💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 53 999
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 960
Явно се преигравали докато Виолета загуби

# 961
Ама тия са играли доста часове. По луна свършват.

# 962
Ее ,трябваше освен огърлицата и 100 гроша да му дадат.
Храбрите са на Резиденцията ,видя се.

# 963
Ахаха двучасовия епизод свърши Joy

# 964
Айде честит ни Добрин на финала. Не че някой се съмняваше. Смешно, смешно

# 965
  • София
Нямам вера, че Вера ще блесне в сезон 7...Беше най-зле от всички кандидати досега.
МиД тотално се бетонираха..

# 966
  • На Изток от Рая
А тази огърлица за какво беше, пази го от номинация ли

# 967
От 20 до 22 часа очаквах да видя тази битка и да се оправят Раду и Павката  Dizzy Face

# 968
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бях за Виолета,защото не мога да си представя звезден сезон без нея като култов участник в историята на игрите.
Добрин го изпратиха на финалната битка - гердана на спасението,пък грошове,пък вярна дружка,с която се бутат на финал... И да не чета спойлери, ми е ясно като бял ден. Rolling Eyes

# 969

Синхроните за седмицата.

# 970
Виолета има широко място между две плочки и май няма да стане падането на първата плочка.
Играли са до тъмно. Smile

Виолета няколко пъти премери и чак аз видях, че разстоянието е голямо и плочките не стигат до следващата. За мен 100% нарочно саботира, но доста умело, така че да има съспенс. Предполагам, че е имало уговорка за да се нагруха с предимство Добрин.

Да не говорим, че след като не трябваше да почнат от началото, а от средата, всякакво разпределение загуби смисъл, можеха да се преосигурят с гъсто редене. Пълна пародия.

# 971
Радвам се, че не гледах. И в крайна сметка се оказа, че сезонът свършва не на 6ти или 13ти, а още тази седмица е ясно кой ще е победител, един от двамата или и двамата, все тая е Grinning

# 972
Сигурно пак ще ме изтрият, но Дробчо подсказваше безнаказано на Вера. До сега нали се даваха наказателни минути на останалите за това, а днес какво стана?

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 06:04 от КремонаЛиза

# 973
Моля оценете епизод 68 неделя

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

# 974

МиД тотално се бетонираха..

Сега Раду и Гешев ще се бият на финала с богаташите. Друг не виждам кой може да им се опре и то без грошове, огърлици, лопати, мотики и др. спомагателни средства.

Общи условия

Активация на акаунт