💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 53 955
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 945
Виолета има широко място между две плочки и май няма да стане падането на първата плочка.
Играли са до тъмно. Smile
И аз така мисля ,а и това казаното от Димо "време е за разплата " май е подвеждащо.

# 946
И аз това го видях, но си трайкам Simple Smile

# 947
30 минути епизод и 90 минути реклами 🤩

# 948
Има конспиративна теория, че не само последната номинационна битка, а и първата са саботирали двамата умника.

Като се позамисли човек, нищо чудно да не е само теория.
Все повече ми се потвърждава убеждението, че всичко  е подготвено отдавна и е благословено от продукцията.

# 949
  • София-Младост
Толкова ли са несъобразителни и двете, че не се усещат, че никой не очаква да има плочки от-до. И защо Виолета вътре преместваше по две плочки? Вера до края май не беше наясно с ефекта на доминото, като гледам разстоянието.

# 950
Вера , като мен не обичала да тича , но аз си дремя пред телевизора, а тя решила да печели ИВ Simple Smile

# 951
  • На Изток от Рая
Толкова ли са несъобразителни и двете, че не се усещат, че никой не очаква да има плочки от-до. И защо Виолета вътре преместваше по две плочки? Вера до края май не беше наясно с ефекта на доминото, като гледам разстоянието.
Тя вътре може да си ги мести по колкото иска, но трябва една по една да ги слага от начало

# 952
Сега разбрахме защо епизода е два часа - в половината време имаше реклами - това е тотална гавра със зрителите вече...нямам думи. Много изгубиха от аурата си в този сезон продукцията - когато започнеш да подценяваш зрителите получаваш падащ рейтинг. Много жалко

# 953
То беше ясно, че няма да си ограбят фаворита Joy

# 954
  • София
Просто не е истина това....

# 955
Вера Хитов не я виждам в ИВ сезон 7

# 956
Димо няма търпение да се прибере. То станало ракиено време Joy

# 957
Честита да е Вера в сезон 7.
Дано го спечели. То вече такива трябва да са първенците.

# 958
Димо щял да се види с Вера другото лято ама друг път..

# 959
Добре подсигуриха двамата за финалите.  Адски трудно ще бъдат отстранени вече

Общи условия

Активация на акаунт