Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността, свързани с движенията на бебето?
Какви са емоционалните промени при жените след раждането?
Какви са симптомите на бременността, свързани с хормоналните промени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с движенията на бебето?
-
Какви са емоционалните промени при жените след раждането?
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с хормоналните промени?
-
Какви са очакванията за получаване на болнични пари от НОИ?
-
Какви са очакванията за продължителността на контракциите по време на раждането?
. Без да звучи като комплимент, но твоето юначе е едно от най-най-сладките бебочета, които напоследък съм виждала. Направо ме грабна
. Бай дъ уей, аз не съм от онези мами, за които "моето гарче си е най-рошаво и най-убаво", но все пак тепърва очаквам да се влюбвам в Муцун (засега още ми е малко некрасив), но благодаря ви от сърце за хвалбите, все пак хубаво си е да чуеш/прочетеш, че някой ти хвали чаавето
Иначе сме 4 Десита дотук /може да има и други, но засега не са си признали
/
Бърза адаптацияи кротичко бебе ти желая!!!!
Всички са такива сладури като са малки, ще видиш после к`ви диванета стават. 
сега преди предното хранене му дадох и се успокои и спинка ,сега като ви чета ще взема да му дан и на следващото хранене 10капки примерно .Незнам при положение ,че само вечер (засега)го хващат гадовете,мога ли само вечер да му давам,но на всяко ядене
не че не огласихме къщата
много ме успокоихте