Как протече второто ви раждане след преносване на първото дете?

• 278
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте дами!

Искам да задам един може би малко необичаен въпрос, ако имате подобен опит ще се радвам да споделите.

Как е преминало раждането на второто ви дете, ако първото сте го преносили и родили предизвикано? Говорим за преносване от няколко дни БЕЗ никакви наченки за естествен ход на събитията.
Второто раждане на термин и спонтанно ли тръгна или отново преносихте? За колко време родихте и вие как се чувствахте след това в сравнение с първият път?

# 1
Здравейте първото си дете родих предизвикано след термин , второто родих за 5 минути едвам стигнах до болницата и излезе . Контракциите ми бяха слаби почти 4 ,5 часа и изведнъж станаха на 2 минути и докато се усетя бях родила . Веднага след като родих заспах и спах цял ден ,то и другия ми син беше на 2г и бях доста уморена , но самото раждане и след това беше в пъти по-лесно от първия път. Желая ти успех и леко раждане!
Пп: Преди осем месеца родих и дъщеря си ,която има трима братя ,всичко се забравя и минава, макар че след първото си повтарях НИКОГА ПОВЕЧЕ 😀.

# 2
Няма закономерности, всяко раждане си е различно. И ти не си същата вече.

# 3
Еха, страхотно!
Много се радвам, че са се развили така нещата при Вас!
Моят син също ще е на 2 г. и малко когато ще се роди другото дете 😊
Благодаря за коментара! Бъдете живи и здрави! 🍀

Здравейте първото си дете родих предизвикано след термин , второто родих за 5 минути едвам стигнах до болницата и излезе . Контракциите ми бяха слаби почти 4 ,5 часа и изведнъж станаха на 2 минути и докато се усетя бях родила . Веднага след като родих заспах и спах цял ден ,то и другия ми син беше на 2г и бях доста уморена , но самото раждане и след това беше в пъти по-лесно от първия път. Желая ти успех и леко раждане!
Пп: Преди осем месеца родих и дъщеря си ,която има трима братя ,всичко се забравя и минава, макар че след първото си повтарях НИКОГА ПОВЕЧЕ 😀.

Общи условия

Активация на акаунт