново!
По принцип гела е с по-лека хидратираща текстура и на мен ми е по-приятно да ми освежи околоочния контур сутрин. Вечер - си го подхранвам с крем за очи - само така ми се повлияват торбичките под очите  Mr. Green Като цяло геловете имат повече дрениращо и стягащо действие и са позиционирани срещу торбички и подпухвания, а кремовете - за борба с бръчките и сенките. Но пак казвам - това е много общо разделение.
По отношение на втория ти въпрос Талодерма предлага добра гама слънцезащитни кремове:
 PROTECTA ® - сленцезащитен крем
с   SPF 10 – UVB, UVA, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.
с   SPF 15 - UVB, UVA, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.
с   SPF 50+ - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Д-пантенол, вит. Е, 50 мл.
с   SPF 50+ KIDS - UVB, UVA I, UVA II и IR, Алое вера, Орех, Д-пантенол, Бизаболол, вит. Е, без парфюм, без РАВА, 50 мл.
Избора ти зависи от типа кожа, тена, времето прекарвано на открито, интензитета на слънчево греене, надморска височина ....ааа аз май станах досадна.
Друг вариант, който ти предлагам е:
Magic from the Antarctic Sea ® Дневен крем за лице, SPF 12
ANTARCTICINE ®, соево масло, бадемово масло, масло от пшеничен зародиш, масло от гроздови семки, вит. А и Е, UVA и UVB филтри.

ANTARCTICINE®: Pseudoalteromonas ferment екстракт – гликопротеин, който хидратира кожата, стимулира синтеза на колаген (тип I и IV) и еластин, изглажда бръчките, укрепва епидермиса срещу вредните фактори на околната среда и го предпазва от преизсушаване;
С този основен компонент ще се борим с признаците на стареене, а
UVA и UVB филтрите осигуряват SPF 12 фактор на защита от слънчевото лъчение.
Това е от мен. Лек и успешен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт