💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 53 944
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 990
Къде го гледа 1ви сезон?
Мисля, че си стои във vbox7.  Не съм проверявал скоро, но би трябвало да си е още там.

# 991
Да съгласна съм, нарочването за любимци е хитър трик и явно работи, но не го прецениха много умело

# 992
  • София
Трагикомична битка.
Единственото хубаво нещо е, че тези кастинг неволи приключват, а още по-хубавото е, че съвсем скоро приключва и сезона.

Вера Хитова тръгнала да печели Игри на волята сезон 7?
Ахахахахаха 😁😎
Да, занимава се с акробатика, ама не видях особено добре развита двигателна култура. Не била добра в плуването, не обичала да тича, явно не обича да упражнява и мисълта си. 1 от 20 на катапулта?! Трагедия.
Вили според мен сама се саботира с плочките. Много добре знае как да постави плочките. Просто не и се участва в този цирк. Иначе щеше да спечели. Сигурен съм тук.
Много се стъмни, а вижте кога започнаха. Това означава, че са е мотали яко, но явно са се мотали яко и на битката между Мартин и Стан. Дали пък там не е имало и прекъсвания и преигравания, хихихи. Ето ви довод, защо Стан е отказал да влиза в Изолатора... Но има договор и сега ще лъже навсякъде, че всичко е честно и достойно.
НО, това са само мои хипотези. Може и да не е вярно, а просто Вили и Вера да са били двойно по-зле от видяното и да са откарали с часове тази мъка.

# 993
  • София
Да съгласна съм, нарочването за любимци е хитър трик и явно работи, но не го прецениха много умело

Всъщност това им се получи, и женската коалиция беше оплювана доволно и в последствие сега с Мартин и Добрин - още повече. Но, нямат герой! А, един злодей има нужда от такъв. А, такъв - няма!

# 994
Защо трябва да има злодей не разбирам? Мъж с характер и амбиция, способен, по-добър от другите разбирам. Тук такъв не виждам, а не злодея, това не е сериал някакъв. А най-успешна беше женската коалиция на Радостина за мен в 1 сезон пак (то май все него давам за пример, но факт) Нито Джафа, нито сега им се получи. То реално няма шанс само жени , както бяха решили. Смес обаче от способни и надъхани играчи и мислещи ...тогава може и жена на финала да видим. Че той Юли избута Венца ехееее, а тя милата я спасяваха морската тюленка май с лодка. Ама заложи на куц кон той тогава, то и нямаше избор де, Амелия-Мира беше в друго племе , иначе мисля биха се стиковали добре.

# 995
  • София
Прогнози за понеделник:
капитани: Мартин и Гешев, като Мартин ще използва печата
Храбрите печелят резиденцията
На Изолатора Раду бие Павел (когато и да е тази битка)

След седмица 11:
плюсчета и минусчета

++
Нямам

+
Гешев и Анджи

= / +
Павката

=
Маги и Пелипенко

= / -
Раду и Микяй

-
Деси и Калоян

--
Мартин и Добрин

# 996
Претендентката се оказа поредната заспа, която дори не е гледала никакви предишни сезони, халхабер си няма как се редят плочките, да не говорим въобще за стратегията да се оставят дупки като предпазна мярка, за да не паднат всичките ако падне една.

Димо:
-- Истинска лъвица, жената чудооо, Виолетаааа!
Леля Вили се изнася на терена като народна песен, Добри пляска мега сдържано.

Димо:
-- Вера готвИ се защото в сезон 7 тази битка ще ти се стори като детска игра.
Аз:
-- Без съмнение! Там жените ще са с 20 килограмови жилетки, а мъжете с 40 килограмови.  Варелите пълни с пясък, а вагоните - със заварЕни колелета за да не се търкалят и излишно да развалят екшъна.
 В резиденцията ще се ядат джанки "леки", на стопанството - нищо, на плажа - и без питейна вода, на блатото и без тоалетна, а в изолатора -  и без въздух!   Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 07:46 от Soney

# 997
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Току що изгледах на Туньо и Виолета лайфа (на запис от вчера).
Ами - покрива ми се мнението с това на Виолета дума по дума. За нея това е най-слабият сезон, не понася Мартин и Добрин.Мартин се самозабравил,в началото си траел като мишок,докато Димитър и Кралев са били в отбора.

Всички в коментарите казват,че сезона е мега нагласен и провал.

# 998
Да, и това че Вили лъже, че един милиметър не ѝ достигнал, също трябва да е нагласено. 
Щели да паднат нататък.
Ами не, пак щяха да спрат.

# 999
Аз искам да върнат игрите от 1-ви сезон в 7-ми сезон. Тогава ще ги видя какво ще правят олстарса и новите участници. Само с 3-ти локации. Grinning

# 1 000
Току що, търсейки сезон 1, защото все слушам за него, попаднах на нагласеният пъзел на Алекса. Искам да видя, как българин печели нещо, нещо, каквото и да е, в Сърбия.

# 1 001
Някой писа за любими образи в сезон 6 - моят топ три са Венци, Борисенко и Димитър.  Искаше ми се да ги опозная повече,  а те блеснаха и изгоряха.

# 1 002
Хареса ми анализът на Outcast.

# 1 003
Наместо сега, дни преди финала, да е най-интересно- показателно е и от коментарите тук, че интригата се загуби, а това е решаващото за успеха на такова шОО. За снощната игра- бях за Виолета. Трябваше да им кажат, че не е необходимо плочките да са по цялата греда. Можеха просто да сложат маркер на дъските. Недомислици и пак недомислени. "Спечелилата" конкурентка се движеше по терена като пенсионерка. Каква атлетка е танцьорка на кол? Нарочените за победители трябва да идват на съвет в пикап с торбички, и амулети.

# 1 004

Общи условия

Активация на акаунт