💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 220
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 270
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Калоян не е никак добър избор според мен, не го бива много по мисленето. Мартин е точният човек, стига да не реши сериозно да си връща на Стан. То Стан и сам би се справил на тази игра май, добре е с паметта.

П.П.: Офф, Стан пак тествал някого. Направо не е реално колко е глупав този човек!
Извършил бил смъртен грях. А не е ли по-голям грях да си тъп?

# 271
На Мартин защо винаги първата му мисъл е за саботаж...

# 272
Да видим на Калоян тоя път какво ще му е оправданието за поредния провал предполагам Joy

# 273
  • София
Извършили смъртен грях...ще ги разстрелват LaughingLaughing

# 274
  • Варна
Тоя Стан 🙄
Срамувал се милия.
Предпочитам той да отпадне, съмнявам се.Писна ми да го гледам как ближе гъзовете на Добрин и Мартин
На Мартин защо винаги първата му мисъл е за саботаж...
Влече го. По силно е от него 😃

# 275
Не ми хареса Павката и Раду как се държаха със Силвия преди битката, а Павката, когото много харесвах, ми се видя злобен и ехиден на моменти, макар и аз да мислех, че Раду повече заслужава да остане, а Силвия да отива да се лекува.

# 276
Калоян още като се спомена думата секундант потрепери веднъж с ръцете пред лицето, и веднага послъга, че това била любимата битка на Деси, отново прехвърляйки отговорността на някой друг като най-знаещия играч. Ама не му мина номера и веднага започна да се тръшка от яд, че никой не бил изявил желание да го замести, целия почервенял като домат с ококорени очи, оглеждайки се навсякъде все едно някой ще го избави от мъката. Винаги смешен!

# 277
  • София
Борисенко е много широк в раменете, дори повече от Стан..ще има проблем с гумите..

# 278
Да видим на Калоян тоя път какво ще му е оправданието за поредния провал предполагам Joy

Продукцията  няма да остави дуото без трети човек за подкрепа. Така че Борисенко си тръгва та ако ще и Нютон да е там и да му помага.

# 279
  • На Изток от Рая
Димо пак с гръмките думи - саботажът и измяната към племето било смъртен грях... За ДиМ тия грехове боговете на игрите още от раждането им сигурно са ги опростили

# 280
  • София
Нещо не разбрах каква е тая стратегия на Калоян...

# 281
  • Някъде там...
Ох, нямам нерви да я гледам пак тази битка...

Калоян не беше най-добрият избор в случая, имам опасения, че Борисенко е пътник.

# 282
  • София
Оффф много ме дразни Мартин. Как можело видите ли срещу него да поведе някой 🤬

# 283
Браво на Калоян. Той може, но страхът му идва в повече. Ако беше по-смел кой знае.

# 284
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Посипвам си главата с пепел, че подцених Калоян, неговата стратегия е по-добра от тази на Мартин. Да видим какво ще стане... Ако продължават така, би трябвало капитан Стан да си лети за Америка.
Борисенко сто пъти се заклещи на тези гуми, преди да се сети да пробва да ги мине по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт