Нашите second hand находки - тема 51

• 75 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Роклята на pmom е супер находка. Много са модерни тази пролет роклите полу-клош и то точно в черно.

# 691
Moonstone123, и Denvil също

# 692
  • Пловдив
Днес и утре в Скандинавия Пловдив зала Б всичко по 1лв.

# 693
Харесах няколко чанти в contour.bg, но цените им никак не ми харесаха. Пазарувал ли е някой от там да каже да се надявам ли, че могат да паднат до по-нормални нива? Примерно, чанта естествена кожа, в момента с отстъпки и намаление е 218 лв, склонна да дам наполовина, но има ли шанс да стане толкова?

# 694
  • Sofia
Май няма шанс 😏
И аз си харесвам често от там,но на тези  цени ме спира да поръчам.

# 695
  • София
Скоро не съм пазарувала от там точно защото цените не мърдат. Кодовете за отстъпка се променят, крайната цена след нея - не.

# 696
  • Sofia
В Контур цените не се променят обикновено или се променят с по 2-3 лева. А когато цената е толкова висока, това не е никаква разлика. Аз от години ги разглеждам, тъй като си поръчвам от тях ново бельо. Не очаквайте промяна в цената.

# 697
  • София
Някой да знае кога са happy hours  с намаленията в хумана през деня?

# 698
  • Бургас
Във ФБ пише само това:
🌏HUMANA "А" магазини
HAPPY HOURS-2️⃣0️⃣%
📆от  19.05. до 21.05. ( от понеделник до сряда)

Аз вчера се възползвах от -10% малко преди 16 ч.

# 699
  • Пловдив

Плик за завивка

Долнището е от vendora /гръцки сайт тип олх/

# 700

Чисто нов панталон на Benetton от Хумана.

# 701
Здравейте бихте ли ми препоръчали магазини от които да се сдобия с дрехи втора употреба за бременни. Не ми се дават много пари за няколко месеца и си търся нещо по-евтино. Благодаря!

# 702
Ако става въпрос за физически магазин - обикаляш всички във вашия град и ровиш докато си харесаш нещо. Иначе в remix съм виждала дрехи за бременни.

# 703
Здравейте! Не знам дали ще Ви е от полза, но днес в Lidl на "Сточна гара" (София) имаше поне 5-6 неща за бременни, даже май от минали седмици. Мисля, че и цените не са им високи. Видях къси панталонки, дълъг клин, май туника/рокля.
Здравейте бихте ли ми препоръчали магазини от които да се сдобия с дрехи втора употреба за бременни. Не ми се дават много пари за няколко месеца и си търся нещо по-евтино. Благодаря!

# 704
  • Свети Влас
Ще спомена и Пепко и Сънсей, там има по-евтини дрехи. Също и Кик.

Общи условия

Активация на акаунт