За 8-ми март таз година, мама МАРТенче ще има. (Някои ще почакат малко)

• 11 216
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив Белащица
Mango, тази година на 21-ви да не получиш най-големия си подарък? На мен ми се иска да е след 22-ри, за да е овне, ама с тези болки знам ли какво си е наумила бебата, днес цял ден са ме налегнали.
Овен започва от 21-ви. И на мен ми се иска да си е овне.

# 121
Ая от априлките е родила днес Борис и Виктор- да са й живи и здрави и много да я радват!

# 122
Честито на мама Ая! Да са и живи и здрави синчетата.

# 123
Дени, твоя бебчо мисли за теб. Ще изчака в неделя мама да си вземе изпита, че тогава ще се появи. Стискам ти палци.

# 124
Zayo нали ти си има проблеми със хипер лактация ,как се справи със спонтанните течове ,като наближи време за ядене и като шурна ни подплънки ни нищо помага Confused страх ме е да изляза на вън

Моите не течаха сами и в това беше проблема - само насъбираха и  ставаха на буци целите, нещо ужасно, само с помпата изкарвах млякото на всеки 3 часа....явно имам тесни канали, незнам...сега знам че ме чака същия ад  ooooh!

# 125
Моите не течаха сами и в това беше проблема - само насъбираха и  ставаха на буци целите, нещо ужасно, само с помпата изкарвах млякото на всеки 3 часа....явно имам тесни канали, незнам...сега знам че ме чака същия ад  ooooh!
ох и твойта не е лесна Hug не се настройвай негативно от сега,нали втория път всичко било по лесно Peace

# 126
Честито на мама Тина78 и на мама Ая  bouquet Да са ви живи и здрави ергените и да изпълват живота ви със смисъл bowuu

# 127
Мамо Тина78, за големия юнак пожелавам да е много силен, здрав, щастлив и голям добряк !!!

# 128
ох и твойта не е лесна Hug не се настройвай негативно от сега,нали втория път всичко било по лесно Peace

Аз не разчитам на това нито за раждането, нито за гледането  Naughty Надявам се поне да не е по-зле от първия път Simple Smile
Та ти се радвай че си цялата в мляко, поне гърдите сами освобождават напрежението, макар да е неприятно че е мокро Peace

# 129
А тук съм си и още 2в1 Crazy
Вече трети ден преносвам. Ей отврат е това чакане и съм кълбо от нерви, дано съм последната преносваща мама  Confused. Вчера бях на преглед във ВМИ-то и доктора ме успокои, че на бебо му е добре, има си достатъчно вода и плацентата си го храни и не ще да излиза дребосъка ooooh! Днес му дръпнах една разходка на Гребната база- обиколихме целия канал/около 6 км/ и сега само прухтя Mr. GreenАма утре пак мисля да ходя на дълга разходка, че трябва да го изкарвам това бебе, иначе в понеделник или вторник ще ме вкарат в болницата Sick
Честито на новите мами -Тина, Ан джи, Ая и другите, които изпускам.Да сте много щастливи с бебочетата си   bouquet

# 130
Честито на мама Тина 78! Честити близненца на Ая! И на всички мами, които съм пропуснала!   newsm51
Ние сме си ОК. Главичката на нашия момък е 9 см. Доки каза, че вече е спряло да расте и само му зреят органите  newsm78 Каза още, че съм "бетон"  Joy т.е. в близките дни няма да се ражда. Искрено се надявам да си дочакам Благовещението и малчо да си дойде на датата!!!

# 131
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
А тук съм си и още 2в1 Crazy
Вече трети ден преносвам. Ей отврат е това чакане и съм кълбо от нерви, дано съм последната преносваща мама  Confused.
Наистина дано да е така, но аз май ще те последвам. Е, имам още 2  дена де Wink

# 132
  • София
Честито на всички обебили се Wink
И браво на таткото за смелостта, че пише, трябват ни повече такива мъже, да поздравиш мама Петя и бебчо Wink))))

Да ви питам - НОРМАЛНО ли е, че съм само 3 кг. отгоре за цялата бременност  newsm78
А иначе коремът - огромен и ритниците силнички, като на здравичък мъж, пупу!

# 133
  • София
Пак привет от мен, честито на всички нови мами (не ги именувам за да не изпусна някоя Blush)

Момичета мерси за отговорите за гъбите, ще слагаме сякви кремчета и глобули за да им е лесно на бебочетата да идват при нас. Успокоих се , че все пак опасност за бебчо едва ли има  Hug

Я да питам сега мамите които чакат второ. Една приятелка роди преди 4 месеца. А тя беше с много болезнен цикъл (както съм и аз). Направо умираше от болки, а сега твърди че освен че вече няма болка и е намалял и като дни - станал и е 4. При вас как беше? Имате ли такива наблюдения. Пък и съм чувала, че след като роди жената изпитва двойно удоволствие от секса  luvbed..... Crazy е? Споделяйте, как е при вас?

# 134
Честито на всички обебили се Wink
И браво на таткото за смелостта, че пише, трябват ни повече такива мъже, да поздравиш мама Петя и бебчо Wink))))

Да ви питам - НОРМАЛНО ли е, че съм само 3 кг. отгоре за цялата бременност  newsm78
А иначе коремът - огромен и ритниците силнички, като на здравичък мъж, пупу!
ти направо изби рибата с тез 3 килограма Joy,да не си имала първоначално отслабване и после да си се възстановила HugА иначе защо да не е нормлно щом се чустваш добре и бебо е добре

Общи условия

Активация на акаунт