Бягство към победата - 2: Съкровището 📜💎- Тема №3

• 39 107
  • 790
  •   1
Отговори
# 285
Много готина задача със самолета, хареса ми Simple Smile

Барманките пресолиха манджата. Майката и щерката хубави си ги знаем, но с тези грозни коментари и двете момичета направиха много лошо впечатление. Колкото и да не им симпатизирам, не смятам, че майката и дъщерята са стигнали дотук само с нахалство и късмет. Майката показа немалко знания.

# 286
  • на село
Царевицата, що нещо съм обезметлила по бригадите и тези ми ти редове нямат край, сигурно бяха към километър и верно много реже, ако си с къси ръкави- целите ръце са на резки и сърби.

# 287
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз се обърках, защо първите изчакваха вторите и летяха заедно, а третите сами?
Сега останалите 2 двойки пак ли заедно или по сам?

# 288
  • Другата България
Ха, ама той наистина безумен регламента на точно тази задача - първата двойка седи и чака втората, за да бъдат в самолета двама - от всяка двойка по представител. JoyJoyJoy
После третия сам, и 4 и 5 пак двама....какво “съвпадение“ - фармацевтите чакат полицаите /които за мен са фаворити за момента/, а отново “случайно“ точно в епизода, в който барманки и мама и щерка са на нож, влизат заедно в самолета. JoyJoyJoy
И ще се гонят до 22:30 по трасето.
Аз се обърках, защо първите изчакваха вторите и летяха заедно, а третите сами?
Сега останалите 2 двойки пак ли заедно или по сам?
Именно, по-горе съм изложила моята хипотеза защо спретнаха такъв ред на точно тази /иначе доста интересна/ задача.

# 289
Много готина задача със самолета, хареса ми Simple Smile

Барманките пресолиха манджата. Майката и щерката хубави си ги знаем, но с тези грозни коментари и двете момичета направиха много лошо впечатление. Колкото и да не им симпатизирам, не смятам, че майката и дъщерята са стигнали дотук само с нахалство и късмет. Майката показа немалко знания.
Съгласна съм с това мнение. Майката показа и доста умения.
Симпатични са ми барманките, но на моменти прекаляват. Мисля, че майката се пошегува като им поиска вода, едва ли вложи лоша мисъл.

Браво на полицаите, че ще дадат предимство на фармацевтите.

# 290
  • София
Симпатични са ми барманките, но на моменти прекаляват. Мисля, че майката се пошегува като им поиска вода, едва ли вложи лоша мисъл.
Лоша мисъл или изобщо за липса на мисъл.
Опитай се и ти да вършиш такава тежка физическа работа, някой да ти се провиква така просташки и пак кажи, че е било шега и я посрещни с усмивка.

# 291
Не виждам защо е “Браво” за полицаите, като Ники обясни, че са имали уговорка да ги изчакат и да тръгнат тогава, както преди време с актьорите, а те са тръгнали веднага, очевидно защото Радостин е настоявал. Неспортсменско е. Ще ги пуснат първи и ще спечелят 2 минути..
Допълвам, че ако Барманките се бяха разкрещяли нещо такова, щеше да е “неуважение” към възрастните. Всичко си има праг, аз щях да я поставя на място и повече не би си позволила да се обърне така към мен. Аман от простаци.

# 292
С изчакването създават интрига. Може да има разместване на двойките… иначе ще е скучно.

Много се смях, че совата прилича на “Жокера”. 😁

# 293
С какво точно майката и дъщерята обидиха барманките? Само аз ли не видях  обида, заслужаваща толкова хейт?
Много ми хреса, как фармацевтите и полицаите се обединиха в самолета, спортсменско поведение. За разлика от барманките.
До сега всички участващи двойки ми бяха симпатични и никоя не ме дразнеше, дори и женените. Но тези момиченца с претенции вече ми стават неприятни.
И ако още четат тук, ударението на комбайнер е върху Е, а не върху А. Ниска обща култура, малко познания, твърде много чалга.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 20:55 от Diorela

# 294
Може и да не е само това, което дадоха. Може да е имало и още обиди преди това.

# 295
  • Другата България
Може и да не е само това, което дадоха. Може да е имало и още обиди преди това.
Явно е имало, тя и Вики го намекна, а и в колата си го говориха това за поведението на майката през изминалата нощ. А и двете - майка и щерка, също не пестят обиди и коментари за барманките.
Щерката пък как псува, като каруцар, изключително грозно.
Много са си паснали с интелигентния Радостин предполагам.

# 296
фармацевтите нали са семейни? Каква беше чак толкова тази драма на барманките, че фармацевтит щели да са първи и щяла да им е тъпа вечерта. Едната едва ли не се разрева във вчерашния епизод. Чак пък толкова да не се разбират и с артистите и с полицаите? За майката е ясно че не се понасят. Ами в крайна сметка  огат и само двечките да си общуват .

# 297
  • София
Може да е имало, но това ги оправдава ли? Не съм чула друга двойка така да говори и да се отнася към останалите. Също забравих да добавя, че за мен в такъв тип състезания не се очаква да помагаш на противник (което барманките изтъкват като минус - еди кой си им помогнал, пък другият не им помогнал). Все пак се бориш за първо място.

# 298
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Трите мъжки отбора са много по-лежерни и спокойни. Двата женски типично са в истерия и драми.

# 299
  • Другата България
Това, че са семейни какво общо има?
Те са приятели, нито фармацевтите си търсят жени, нито барманките мъже.
Габи и Иван бяха двойка във формата, пък и двамата семейни.

Пресиян става дразнещ с тази припряност и това крещене по партньора си.
Поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт